Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano)

Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down  Message [Page 1 of 5]

Yuu

Yuu
Niveau 3
Op de gangen van de vijfde verdieping vind je een kamer die in de eerste instantie leeg lijkt. Maar als iemand met een passie voor het spelen van de piano de kamer betreedt zal hij of zij een witte vleugel zien, die prachtig gestemd is. Op deze vleugel speelt men beter dan hij of zij eigenlijk is. Het is een soort magisch geluid waarvan je al snel in een trance raakt, zodat je blijft spelen en blijft spelen, tot je het gevoel hebt dat je alleen nog maar leeft voor het hypnotiserende geluid.

Deze kamer heeft een tijdje leeggestaan, maar Melissa Chevalier heeft de piano reeds weer teruggeplaatst, aangezien ze toch niet meer op de school komt en ook geen reden meer heeft om dat ding weg te wensen.

Aantal personen: maximaal 4. Nu alleen Yuu en Seth.
aantal regels: geen spam!

------------------------------------------------

Yuu liep door de gangen. De woorden van Seth's vader bleven maar door zijn hoofd galmen en hij was niet in staat om ze te negeren, of om ze uit te lachen. Hij kon zichzelf wel voor zijn kop slaan voor zijn actie. Hoe haalde hij het in zijn hoofd om voor SETH'S VADER op de grond te spugen?! Zijn vader was misschien wel de meest belangrijke persoon in zijn leven. Waarom kon hij niet gewoon respect hebben voor zo'n man?
Maar hoe kon hij nou respect hebben voor iemand die hem ervan beschuldigde dat hij Seth mishandelde?! Dat hij een perverse egoïstische homo werd genoemd kon hem niks schelen, want dat was hij gewoon. Maar hij kon er niet over uit dat iemand zo'n belediging naar zijn hoofd gooide.
Met een ruk gooide Yuu de deur van de lege kamer open. Hij wilde naar binnen lopen, bij het raam gaan zitten en van de leegte van de kamer genieten toen hij plots zag dat de kamer niet leeg meer was.
Een beetje verbijsterd bleef hij in de deuropening staan terwijl hij naar de prachtige witte vleugel in het midden van de kamer staarde.
Hij was er weer. De magische piano was er weer.
Als een gehypnotiseerde liep Yuu naar de piano toe. Het magische instrument leegde zijn hoofd zodra hij plaats nam op de kruk en voordat hij het wist gleden zijn vingers al over de toetsen.
Ze speelden een melodie die zijn razernij, spijt, verdriet en verlangen weerspiegelde. De muziek was onrustig, gevaarlijk, zenuwslopend.
Het was een muziekspel dat hij nooit op een normale piano zou kunnen spelen.
Terwijl de magische klanken zijn omgeving overspoelden voelde hij hoe hij langzaam verdronk in de melodie van het stuk. Hij vergat waarom hij kwaad was en niet veel later dacht hij helemaal niks meer.
Alleen de muziek telde nog.

((klikliklik ))


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth rende door de gangen. De tranen spoelden over zijn wangen en zijn hart bonkte wild.
Dit was het einde. Hij moest weg van school, hij zou Yuu niet meer zien.. en.. en..
Een nieuwe huilbui spoelde over zijn wangen. Hij wilde Yuu nu hebben.
Maar net toen die wanhopige gedachte door zijn hoofd spoelde, hoorde hij een geluid dat zijn ogen openrukte. Met een wild bonkend hart rukte hij een deur aan zijn linkerzijde open, en keek met grote ogen naar Yuu, die totaal was verslingerd in zijn pianospel.
Hij wist niet zo goed wat te zeggen, of hij hem wel mocht storen, en keek naar de grond, terwijl hij gehaast wat tranen van zijn wangen veegde.

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu hoorde deur opengaan en keek op, terwijl hij doorspeelde. Zodra hij zag dat het Seth was hield hij abrupt op.
Zijn maag keerde zich om bij het zien van Seth's bedroefde gezicht. 'Wat is er?!' vroeg hij, een totaal onzinnige vraag natuurlijk. 'Wat heeft je vader gedaan?!' vervolgde hij zijn vraag daarom maar. Zijn blik viel even op de rode plek op Seth's kaak. 'Heeft hij je geslagen?!' riep hij. Zijn stem was doortrokken van woede en agressie.
Durfde die klootzak Seth te slaan?!
Yuu kwam met een ruk overeind en liep naar Seth toe. 'Waar is hij?!' riep hij licht hijgend.
Hij moest die vent eens goed laten zien wat hij wel niet van hem vond.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth keek Yuu geschrokken aan en schudde verwoed zijn hoofd.
"N-nee niet.. Niet doen! Hij trekt wel bij, hij trekt wel bij," loog hij wanhopig. En met die woorden gleed er een nieuwe vlaag tranen over zijn wangen.
"Het komt wel goed," snikte hij, terwijl hij Yuu smekend aan bleef kijken, "het komt goed, niet naar hem toegaan!"

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu kneep zijn ogen samen. Hij keek even argwanend naar Seth maar zodra die weer begon te huilen kon hij het niet meer aan om nog kwaad te zijn. Hij klemde zijn armen om Seth heen en drukte hem tegen zich aan.
'Ssht, stil maar, ik ben hier,' zei hij op een geruststellende toon terwijl hij met zijn hand door Seth's haar aaide. Hij drukte een kus op Seth's voorhoofd en schonk hem een klein glimlachje.
'We hebben ons weer eens lekker in de nesten gewerkt,' zei hij op een nonchalant toontje, ook al klonk zijn stem wel een beetje trillerig. 'Maar maak je geen zorgen, we klimmen er wel weer uit. Dat doen we tenslotte altijd, ne?' vervolgde hij, deels om zichzelf gerust te stellen.
'Ik laat je niet los, wat die graftak beneden ook zegt of doet. Ik vertik het,' gromde hij er achteraan terwijl hij agressief naar de deur van de kamer staarde en Seth iets steviger tegen zich aan trok.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth knikte tegen Yuu's borst en haalde trillerig adem.
"Ik wil n-niet we-heg," snikte hij wanhopig, terwijl hij zich nog wat dichter tegen Yuu's warme lichaam aannestelde. "D-dan.." Hij keek hopeloos omhoog naar Yuu's gezicht.
"D-dan zie ik jou nooit meer," murmelde hij met grote ogen.

Yuu

Yuu
Niveau 3
'No worries, you're not going anywhere,' fluisterde Yuu. Hij dwong zichzelf al zijn kutgevoelens weg te dringen en schonk Seth een glimlach om hem gerust te stellen. Zijn handen legde hij tegen Seth wangen. 'I love you Seth, I will always do. No one can stop me, not even your homofobic father.' Al snel was hij niet meer in staat om nog meer lieve woordjes te fluisteren, want zijn lippen waren al afgedwaald naar die van Seth. Hij greep zich vast in Seth's haar en duwde hem voorzichtig tegen de muur achter hen. Energie die hij in de poolkamer had achtergelaten borrelde weer in hem op en voor hij het wist had hij zijn been alweer tussen die van Seth tegen de muur gedrukt. Zijn hart klopte wild en zijn adem maakte al snel onregelmatige toeren. Die vreselijke James had er mooi wel even voor gezorgd dat hij nog meer zin had in Seth dan ooit tevoren.
Al was het alleen al om hem te pesten.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth keek Yuu met grote ogen aan, en voelde hoe hij al snel niet meer rationeel kon nadenken. Zijn handen gleden naar Yuu's jasje, die hij zonder moeite van zijn schouders wist te duwen.
Met een wild kloppend hart drukte hij zijn lippen wanhopig tegen Yuu's nek, terwijl zijn vingers onder Yuu's overhemd gleden.
Ookal was hij uitgeput, hij kon het niet helpen. De troost die hij bij Yuu vond was veel te verslavend.

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu huiverde bij Seth's aanrakingen. Hij streek met zijn vingers door Seth's haar terwijl hij naar de muur voor hem staarde. Zijn andere hand gleed onder de stof van Seth's overhemd dat overigens een beetje scheefjes en losjes zat aangezien het een paar minuten geleden nog op de pooltafel had gelegen. Zijn hand streek over Seth's rug en nam met genoegen de warmte die daar huisde in zich op. Zijn hele lichaam tintelde en hij was zich ongewoon bewust van Seth's aanrakingen. Hij werd er intens gelukkig van. Blijkbaar was Seth niet afgeschrikt door zijn vader.
Een gevoel van overwinning en triomf verspreidde zich door Yuu's lichaam en een onbeholpen grijns verscheen op zijn gezicht.
De wedstrijd tussen hem en James was begonnen.
Het was 1-0 voor Yuu.
Deze gedachtes overspoelden zijn negatieve gedachtes en al snel kreeg hij de behoefte om zijn troffee extra goed te benuttigen. Hij trok Seth's hoofd voorzichtig aan zijn haar naar achter zodat hij hem kon aankijken en keek hem met een strijdlustige twinkeling aan. Zijn vingers gleden naar de paar knoopjes op Seth's overhemd die hij haastig had vastgeknoopt en knoopten deze net zo haastig weer los, terwijl hij zijn lippen weer gretig op die van Seth duwde. Hij duwde het overhemd over Seth's schouders en streek met zijn handen over zijn borst, terwijl hij hem weer tegen de muur aan duwde. Zijn wangen gloeiden rood van de plotselinge energie die weer door hem heen stroomde.
Op zijn gezicht stond een grijns die hij er niet meer vanaf kreeg.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
"Y-yuu," mompelde Seth, die zijn lippen hopeloos tegen Yuu's borst drukte en zijn armen krampachtig om hem heenklemde. "S-sorry.. voor.." Zijn stem stierf weg en hij trok zijn schouders op, terwijl hij zijn ogen sloot en Yuu's geweldigheid over zich heen liet komen. Het was alsof hij werd ondergedompeld in een of ander warm stomend bad, dat zijn hoofd verdoofd maakte, en zijn vingers geplakt aan de jongen die hij onderhand zijn persoonlijke verslaving was geworden.

Yuu

Yuu
Niveau 3
'Mmm,' zei Yuu alleen maar, terwijl hij zich op de grond liet vallen en Seth met zich mee trok. Hij vond het tegenwoordig steeds leuker als Seth bovenop hem lag, iets wat hem ergens de stuipen op het lijf jaagde. Straks ging hij het nog leuk vinden als...
Yuu kuchte even, keek naar Seth onder zich en rolde een keer om zodat hij weer bovenop lag. Als hij moest kiezen tussen zijn mannelijkheid en dingen die 'leuk' waren koos hij toch liever voor dat eerste. Terwijl zijn handen over Seth's bovenlichaam streken duwde hij zijn lippen in Seth's nek en krulde hij zijn benen om die van hem. Hij liet hun lichaamswarmtes samen vloeien en dwaalde met zijn lippen af naar Seth's schouders en borst. Zijn hele lichaam tintelde en zodra het beeld van Seth's razende vader ook maar een seconde door zijn gedachtes flitste duwde hij zijn lippen dwingender op Seth's lichaam.
Take that, ha.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth streelde fronsend door Yuu's haren, en beet op zijn lip terwijl hij zijn vingers in die van Yuu vlocht.
"Yuu?" begon hij toen met een klein stemmetje, terwijl hij blozend naar hun verstrengelde handen keek.

Yuu

Yuu
Niveau 3
'Hm?' vroeg Yuu, die vrolijk doorging met waar hij mee bezig was en absoluut niet van plan was zich te laten verstoren door een nieuw gesprek of wist hij veel wat Seth wilde zeggen.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
"Je.." Hij beet op zijn lip en keek even dapper naar Yuu's gezicht, maar liet die al snel weer terugglijden naar hun verstrengelde handen.
"Je.. je gaat.. je gaat toch niet weg, he," fluisterde hij schor, terwijl hij heviger begon te blozen. "Beloof-.. beloof me dat je niet weggaat!"
Hij kwam iets overeind en staarde met grote ogen in die van Yuu, terwijl hij zich even niets aantrok van zijn rode gezicht.

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu keek even op naar Seth, staarde in zijn grote onschuldige ogen en keek even met een glimlachje naar Seth's blozende wangen. 'Natuurlijk niet,' zei Yuu. Zijn blik gleed even naar hun handen, waar het witgouden ringetje om Seth's vinger in het maanlicht glinsterde. Yuu wriemelde zijn vingers los en streek met zijn duim over de ring. 'Is deze ring niet genoeg? Moet ik het soms ook op mijn voorhoofd laten zetten?' vroeg hij met een scheve grijns. Hij boog zich naar hun handen toe en drukte een kus op de ring, terwijl hij met speels twinkelende oogjes naar Seth keek. 'En als je vader het niet begrijpt, dan heeft hij pech. Ik laat me niet uit het veld slaan door één of andere homofoob. Dat was jij ook ooit eens, remember? En moet je jezelf nu eens zien,' zei Yuu. Hij bracht zijn gezicht, dat ondanks de best serieuze situatie behoorlijk Yuuish eruit zag naar dat van Seth en streek even met zijn vingers over zijn lippen.
'Je bent niet meer van me af te slaan.'


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth rilde bij Yuu's aanraking, en boog iets naar voren om met halfgesloten ogen zijn lippen gehaast op die van Yuu te drukken.
"N-niet waar," mompelde hij, terwijl zijn adem trillerig tegen Yuu's gezicht wasemde. "En bovendien.." Hij beet op zijn lip en keek fronsend over Yuu's schouder.
"Mijn vader is.. veel.. veel- ik weet niet. Mijn vader gaat hier nooit overheem komen."
Zijn blik gleed terug naar Yuu en hij keek hem bang, vastberaden, en wanhopig aan.
"Nooit," herhaalde hij schor.

Yuu

Yuu
Niveau 3
'Jammer dan. Hij zal er mee moeten leven, want ik ben niet van plan je weg te geven aan één of andere Georgina Sparks,' gromde Yuu, wiens humeur meteen weer een paar graden daalde zodra hij die naam hardop uitsprak. 'Hoe meer hij zal proberen ons uit elkaar te trekken, hoe meer ik hem ga pesten door nog meer tegen je aan te plakken. En als hij niet oppast stuur ik mijn eigen vader op hem af om hem het leven extra zuur te maken. Mijn vader kan er ook wat van, die is nog erger dan Carter,' vervolgde Yuu op een lichtelijk gefrustreerde toon. Hij wilde namelijk absoluut niet dat zijn vader zich nog met Seth's vader zou bemoeien, maar hij zag hem wel als een soort 'final weapon'... Ach, zo ver kwam het toch niet. Om zijn gedachtes te verdringen besloot Yuu maar met zijn handen naar Seth's broekriem af te dwalen om die los te wriemelen.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth's blik schoot naar beneden, en hij keek met grote ogen weer terug naar Yuu's gezicht.
"Yuu- dat kan toch niet hier!" protesteerde hij schor.
Nouja. Het was niet alsof ze niet nog veel exotischere plekken hadden uitgezocht.
Een beetje wantrouwig gleed zijn blik naar de deur- of, dat wilde hij. Want halverwege werd zijn beeld onderschept door het aanblik van Yuu, dat hij simpelweg niet kon weerstaan.
Gefrustreerd en wanhopig leunde hij naar voren, om zijn lippen compleet irrationeel op een heleboel plekken op Yuu's prachtige gezicht te duwen.
Yuu mocht helemaal niet weg. Dat was gewoon onmogelijk.

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu liet Seth grijnzend zijn gang gaan terwijl hij Seth's broek naar beneden trok en hem ergens heen schopte, wist hij veel waar. Zijn handen streken langs Seth's bovenbenen, zijn adem werd langzaam onregelmatiger. Terwijl hij zijn verhitte lichaam tegen dat van Seth drukte greep hij zich met éen hand vast in Seth's haar terwijl hij met zijn andere hand via Seth's heupen weer naar zin borst streek, waar hij nu ook zijn lippen op plantte.
Daar lagen ze dan, in een pianokamer, terwijl beneden een duizendtal ouders gezellig aan het feestvieren was.
Als ze eens wisten wat er een paar verdiepingen hoger gebeurde...


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth streek fronsend wat plakkend haar van zijn voorhoofd, en drukte zijn lippen weer op die van Yuu. Hoewel zijn hart ietwat opgelucht opveerde, en zijn lippen nog steeds onmogelijk van Yuu konden afblijven, was er een soort onrust in zijn lichaam dat er maar niet uit wilde.
Hoe konden ze zich hier uithalen? Hoe kon hij in hemelsnaam zijn vader overhalen? En als het niet kon? Wat dan?
Zijn ogen vlogen open en hij trok Yuu totaal gefrustreerd tegen zich aan, terwijl zijn handen kwaad en wanhopig tegelijk onder Yuu's overhemd gleden.
Hij had het gevoel dat Yuu elk moment kon verdwijnen, en dat vond hij zo frustrerend dat hij hij zijn benen om die van Yuu klemde, en hem met een lichte blos op zijn wangen weigerde los te laten.
Die stomme vader.
Hij kon oprotten. Mooi niet dat hij Yuu zou verlaten.

Yuu

Yuu
Niveau 3
Op dat moment ging Yuu's telefoon. Yuu vloekte binnensmonds. Waarom werd hij toch altijd gebeld op dit soort moment?! gefrustreerd viste hij zijn mobiel uit zijn zak om te zien dat hij door zijn vader werd gebeld. 'Ja flikker op,' gromde Yuu tegen zijn telefoon. Hij drukte op weigeren en liet het toestel op de grond vallen. Licht chagrijnig omdat hij in zijn acties verstoord was richtte hij zich weer op Seth. Zodra hij Seth's fantastische gezicht zag schoot zijn humeur weer omhoog. 'Sorry 'bout that,' zei hij terwijl hij het deuntje van zijn telefoon probeerde te negeren dat weer opnieuw begon. 'Negeer het maar,' bromde Yuu, waarna hij zijn lippen weer op Seth's borst drukte en ondertussen met zijn voet zijn mobiel naar de andere kant van de ruimte schopte.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
Seth leek op te schrikken uit een of andere eigenaardige roes, toen er plots een deuntje door de ruimte jengelde.
Twijfelend gleed zijn blik van de oplichtende telefoon in de hoek van de kamer, naar Yuu's gezicht, en hij beet op zijn lip.
"Yuu, straks.. straks is het.." Hij werd rood en keek ontwijkend in de richting van de mobiele telefoon. "Straks is het de heerseres, of mijn vader, of jouw vader!"
Hij keek Yuu geschrokken aan en zijn ogen vlogen open.
"Yuu- straks is het belangrijk! Neem op!" Wanhopig klemde hij zijn handen om Yuu's schouders.

Yuu

Yuu
Niveau 3
'Ik wil niet opnemen, wat die idioot te melden heeft kan me niks schelen,' zei Yuu terwijl hij koppig zijn lippen weer op Seth's bovenlichaam drukte en nu langzaam de weg naar beneden volgde. 'Er is op dit moment niks belangrijker dan dit,' zei hij met een klein glimlachje op zijn gezicht. Zijn mobiel stopte even met tingelen maar begon even later weer opnieuw. Terwijl hij in zijn achterhoofd zich afvroeg hoe vaak zijn vader hem zou bellen voor hij het op zou geven krulden zijn vingers zich om de rand van Seth's boxer. Hij duwde zijn lippen op Seth's onderbuik en trok zijn boxer met een grijns op zijn gezicht naar beneden.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Seth

Seth
Niveau 3
"N-nee.. st-stop!" protesteerde hij haperend, terwijl zijn wangen rood werden en hij bang van zijn boxer, naar Yuu's gezicht, naar de rinkelende telefoon keek.
"Neem n-nou op," smeekte hij zwakjes, terwijl zijn huiverende lichaam daar heel anders over dacht. Koppig balde hij zijn vuisten naast zijn lichaam, en keek hij Yuu in diepe tweestrijd verwikkeld aan.

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu stopte net voor 'the good part' en keek omhoog. Hij had een wenkbrauw opgetrokken maar zag er alles behalve arrogant uit. Daar fonkelden zijn ogen veel te Yuuish voor. 'Dus jij hebt liever dat ik nu een telefoongesprek met m'n vader ga voeren? Oké dan,' zei Yuu. Hij kroop overeind, liep naar de andere kant van de kamer en pakte zijn telefoon op.
'Yo pap,' zei hij als begroeting, terwijl hij terug naar Seth liep en bovenop hem ging zitten. Hij boog zich naar voren om hem even van dichtbij te bekijken en duwde even snel een kusje op zijn lippen terwijl zijn vader sprak.
'Ryuu, waar hang jij uit?' vroeg zijn vader op een serieus toontje. Yuu streek met zijn vingertoppen over Seth's borst en grijnsde duivels. 'Tsja, dat ligt eraan op welke manier je het bekijkt,' antwoordde hij zijn vader. Zijn vrije hand dwaalde langzaam af naar beneden.
'Jezus Ryuu hoe kan je op zo'n moment nou met dit soort dingen bezig zijn? Dringt het wel tot je door wat er zojuist gebeurd is?'
Yuu keek even naar Seth onder hem.
'Hmhm, dat is niet zo moeilijk,' antwoordde hij. Hij streek met zijn hand langs Seth's heup en knipoogde even naar hem.


_________________
De toch-niet-zo-lege-kamer (Kamer met de verborgen piano) 2zpmhdu

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 5]

Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum