Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Kamer nogwat; Scorpio&Anju!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down  Message [Page 5 of 7]

101Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 6:45 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(Grrrrrrr!!!! Nja, beter dan paars .. ZWART MET SOUTHPARK FIGUREN ZIJ WEL ERUG TOF ZIJN c: me thinks)

Scorpio voelde een rilling over zijn rug strompelen toen Rusine met haar vingers bij het randje van zijn lichtblauwe grrr boxer zat, en stopte toen even met zoenen om haar te kussen in haar nek. Zachtjes hijgde hij, en draaide de positie rollen om, steunend op zijn ellebogen. Gierig drukte hij weer zijn lippen tegen de hare en voelde het bloed wild naar ieder deel van zijn lichaam stromen.

102Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 7:01 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
((South Park is stom))

Rusine liet een gesmoord, doordat Scorpio zijn lippen nogaltijd tegen die van haar had, verbaasd kreetje horen toen ze weer omgedraaid werd. Erg vond ze het echter niet. Haar bh lag door het draaien ondertussen op de grond naast het bed. Langzaam liet ze haar vingers een klein stukje verder ondr zijn boxer glijden.

103Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 8:00 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(Jij ook!)

Scorpio's handen besloten weer automatische een verkenningstochtje te maken, en streelden Rusine's lichaam zachtjes. Zijn hart leek er ieder moment uit te willen springen, en de hitte die zijn lichaam nu afgaf was nog nooit zo hoog geweest.

104Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 8:05 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine voelde Scorpio's lichaam bovenop haar een normale temperatuur krijgen. Vooral zijn handen, die bijzonder zachtjes over haar heen gleden, waren hoger dan haar lichaamstemperatuur. Een grijns vormde zich op haar gezicht en langzaam liet ze haar hand zo ver als ze kon gaan, waardoor zijn boxer nog net niet uit was, maar goed, zo lang was haar arm gewoon niet. Ineens besefte ze zich dat Scorpio niet naar rook smaakte, maar ook niet naar mint of iets dergelijks. Raar.

105Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 8:15 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio's lippen verplaatste zich van haar mond naar haar nek, en kusten hun weg langzaam naar haar sleutelbeen. Zijn hand was ondertussen gaan rusten bij haar heup, en trok haar onderbroek naar beneden.

106Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 8:17 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Er trok een rilling door Rusine heen toen ze ineens helemaal kledingloos onder Scorpio lag. Haar ene hand lag begraven in zijn haar, de andere gleed over zijn rug. Ze draaide haar hoofd een beetje, om Scorpio's hoofd niet te pletten.

107Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 8:17 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio's gedachten zijn nog nooit zo dood geweest, hij dacht werkelijk nergens anders aan dan Rusine, en dit moment. Hij heeft ''liefde'' bedreven met vele meiden, maar het heeft nog nooit zo gevoeld. Zo intiem, en onrealistische. Hij kon maar een meisje bedenken bij wie het zo had moeten voelen, maar hij weigerde aan haar te denken en schoof zijn gedachten aan de kant zodat het weer vredig was. Al zijn concentratie, en aandacht op Rusine.

108Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 9:13 am

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Uiteindelijk kreeg Rusine toch zijn boxer helemaal uit, waardoor er nu twee paar ondergoed op de grond naast het bed lagen. Anders dan Scorpio dacht ze aan heel veel verschillende dingen, die eigenlijk allemaal wel met de jongen bovenop haar te maken hadden en uiteindelijk allemaal bij hetzelfde punt uitkwamen. Waarom kan ik niet nog dichter tegen hem aan liggen? Ze drukte haar mond op zijn voorhoofd, via zijn neus over zijn wang en kaaklijn en uiteindelijk terug naar zijn mond, waar ze bleef.

109Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 5:12 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Met zijn handen nog steeds op haar lichaam, smolt hij hun bezweette (yeah it is, whether you like it or not!) lichamen tot één. Het leek net alsof al zijn opgesloten gevoelens eindelijk vrijheid hadden gezien, het konden uiten, het konden delen.

110Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 5:17 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
En de details laat ik aan jullie fantasie over, want Loelie hier is nog geen 16.
Rusine had het idee dat haar hart stilstond. Dat de tijd stilstond. Dat alles gewoon stopte met waar het mee bezig was. Haar ene hand zat begraven in zijn haar en de andere drukte haar nagels per ongeluk zachtjes in zijn schouderblad. Er waren heel veel dingen die ze op dat moment wilde zeggen, maar haar stem besloot dat het zich bij het hele stilstaan aansloot en dus hield ze haar mond.

111Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 5:29 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(16+? Voor de details kijk hier! )

Scorpio had ook vele dingen die hij wou fluisteren, maar niet alleen was zijn stem nergens te vinden in de chaos dat er bezig was in zijn lichaam, hij kon het niet. En hij zou het nooit kunnen. Zijn lichaam voelde nog steeds warm, bijna heet voor hem, aan terwijl zijn lippen nog steeds vastgeplakt aan die van Rusine zaten.

112Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 5:34 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine, die nu echt geen adem meer kreeg, niet alleen doordat ze Scorpio zonder onderbrekeningen bleef doorzoenen, maar ook doordat haar longen half geplet werden. En daarom wurmde ze haar handen tussen hun in en duwde hem zachtjes een stukje van haar af.

113Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 6:03 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio merkte tot zijn ongenoegen dat hij haar inderdaad plette en gaf haar wat ruimte, waarna hij langzaam, en rustig van positie rollen wisselde door om te draaien. Na enkele minuten kuste hij haar voorhoofd en duwde haar voorzichtig van zich af, vervolgens trok hij de dekens over hun heen. Met een hart dat nog altijd veel te snel klopte en een te hoge lichaamstemperatuur lag hij naast haar en trok Rusine tegen zich aan, nog altijd voorzichtig.

114Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 6:10 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine voelde haar hart onophoudelijk als een razende bonken en bleef Scorpio doorzoenen totdat ze uiteindelijk naast elkaar lagen met dekens eroverheen. Toen hij haar weer naar zich toe trok, ging ze hierin mee en nestelde zich tegen hem aan, met haar hoofd op zijn borst en haar hand ietjes verderop op zijn halverwegeborstenbuik.

115Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 8:37 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(And now comes the sleeping part~)

Het voelde net alsof hij 1 kilometer gesprint had, zijn hart bonkte als een gek en zijn ademhaling was nog steeds zwaar. Voorzichtig probeerde hij zijn hart onder controle te krijgen. Na een paar minuten was het wat langzamer gaan bonken, en zijn ademhaling werd wat regelmatiger.

116Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 8:58 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
(obviously)

Rusine hoorde zijn hart zowat door zijn borstkas heen bonken, en durkte een kusje op de plek waarvan ze hoopte dat het ongeveer zat. Daarna probeerde ze haar eigen ademhaling en hartslag een beetje onder controle te krijgen. Toen die twee eindelijk een beetje meer gekalmeerd waren, duwde ze zichzelf nog wat dichter tegen Scorpio aan en vielen haar ogen langzaam dicht.

117Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 9:16 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Na een paar minuten met een glimlach op zijn gezicht naar Rusine's vredige (do ya mind?) gezicht te hebben gestaard vielen zijn ogen ook dicht. Kalm, en vredig met Rusine tegen zich genesteld. What else could I seriouly have wished for?

118Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 9:21 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Toen Rusine die volgende morgen wakker werd, was het eerste dat haar opviel dat ze in een rare houding lag; namelijk met haar hoofd op iets dat veel dikker en harder was dan haar kussen. Het tweede was dat ze niets aan had. Ze knipperde even verbaasd, fronsend. Maar toen kwamen alle herinneringen aan de vorige avond haar weer bij, en met een gelukzalig glimlachje ontspande ze haar gezicht weer, om daarna weer half in slaap te vallen.

119Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 9:39 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Toen Scorpio wakker werd was het inmiddels al laat ochtend. Liefde bevrijden (that's a neat, nice word!) maakte je inderdaad erg moe. Hij opende zijn linkeroog om even naar de halfslapende Rusine te kijken en begon automatische te glimlachen, waarna zijn gedachten terwijl wandelden naar de vorige avond. Langzaam opende hij allebei zijn ogen en staarde voor zich uit, naar het plafond.

120Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 9:41 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Goede morgen slaapkop,' fluisterde Rusine zachtjes, toen ze aan Scorpio's ademhaling merkte dat hij wakker geworden was. Ze wreef even met haar hand over zijn borst, om er daarna een kusje op te drukken.

121Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 9:47 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Goodmorning sunshine,'' fluisterde Scorpio gelijk toen hij Rusine's stem hoorde en keek haar glimlachend aan. ''Lekker geslapen?'' vroeg hij en drukte een kus op haar achterhoofd.

122Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 9:54 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine draaide zich een beetje, waardoor ze nu op haar buik lag met haar onderarmen steunend op Scorpio's borst. Glimlachend keek ze naar zijn gezicht, waarna ze zich een beetje omhoog verplaatste zodat ze hem een kus op zijn mond kon geven.

123Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 10:08 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Nog net voordat Rusine Scorpio een kus wou geven plaatste hij de dekens voor zijn mond en grijnsde. ''Morning breath ..'' herinnerde hij haar en keek naar de tijd. Half 11. Geïrriteerd voelde hij zijn maag knorren. Sex makes you tired, and hungry. Hij zou later wat eten, hij wilde niet weg. Niet nu.

124Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Thu Oct 01, 2009 10:11 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine trok haar wenkbrauw langzaam op, terwijl er een vrolijke en vooral uitdagende twinkeling in haar ogen verscheen. Ze trok snel de deken weg en gaf hem een vluchtig kusje op zijn mond. Geen gezoen, geen tongen. Gewoon vluchtig. Daarna ging ze weer naast hem liggen, om na enkele seconden alweer overeind te gaan zitten.

125Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 5 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Fri Oct 02, 2009 8:13 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Grinnikend schoof hij Rusine van zich af en drukte een kus op haar voorhoofd. Hij trok vervolgens de dekens van zich af en viste zijn boxer van de grond om die daarna aan te doen. ''Douchen, omkleden, eten?'' vroeg hij en keek Rusine vragend aan, toen zijn blik eenmaal op haar zat moest hij gelijk glimlachen. Ze zag er nog altijd verschrikkelijk mooi uit, zelfs met haar dat overal naartoe stak.

(IK VIND HET HELE GEDOE MET NICHOLAS OP TWILIGHT; BELLA, EDWARD JACOB LIJKEN WHIII <3 zo leuk!)

Sponsored content


Back to top  Message [Page 5 of 7]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum