Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Yuu & Seth: Osaka.

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Go down  Message [Page 20 of 20]

476Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 8:32 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu vlocht zijn vingers tussen Seth's haren door, duwde zijn lichaam tegen dat van hem en probeerde vooral geen aandacht te besteden aan zijn vader, die nu een poging waagde hen uit bed te krijgen.
'Yuu, als je niet opschiet mist Seth z'n vlucht!' riep Ren door de deur heen.
Yuu negeerde hem straal.
So be it. Als Seth zijn vlucht miste hadden ze teminste nog langer samen.
Met een klein glimlachje verborg hij zijn gezicht in Seth's haren terwijl hij zich concentreerde op Seth's lippen in zijn hals. Verhittende verlangens raceten door hem heen. Zijn handen hielden Seth's hoofd stevig vast, alsof hij zo wilde voorkomen dat hij weg zou gaan.
Ren bleef koppig op de deur bonken.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

477Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 8:46 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Zijn ogen flitsten naar de deur, maar toen die nog niet openstond en er niemand woedend op hen af kwam gestormd keek hij gauw weer naar Yuu's gezicht.
Zonder zijn ogen te sluiten, omdat hij dan Yuu's gezicht nog veel langer niet te zien zou krijgen, schoot hij weer terug naar Yuu's lippen en klemde hij zijn benen om die van Yuu.

478Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 8:55 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu's vingers streken langs Seth's wangen terwijl zijn felrode ogen hem doordringend aan bleven kijken. Na een tijdje trok hij zich een paar milimeter terug. Zijn warme adem sloeg tegen Seth's lippen. Vermoeid duwde hij zijn voorhoofd tegen dat van Seth. 'Denk je elke dag aan me?' vroeg hij fluisterend terwijl hij Seth strak aan bleef kijken en zijn handen ondertussen afdwaalden naar zijn borst om daar wat meer van zijn warmte op te vangen.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

479Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 9:09 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Seth beet op zijn lip en knikte, terwijl hij Yuu's blik vermeed en haastig de andere kant op keek.
"Maar, wat je zei, dat je, zou bellen, per dag, enzo," mompelde hij toen een beetje beschaamd, en zijn ogen schoten kort terug naar Yuu's gezicht. "Nou, dat, dat, dat.. Dat hoeft niet een keer te zijn toch ik bedoel ik dacht ik wist niet maar ik dacht.. twee of drie.. of..zo. Ik snap wel als je het druk hebt en geen zin hebt om te spreken en dan denkt dat je gewoon even jezelf wil afsluiten of.. zoiets, maar ik dacht en nouja en.. dus."
Hij fronste en keek Yuu schattend aan. "Ik bedoel ik snap wel als je daar geen zin in hebt!" mompelde hij er haastig achteraan, precies op het moment dat er nog eens hard op de deur werd gebonsd.

480Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 9:20 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu liet Seth's woorden even tot zich doordringen. Al streek er een brede grijns neer op zijn gezicht. Hij prikte met zijn vingers in Seth's wangen en drukte even een kus op zijn voorhoofd. 'Of course I want to. I will call you as many times as I can,' stelde hij Seth gerust. Het gebons op de deur dreunde weer door zijn hoofd en zijn gezicht vertrok. Met een geïrriteerde frons op zijn voorhoofd kwam hij uiteindelijk overeind. 'JAJA WE KOMEN ERAAN!' schreeuwde hij gefrustreerd tegen de deur.
'Mooi zo,' antwoordde de gedempte stem van Ren. Het gebons stopte. Yuu genoot even van de stilte, keek op zijn klok en rolde met een zucht van Seth af. 'Okay, we moeten gaan,' deelde hij met tegenzin mee, terwijl hij zijn kledingkast in dook en een zwarte trainingsbroek en rode trui aantrok. Hij gooide wat random kleding naar Seth en geeuwde luid.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

481Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 9:47 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Seth keek nog even argwanend naar het zwarte shirt en het nieuwe grijze vest dat hij kreeg toegeworpen, maar trok het toen toch maar haastig over zijn hoofd. Haastig schoot hij in de rest van zijn kleding, en leunde hij om de kastdeur om naar Yuu te kunnen blijven kijken.
Hij had nog twintig minuten om Yuu te zien, dus dat zou doen ook.

482Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 9:53 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu keek vanuit zijn ooghoeken naar Seth en glimlachte even terwijl hij zijn nikes dichtsnoerde en de veters in de schoenen propte. Hij kwam overeind, rekte zich uit en liep naar Seth toe om vervolgens zijn armen om zijn middel te slaan. 'Je ziet er echt uit om op te vreten,' fluisterde hij in Seth's oor. Hij vond dat Seth ongelofelijk schattig en onweerstaanbaar was in zijn kleding. Niet te geloven dat hij daar straks gedag tegen moest zeggen voor een maand. Het ging hem nooit lukken, dat wist hij zeker. Met een trieste zucht liet hij Seth weer los en liep hij naar de deur van de kamer. Hij trok hem open en keek Seth met een zwak glimlachje aan.
'Ok, time to go.'


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

483Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 11:00 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Seth liep achter Yuu aan, en klemde zijn hand in de zijne, terwijl hij fronsend op zijn horloge keek.
Nog zeventien minuten.
Verdomme.
Hij kneep wat harder in Yuu's hand en liep samen met hem de trap af, terwijl hij steeds wanhopiger begon te worden. Hij moest echt een plan hebben.
Ja.
Een plan. Een echte Bond had natuurlijk een plan, dus hij ook.

484Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 11:10 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Ren stond bij de voordeur. Hij had zijn armen over elkaar geslagen en tikte ongeduldig met zijn voet. 'Dat werd tijd,' gromde hij. Hij ging Yuu en Seth voor naar buiten, waar een chevy Volt voor hun klaar stond. Yuu nam zwijgzaam achterin plaats, terwijl hij Seth naast zich trok en uit het raam staarde. Zijn vader nam plaats achter het stuur en niet veel later waren ze al op weg naar het vliegveld. Op het vliegveld moest hij Seth alleen achterlaten na het inchecken. Dan moest Seth alleen door de douane, alleen naar de gate, alleen in het vliegtuig...
Yuu's gezicht vertrok. Hij vond het vreselijk dat hij Seth helemaal alleen moest laten, al helemaal bij het ingewikkelde proces van het halen van een vlucht. Zijn hand kneep die van Seth fijn terwijl hij op zijn lip beet om verdrietige gevoelens te verdringen.
Straks was hij helemaal alleen.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

485Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 11:13 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Toen de drukte van het vliegveld in zicht kwam werd Seth lijkbleek, en verscheen er een boze uitdrukking op zijn gezicht terwijl hij Yuu's hand verbrijzelde.
Als hij gewoon weigerde? Als hij gewoon niet ging?
Ja, dat was misschien het beste idee. Ze konden hem onmogelijk dwingen, toch? Toch!

486Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 11:18 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu weigerde de deur open te doen. Hij wilde niet uitstappen. Hij wilde niet naar de incheckbalie. Hij wilde Seth niet achterlaten. Hij wilde niet alleen overblijven met zijn vreselijke familie waarvan het enige lid dat hij een beetje mocht elk moment dood kon gaan. Hij wilde.. niet..
De brok in zijn keel kwam zonder waarschuwing.
Ren opende de deur voor hem en gebaarde dat hij uit moest stappen. Yuu slikte even, trok Seth met zich mee en kroop zo uit de auto. Met een verslagen blik in zijn ogen staarde hij naar een vliegtuig dat zojuist opgestegen was.
Stilzwijgend liep hij achter Ren aan naar de vertrekhal. Zijn ogen begonnen te prikken zodra de vele incheckbalies in zicht kwamen. Met een ruk draaide hij zich om naar Seth en klemde hij zijn armen om hem heen.
Hij móest en zou Seth zo lang mogelijk nog in zijn armen hebben.
'Yuu...' mompelde Ren twijfelachtig.
'Seth moet... inchecken.'
Maar Yuu weigerde te luisteren en hield Seth stevig tegen zich aan gedrukt.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

487Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 11:23 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Seth nestelde zijn hoofd tegen Yuu's borst en vocht tegen de tranen.
"Ik wil niet weg," mompelde hij met een gebroken stem, terwijl hij zijn schouders optrok en alle nieuwsgierige toeschouwers negeerde.

488Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 11:29 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu was niet bepaald in staat iets te zeggen. Hij ging volledig op in de omhelsing en hoorde de ongeduldige zucht van zijn vader niet eens.
Pas na vijf minuten geen vin te hebben verroerd slaagde hij erin om Seth los te laten. Hij wreef even in zijn waterige oogjes en keek naar de incheckbalie waar Seth moest zijn. Ren liep er alvast naar toe. Yuu bleef nog een tijdje staan, maar trok Seth uiteindelijk toch mee. Ondertussen bleef hij in z'n waterige ogen wrijven.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

489Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 11:35 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Boos keek hij naar de incheckbalie, waar hij al even boos op afstampte. Stom vervloekt prutding, stom vervloekt prutvliegveld, stom vervloekte prutschool, prutprutvervloekteprutstommevervloektheid.
Een beetje hijgend van al zijn innerlijke gevloekt smeet hij zijn paspoort op de balie, en zijn vervloekte stomme pruttickets erachteraan.
Zijn blik gleed naar Yuu.
Meteen ebde de woede weg en smolt die om in verdriet.
Haastig keek hij de andere kant op en probeerde de pijnlijke brok in zijn keel weg te krijgen.

490Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Wed Dec 09, 2009 11:50 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu staarde met zijn handen in de zakken van zijn trainingsbroek naar zijn schoenen. Hij hoorde maar half wat de vrouw achter de incheckbalie allemaal tegen Seth brabbelde en schrok op toen Seth plots zijn paspoort terugkreeg en het over was.
Nu moest hij...
Yuu slikte.
...weg.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

491Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 12:00 am

Seth

Seth
Niveau 3
Seth liet het paspoort op de balie liggen en keek over zijn schouder naar Yuu, met een van de moeilijkste blikken die hij ooit had gehad. Alsof hij alles tegelijk wilde zeggen en zijn ogen dat maar op moesten zien te lossen.
Heel lanzaam griste hij zijn paspoort van de balie.
"N, n..nou dan.. ga ik maar," zei hij hees, en hij draaide zich in de richting van de duane.
Nu moest hij gaan.
Hup, voeten, go go go! Anders mis je het vliegtuig.
Maar Seth verroerde zich niet en bleef naar de duane staren alsof het een of ander monster was met open mond en bloederige tanden en een stinkende adem.

492Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 12:05 am

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu keek op zijn horloge.
Nog een paar minuten...
Zijn blik schoot van de douane naar Seth. Hij had maar een paar seconden nodig om na te denken.
Yuu trok Seth aan zijn arm de rij voro de incheckbalie uit, ving hem op in zijn armen en duwde zonder waarschuwing zijn lippen op die van hem. Vlak naast de drukke rij ging hij volledig op in Seth. Zijn armen sloeg hij stevig om Seth's schouders, zijn hart bonkte in zijn keel.
Dit was de laatste keer en dan moest hij een maand wachten...
Met deze gedachte haalde Yuu alles wat er te halen viel en vergat hij totaal zijn omgeving. Het kon hem niets schelen dat er tientallen mensen toe stonden te kijken hoe hij vol liefde Seth's mond bezig hield. Hij moest ervoor zorgen dat dit nog een maand na zou galmen in zijn hoofd.
En dat deed hij dan ook.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

493Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 12:09 am

Seth

Seth
Niveau 3
Seth werd totaal overrompeld door twee warme handen, Yuu's lippen, Yuu's stevige omhelzing..
Hij klemde zijn armen nog steviger om Yuu heen, terwijl het gefluister en gestaar almaar toenam.
Zijn ogen werden waterig en zijn paspoort viel op de grond terwijl hij totaal opging in Yuu uitbundig te beantwoorden.

494Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 12:16 am

Yuu

Yuu
Niveau 3
Een heleboel verlangens in extreme vorm schoten door Yuu's lichaam zodra hij merkte dat Seth voor honderd procent op hem in ging. Meteen kreeg hij enorme spijt dat hij dit gedaan had.
Niet omdat hij het niet geweldig en fantastisch en om van te janken vond, maar omdat hij nu zeker wist dat hij nooit in staat zou zijn Seth los te laten.
Een gefrustreerde frons verscheen op zijn gezicht terwijl hij zijn handen naar Seth's gezicht liet afdwalen om hem naar bij zijn wangen vast te pakken. Na een minuut lukte het hem uiteindelijk om zich van Seth weg te trekken. Het voelde alsof zijn hart ergens aan was blijven haken en nu door midden scheurde.
'See you in a month,' fluisterde Yuu tegen Seth, terwijl hij zijn voorhoofd tegen dat van hem duwde en Seth met duizenden glinsteringen in zijn ogen aankeek.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

495Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 12:40 am

Seth

Seth
Niveau 3
Meteen begon Seth te huilen, en veegde hij de tranen weg met zijn mouw, maar het hielp niet want de tranen stroomden alleen maar harder over zijn wangen.
Hij was absoluut niet in staat om iets te zeggen en bleef alleen maar huilend tegen Yuu aan staan.

496Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 12:46 am

Yuu

Yuu
Niveau 3
Seth's gesnik was echt hartverscheurend. Yuu had nog nooit meegemaakt dat iemand huilde omdat hij hem moest missen. Zelfs Carter had geen traan gelaten toen die op het vliegtuig naar Londen was gestapt. Dit was zo nieuw, zo hartverscheurend, dat Yuu absoluut niet wist wat hij moest doen. Hij sloeg zijn armen weer om Seth heen en steunde met zijn wang in zijn haren, terwijl hij hemzelf de tranen geluidloos over zijn wangen stroomden. 'Sssht, stil maar. Het is maar een maandje...' probeerde hij Seth met schorre stem gerust te stellen, maar hij klonk niet bepaald overtuigend.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

497Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 12:55 am

Seth

Seth
Niveau 3
'Passengers of flight 828 to London, please board the plane, I repeat, passengers of flight 828 to London, please board the plane," meldde een vrouw met een Japans accent door de intercom.
Seth's maag draaide om en hij veegde zijn tranen haastig weg.
"See you-.. n-next month," fluisterde hij schor, terwijl hij Yuu nog een laatste keer aankeek en met zijn grote, betraande hazelnootbruine oogjes even in die van Yuu staarde.
Daarna draaide hij zich trillerig om, greep zijn paspoort van de grond, en baande zich nog steeds huilend door de verbaasde en nieuwsgierige mensenmassa, die rijkhalzend van Yuu naar Seth keek en weer terug.
Seth legde zijn paspoort op de balie, en stapte een paar seconden later met schokkende schouders door de poort.
Pas toen hij bijna de hoek was verdwenen durfde hij het aan om weer om te kijken.
Heel langzaam draaide hij zich om, en gleed zijn blik in die van Yuu.
Haastig veegde hij zijn tranen weg, en hief hij een trillerig handje op, waar hij sipjes mee zwaaide. Een miezerig glimlachje trok langzaam over zijn verdrietige gezicht.

498Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 12:59 am

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu grijnsde breed tussen zijn tranen door en zwaaide terug naar Seth. 'YO SETH!' riep hij plots uit, zijn stem was schor. Nog een aantal mensen draaiden zich nieuwsgierig naar hem om. Yuu keek naar Seth en slaagde erin hem een stralende glimlach te schenken, die door de tranen in zijn ogen extra twinkelde.
'I LOVE YOU!'


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

499Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 1:04 am

Seth

Seth
Niveau 3
Seth werd vuurrood en keek bang om zich heen terwijl de menigte wild begon te wijzen en te fluisteren, en schuifelde wat met zijn voeten.
Hij beet op zijn lip en liet zijn blik langzaam naar Yuu glijden.
Zijn blije gezicht liet nog een klein glimlachje zijn mondhoeken omhoog trekken, terwijl hij met grote, verdrietige ogen in die van Yuu keek.
Even vergat hij de menigte, en was het enige wat hij zag Yuu, die wild stond te zwaaien in een immense compleet witte zaal.
Zijn ogen gleden nog wat verder open en juist terwijl er een enorme stroom passagiers de gang opstroomde rukte hij zijn mond open.
"I LOVE YOU TOO!!" schreeuwde hij hees. En toen verdween hij tussen de zwarte pakken en grote mensen met allemaal drukke levens en was het enige dat Seth kon zien zwarte pakken en chagrijnige gezichten.
Met twee grote, onschuldige ogen keek hij naar de mensen die hem nors in de ronte duwden.
"Jongen, aan de kant, je staat in de weg," beet een in blauw geklede stewardess hem toe.
Seth beet op zijn lip, keek nog even de richting op waar Yuu was verdwenen, en liet zich toen meestromen met de menigte.

500Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 Empty Re: Yuu & Seth: Osaka. on Thu Dec 10, 2009 1:09 am

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu staarde een tijdje naar de lege plek waar Seth zojuist nog gestaan had. Zijn hand zakte langzaam naar beneden. De hand van zijn vader op zijn schouder voelde hij niet eens.
Een besef beukte opnieuw zijn hoofd binnen.
Hij zou Seth pas weer zien als Riko dood was.
Met deze gedachte stortte hij snikkend in de omhelsing van zijn vader, die meteen troostend zijn armen om hem heen sloeg en hem zachtjes tot stilte suste.
Fuck, zijn zusje ging dood.


_________________
Yuu & Seth: Osaka. - Page 20 2zpmhdu

Sponsored content


Back to top  Message [Page 20 of 20]

Go to page : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum