Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Kamer nogwat; Scorpio&Anju!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down  Message [Page 3 of 7]

51Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 6:35 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio keek haar met grote onschuldige ogen aan en haalde zijn schouders op, gespeeld. Het was maar goed dat hij goed was in acteren, misschien zou ze er echt voor vallen ook. Ah, who am I kidding? She's not stupid. ''Ik ben gewoon een braaf jongetje die de rest van zijn dag met Rusine wilt doormaken,'' antwoordde hij en drukte weer een kus in haar nek.

52Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 6:49 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Sure..' herhaalde Rusine zichzelf, waarna ze haar vingers onder de kraag van zijn overhemd haakte en deze van achter in zijn nek naar voren liet glijden. Ze drukte haar lippen op zijn lippen, nadat deze zich van haar nek los hadden gemaakt.

53Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 7:10 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Oh, heeft mevrouw wel plannen dan?'' vroeg Scorpio, met een geamuseerde ondertoon, toen hij zijn lippen even van de hare had gehaald. Niet veel later, ongeduldig en verlangend naar haar lippen drukte hij ze weer tegen de hare.

54Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 7:15 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Hmmmmhmm,' was het enige wat Rusine uit kon brengen met haar mond op die van Scorpio. Langzaam begon ze de bovenste knoopjes van zijn overhemd los te halen. Het was toch maar weer goed dat Scorpio maar een klein beetje langer was dan zij, want als ze de hele tijd op haar tenen had meoten staan had ze dat niet vol gehouden.

55Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 7:29 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(Grrr! D: nfjasjns poor small small Scorpio<3)

Voorzichtig drukte hij Rusine weer tegen de muur aan en bleef haar doorzoenen, zijn handen gleden weer over haar lichaam heen, verkenningstochtje! Hij drukte haar steviger tegen zich aan, maar niet te erg zodat ze nog wel verder kon met waar ze mee bezig was. ;D

56Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 7:34 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine had het normaal gesproken niet zo met muren tegen haar rug, maar nu vond ze het door de rest van de omstandigheden helemaal niet erg en ze ging vrolijk verder met de knoopjes. Toen ze aan het einde was gekomen liet ze haar handen langs de zijkanten van zijn lichaam weer omhoog glijden om het overhemd helemaal bij hem uit te doen.

57Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 7:40 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(ahahah, ik doe het juist omdat je het niet zo met muren hebt!)

Nadat zijn shirt op de grond lag begon Scorpio aan Rusine's rits te fruttelen. Doordat ze hier nu weer stonden, op het exacte plekje moest Scorpio terugdenken aan de vorige keer. Toen was het niet goed afgelopen, hopelijk zou dat nu wel gebeuren. Na heel wat gefrutsel had Scorpio het uiteindelijk voor elkaar gekregen de rits naar beneden te trekken. Wat er moeilijk aan was snapte hij niet eens.

58Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 7:44 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Meteen nadat Scorpio de rits los liet, gleed het strapless jurkje langs Rusine heen op de grond, waardoor ze nu in haar ondergoed en een bruin colbertjeachtigjasje stond. Ze liet haar handen over zijn rug glijden naar zijn nek en zijn haar, terwijl ze zichzelf tegen hem aandrukte. Nu pas besefte ze hoe ontzettend uitdehandgelopend e vorige keer dat ze hier zo stond was geweest.

59Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 7:56 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio liet zijn handen van haar schouders over haar armen glijden zodat nu het colbertachtigejasje ook op de grond flikkerde en trok Rusine van de muur af. Voorzichtig duwde hij haar, nog steeds zoenend, naar het bed toe en ging toen weer half op haar liggen. Hij steunde zijn gewicht op zijn armen, die langs haar op het bed lagen. Same techniques, always work.

(Oh how childish, he's having macho-boy thoughts :A)

60Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:00 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
((if he does the same as last time, she might do that aswell and leave >;D))

Nogal opgaand in het zoenen liet Rusine haar vingers hun gang gaan met het loshalen van zijn riem en het openen van zijn broek. Zich afvragen of hij schoene aan had gehad of niet, liet ze die van haar op de grond naast het bed vallen. Ook viel het haar op dat dit ander bed was dan de vorige keer waaruit ze opmaakte dat Scorpio er totaal niet vanuit ging dat zijn kamergenoot binnen zou komen. Hm, gelukkig maar.

61Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:02 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick had zin om met zijn ´vriend´ scorpio te praten. Vragen hoe het tussen hem en Rusine ging. Hij klopte op de deur maar wachtte niet totdat iemand opendeed. Hij smeet de deur vrolijk open."hallo!" Toen werden zijn ogen groot, en toen weer spleetjes. Toen werden ze normaal."Oh."

62Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:11 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Geschrokken keek hij op toen hij iemand bij de deur hoorde en zag toen dat Nicholas zo sociaal was om zichzelf naar binnen te laten. Irritatie borrelde op, en hij realiseerde zich toen pas in wat voor situatie ze zaten. Vlug 'klom' hij van Rusine af maar trok daarvoor snel de dekens over haar heen, zodat ze niet halfnaakt op het bed zou liggen. Daarna liet hij zijn ogen weer terug wandelen naar Nicholas. ''Kloppen en wachten zou ook zo netjes zijn geweest,'' siste hij geïrriteerd, bijna woedend.

63Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:14 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Het ene moment lag Scorpio nog half op haar en lagen ze heel intiem te zoenen, en het volgende moment hoorde ze hem boos praten en lag er een deken over haar heen. Met een frons kwam Rusine overeind, waardoor de deken van haar afviel en ze nu heel vrolijk in haar bh zat (de deken lag nog wel over haar benen). Fronsend keek ze om zich heen, en toen merkte ze Nicholas op. Daarna gleed haar blik bijna angstig naar Scorpio die er heel erg leuk met zijn broek op zijn knieen bij stond. 'Hoi..' mompelde ze toen ze haar blik weer naar Nicholas in de deurpost liet glijden.

64Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:17 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
"Ik kan later terug komen?" Nick's poging om nonchalant te klinken lukte niet, zijn stem sloeg over. Zijn ogen stonden gekwetst, en ze spraken boekdelen. Hij zuchte en keek van Rusine naar Scorpio en weer terug.

65Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:27 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Of helemaal niet ..'' mompelde Scorpio nog steeds geïrriteerd en trok zijn broek weer aan. Waarom werden zulke momenten met Rusine altijd verstoord? Hij pakte vervolgens zijn shirt en Rusine's jurkje van de grond en gooide Rusine's jurkje op het bed naast haar en trok zijn shirt aan.

66Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:30 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine, die even vergat dat Nicholas daar nog altijd stond, sloeg de deken van zich af en trok haar jurkje aan, waarna ze van het bed af stapte en in haar schoenen schoof. Ze deed haar jurkje nog even goed waarna ze vragend van de ene naar de andere jongen keek. 'Wat doe jij hier eigenlijk Nicholas?' vroeg ze toen, na een tijdje stilte.

67Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:33 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
"Ik kwam even kletsen met een oude bekende," zei hij, en zijn ogen schoten naar Scorpio. Daarna keek hij weer naar Rusine."Leuke bh," merkte hij op, en zijn oude glimlach kwam weer terug.

68Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:38 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio keek Nicholas even koud en fel aan, ''Well, jouw ''oude bekende'' is .. was druk bezig. Wat doe je hier nog?'' Scorpio realiseerde zich best dat hij iets te fel, en bot bezig was maar dat boeide hem op dit moment niet. Hij was geïrriteerd. Vreselijk erg.

69Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 8:41 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine, die zichzelf toch nogal rood voelde worden nu ze besefte dat ze zich heel vrolijk voor Nicholas' neus aan had staan kleden, draaide zich snel om en wenste vurig dat ze door de grond zou zakken om een verdieping lager uit het plafond te zetten. Geen van de twee jongens aankijkend liep ze naar een bed toe en liet zich er met een zachte maar dramatische zucht op zakken.

70Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:02 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick schraapte zijn keel."Sorry. Ik kom later wel terug. Veel plezier, Rusine." Hij keek haar gekweld aan, met ogen vol schuld. Toen draaide hij zijn rug naar hun toe.

71Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:24 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Zuchtend en tegen zijn zin stopte Scorpio Nicholas nog voordat hij kon gaan. ''Wacht .. Nick,'' zuchtte hij en liep naar hem toe. ''Nu je er toch bent .. wat moet je? Wil je mij of Rusine spreken?'' vroeg hij en keek uit zijn ooghoeken even naar Rusine die op het bed zat. Dit was nog wel het minste wat hij nu voor Nicholas kon doen.

72Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:27 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine hield haar ogen heel strak op het dekbed van het andere bed tegenover haar gericht. Ze was het hele voorval eindelijk een beetje uit haar hoofd aan het zetten, en toen gebeurde dit. WAAROM KAN IK NIET GEWOON ZONDER PROBLEMEN VAN IEMAND HOUDEN?

73Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:29 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick mompelde wat. Toen schraapte hij zijn keel."Ik wou weten of jij Rusine vergeven had. Maar dat heb je blijkbaar. Meer dan vergeven." hij knarsetande.

74Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:41 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Gepijnigd keek hij Nicholas even aan, maar liet dit snel van zijn gezicht vegen. ''Eh, yeah I guess I have ..'' mompelde hij. Hij was het voorval met Rusine helemaal vergeten. Hij slikte een brok weg en keek weer op naar Nicholas, letterlijk, aangezien hij een stuk langer was.

75Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 3 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:44 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine verplaatste haar blik naar de twee jongens en stond op, waarna ze voor Nicholas ging staan en hem aankeek. 'Er zijn dingen gebeurd toen je weg was. Dat zei ik toch al,' fluisterde ze zachtjes, zich niet eens afvragend of Scorpio het kon horen. 'Sorry.'

Sponsored content


Back to top  Message [Page 3 of 7]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum