Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Kamer nogwat; Scorpio&Anju!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down  Message [Page 2 of 7]

26Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 13, 2009 11:17 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio beet op zijn lip om zijn grijns in te houden. Nicholas' gedrag was lachwekkend. ''Right, I just have one question; did you or did you not forgive Rusine?'' vroeg hij hem dood serieus en bleef hem onderzoekend aankijken. Liegen was geen optie voor Nicholas, Scorpio zou het toch doorhebben.

27Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 13, 2009 11:19 am

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick haalde zijn schouders op, overdonderd door deze vraag."Ik heb niet meer met haar gepraat sinds het schooluitje." hij zuchte."Maar toen heb ik haar niet vergeven dus ik denk dat ik haar nog steeds niet vergeven heb." Hij keek Scorpio aan.

28Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 13, 2009 11:21 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio fronste zijn wenkbrauwen teleurgesteld, dit was helaas niet het antwoord waar hij op hoopte. ''Yeah, right okay .. thanks. That's all I wanted to know,'' antwoordde hij en zuchtte lichtelijk geirriteerd. ''You're not planning on forgiving her, either?''

29Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 13, 2009 11:23 am

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
"Ik denk het niet.. hoezo? Wou je dat ik haar ging vergeven? Waarom zou ik?" Hij keek Scorpio fronsend aan. Waarom had hij een waas van teleurstelling over zijn gezicht?

30Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 13, 2009 11:27 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio schudde meteen zijn hoofd, ''Nah, don't worry about it. Forgiving her is up to you,'' antwoordde hij en krapte even ongemakkelijk zijn achterhoofd. Hij wist niet eens waarom hij hoopte dat Nicholas haar zou vergeven, maar ook weer wel. Hij was niet vergevingsgezind, en als Nicholas haar al niet had vergeven .. waarom zou hij dat wel moeten doen?

31Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 13, 2009 11:28 am

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick haalde zijn schouders op."Oké. Was dat het? Kan ik gaan?" Zijn hand lag al op de deur knop, wachtend op het ja woord. XD

32Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 13, 2009 11:30 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Yeah, you can go,'' antwoordde Scorpio, hem toestemming gevend. ''Thanks,'' voegde hij er hoofdknikkend aan toe en liep vervolgens terug naar zijn bed en begon weer te lezen.

(<3doei!)

33Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 13, 2009 11:31 am

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick trok de deur open en stapte de gang op."Doeg," zei hij nog. Hij trok de deur dicht en liep de gang uit.

34Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 16, 2009 6:23 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
New!~

Scorpio strompelde duizelig van slaap gebrek zijn kamer in en deed de deur op slot. Het boeide hem geen rat's fart (ron<3) dat er zometeen schoonmakers zouden komen, of dat Anju nog zou komen, maar zij zou vast wel een sleutel hebben. Scorpio schopte zijn schoenen uit en trok zijn broek en t-shirt ook uit, en kroop snel met zijn boxer aan zijn bed in. Het duurde voor het eerst in tijden niet langer dan 10 minuten voordat hij in een diepe slaap viel.

35Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 16, 2009 6:45 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Na een hele nacht doorgeslapen te hebben, zonder één keer wakker te worden werd Scorpio gapend wakker en stapte uit bed. Hij griste zijn mobiel van zijn nachtkastje en keek naar de tijd. ''Holy fuck!'' vloekte hij gelijk, het was 10 uur. Hij had ongeveer van 8 tot 10 geslapen. Fourteen fucking hours wasted.. Sloffend liep hij naar de badkamer en begon uitgebreid te douchen. Toen hij klaar was deed hij de standaard dingen; omkleden, deo, haar, tandenpoetsen, etc. Uiteindelijk liep hij de trappen af richting de ziekenboeg, waar hij Rusine eindelijk weer zou zien.

36Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Sep 24, 2009 9:00 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
-Nieuw-

Vanaf het moment dat Rusine haar magie weer had gebruikt toen de Derde Macht gevonden werd, tot net na de hele oorlog, had ze half bewusteloos van de pijn in haar lichaam, om zich heen de oorlog zien gebeuren. Maar nu was het over, en Scorpio MOEST gewoon ergens zijn. Haar eerste ingeving was dat hij op zn kamer was, en dus rende ze daar nu vrolijk naar toe. Haastig bonkte ze op zijn deur, al had ze liever gewoon anar binnen willen gaan en hem om zijn nek springen. Maar dat deed ze niet en daarom stond ze nu heel ongeduldig te wachten. 'Scorpio?' riep ze vragend door de deur heen.

37Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 10:40 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio sprong gelijk op toen hij Rusine's stem hoorde, en liep met versnelde passen naar de deur en rukte die open. Nog voordat Rusine iets kon zeggen wikkelde hij zijn armen om haar heen en drukte zijn koude mond tegen haar warme lippen.

38Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 11:04 am

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Met een hart dat waarschijnlijk dertien keer zo snel als gewoonlijk klopte en zich ergens in haar hoofd bevond, sloeg Rusine haar armen om Scorpio's nek en zoende hem terug. Zijn koele lichaam had zich tegen haar warme lichaam aan geduwd en creeerde nu een hele rare temperatuur in Rusine. Ze wilde zo ontzetend veel tegen Scorpio zeggen, maar tegelijkertijd wilde ze ook het moment niet verstoren en dus hield ze gewoon haar mond en ging verder met van hem houden en hem zoenen.

39Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 11:10 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Door de enthousiasme en overvloedende gevoelens kon Scorpio bijna geeneens meer adem haalde en stopte grinnikend met zoenen. ''I've missed you,'' fluisterde hij en drukte zijn lippen weer tegen de hare, dit keer wat zachter. Teder. Hij had haar warme lippen gemist.

40Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 11:14 am

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine grijnsde, waarmee ze even stopte met zoenen. Ze opende even haar ogen om hem aan te kijken en het moment voor altijd in haar geheugen op te slaan. 'Ik jou ook,' fluisterde ze, waarna ze haar ogen weer sloot en haar lippen op de zijne duwde. Haar rechterhand verstrengelde zich in zijn haar.

41Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 11:23 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Geforceerd stopte hij weer met zoenen en keek haar grijnzend aan, ''Wil je nog binnen komen offeh?'' Nog steeds grijnzend hield hij de deur voor haar open en wachtte tot ze naar binnen zou komen. Hij was blij dat zijn kamergenoot bijna nooit binnen zat. Opgelucht.

42Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 11:27 am

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Vind je het dan zo erg als iedereen weet van ons?' vroeg ze hem, quasi beledigd, waarna ze grijnzend naar binnen liep en daar heel vrolijk verder ging met waar ze mee bezig was. Toen ze langs hem liep stopte ze namelijk met lopen en draaide ze zich naar hem toe en duwde een kusje op zijn neus.

43Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 1:03 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio trok zijn neus op toen hij er een kusje op kreeg, grijnzend, en deed de deur dicht. ''How're you?'' vroeg hij en sloeg zijn armen weer om Rusine heen waarna hij weer kusjes in haar nek drukte, en vervolgens op haar kaaklijn.

44Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 1:08 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine grijnsde en draaide haar hoofd een beetje zodat zijn hoofd niet geplet werd. 'Eenzaam, maar nu niet meer.' Nog steeds grijnzend liet ze haar ahnden weer naar zijn nek glijden en over zijn gezicht en door zijn haar. 'En jij?' vroeg ze daarna, zeer sociaal.

45Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 1:13 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''I'm still not sure, those feelings are confusing. In a good way,'' fluisterde hij en drukte uiteindelijk weer zijn mond op de hare. ''Plannen voor vandaag?'' vroeg hij en keek haar nu aan, geforceerd gestopt met zoenen.

46Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 1:18 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine opende haar ogen en keek hem met een typische Rusineblik aan, vol met levenslust en geluk en hoop en vertrouwen. 'Niet echt eigenlijk. Ik had alleen bij jou langskomen in mijn planning staan,' grijnsde ze terwijl hem aankeek.

47Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 1:25 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Tevreden en opgelucht zuchtte hij. ''Dat komt goed uit met mijn planning,'' antwoordde Scorpio glimlachend en pakte haar hand vast en sleurde haar mee verder naar binnen.

48Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 1:28 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Een helder en verbaasd lachje ontsnapte Rusine toen ze ineens meegetrokken werd en daardoor struikelde en tegen Scorpio aanviel. Maar Rusine zou Rusine niet zijn als ze niet meteen gebruik van de situatie zou maken door hem lachend weer te zoenen. 'En wat is meneer zijn planning dan?'

49Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 2:02 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Zijn handen wikkelde weer automatische om Rusine's heupen heen, en een brede grijns kwam tevoorschijn. ''Mhh niks .. speciaals,'' antwoordde hij geamuseerd, en vreselijk nep onschuldig. Hij drukte weer een kus in haar nek.

50Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 2 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 2:13 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Sure, sure...' grijnsde Rusine toen ze haar vinger langs zijn kaaklijn liet glijden en met haar andere hand in zijn nek met haar vingers een klein stukje onder het randje van zijn shirt. 'Hoe komt het dat ik jou niet geloof?' Ergens ver weg besefte Rusine zich dat ze als ze bij Scorpio was, ze veel opener en vrolijker en.. meer haarzelf was dan wanneer ze bij anderen was.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 7]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum