Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De eettafels.

Go to page : 1, 2, 3  Next

Go down  Message [Page 1 of 3]

1De eettafels. Empty De eettafels. on Wed Sep 02, 2009 4:30 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Ook belangrijk...

Hier word 's morgens, 's middags en 's avonds GEZAMELIJK met de hele school gegeten. Het zijn lange eikenhouten, ongelakte maar doordat ze zo vaak aangeraakt zijn glad geschuurde, tafels met banken zonder leuningen ervoor. Niet de meest comfortabele plek dus. Als er niet gegeten wordt, wordt er heel af en toe nog wel eens door leerlingen rondgehangen, maar niet veel.

pers vrij
regels vrij

2De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Wed Sep 02, 2009 4:33 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Met een gelaten uitdrukking liep Rusine naar de eettafels, al was het nog lang geen etenstijd. Ze hoopte hier met rust gelaten te worden en in zelfmedelijden en schuldgevoel te kunnen verdrinken. Met haar ogen op de grond gericht ging ze op een tafel zitten, met haar voeten op een bankje, haar ellebogen op haar knieen en haar hoofd in haar handen.

3De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Wed Sep 02, 2009 4:34 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
(avond eten!)

Nick was er nogal vroeg, dus er was nog bijna niemand. Hij ging aan een van de tafels zitten en staarde doelloos voor zich uit. Hij leunde op zijn ellenbogen, met zijn hoofd in zijn handen. Hij wou eten en dan het bos in, snel. Hij keek op en zag dat hij bij Rusine aan tafel zat. Hij keek haar even kwaad aan en schudde zijn hoofd. Hij stond op en ging een tafel verder zitten.

4De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Wed Sep 02, 2009 4:39 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine keek op toen ze voetstappen hoorde. Nicholas. Waarom was hij hier? Een zucht die tussen geergerd en ongelukkig in zat ontsnapte haar en ze schudde even haar hoofd toen ze naar zijn rug staarde die een tafel verder ging zitten. 'Sorry,' mompelde ze schrok, terwijl ze er geen aandacht aan besteede of hij het hoorde of niet.

5De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Wed Sep 02, 2009 9:11 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
Zonder echt te kijken waar ze ging zitten plofte Scarlett op een bankje aan de tafels neer. Het was nog te vroeg om al te eten, maar iets beters had ze toch niet te doen, dus waarom maar niet alvast hier gaan zitten?

6De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 2:02 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
nick hoorde een plof naast zich. Scarlett. Hij glimlachte naar haar."Hey," zei hij. Hij zuchte even."I've talked too her." Zijn ogen bleven even hangen op Rusine. Daarna keek hij weer naar Scarlett.

7De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 4:35 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
"Hey," begroette Scarlett Nicholas, die ze nog helemaal niet opgemerkt had. Gelijk liet ze haar blik naar Rusine glijden. "Dat ging waarschijnlijk niet helemaal zoals je gehoopt had, wel soms?" vroeg ze toen, nadat ze Nicholas weer aankeek. Waarom zaten ze anders uit elkaar?"

8De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 6:11 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
((Ik breek gewoon dwars door jullie gesprek heen. Doe maar net of jullie het hebben afgerond What a Face
NEW dus.))

Toushirou kwam aan bij de eettafels. Hij zag nog niet echt veel bekende gezichten, maar dat deerde niet, want die zouden zo wel komen. Hij had nog geen zin om iets op te scheppen, dus nam hij maar gewoon plaats en bleef hij zitten kijken in de richting van Scarlett's tent, tot hij er iemand uit zou zien komen.

http://bussjah.hyves.nl

9De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 6:35 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
".. En wie zit er weer als eerste aan de tafel?" grijnsde Scarlett, waarna ze met een lichte pof langs Toushirou ging zitten. "Heb je al je spullen al in orde?" Ze wilde zo snel mogelijk weg hier dadelijk, zodat eventuele stalkers tenminste niet irritant gingen doen.

10De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 6:38 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou keek op en grijnsde. 'Zo zo, spullen pakken? Ik wist niet dat we zo groots gingen nachtbraken. Toe maar, maar oké, ik verzamel ze zo wel' zei hij droogjes. Hij schepte wat rijst op en pakte stokjes. Hij tikte ze teken elkaar met zijn vingers en keek er een beetje starend naar, alsof hij in hypnose zat.

http://bussjah.hyves.nl

11De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 6:39 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
"Ik denk toch wel dat je een pyjama en alles nodig hebt, right?' antwoordde Scarlett gelijk. Pas toen herinnerde ze zich dat ze niet gingen slapen. "Okay. Maybe we don't need stuff like that after all."

12De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 6:42 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou lachte. 'We gaan gewoon het bos onveilig maken, verdwalen, en dan hier opgroeien als bosmongooltjes' zei hij met een opgestoken duim. Vlak daarna begon hij zijn rijst naar binnen te gooien. Het was een wonder hoe hij dat zo precies deed met stokjes, maar het lukte hem met gemak.

http://bussjah.hyves.nl

13De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 6:45 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
"Jij met je stokjes.." zuchtte Scarlett, terwijl ze precies de bewegingen volgde die hij maakte. Als zij het zou proberen zou alles waarschijnlijk op de grond liggen. "Ik snap echt niet dat je dat kan."

14De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 6:48 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou veegde zijn mond af met een servetje toen hij alles binnen een opvallend kleine tijd naar binnen had geschrokt. 'Het is een gave' zei hij droogjes grijnzend. Hij hield ze voor haar neus. 'Je moet gewoon oefenen!' zei hij optimistisch waarna hij ze weer even tegen elkaar aan klikte.

http://bussjah.hyves.nl

15De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 7:34 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
"Dadelijk heb je je gave in je ogen zitten," grinnikte Scarlett, die de stokjes voor haar neus wegduwde. Tegen de tijd dat zij er een rijstkorrel mee opgegeten zou hebben had Toushirou waarschijnlijk zijn hele bord al leeg.

16De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:05 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou schoot in de lach en schoof zijn bord weg, als teken dat hij wel genoeg had. 'Ik kan jaren leven op rijst' zei hij trots waarna hij even over zijn buik wreef. 'Wat ga jij eigenlijk eten?' vroeg hij met een schuin hoofd.

http://bussjah.hyves.nl

17De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:16 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
"Errr.." Twijfelend keek Scarlett richting Toushirou. "I don't know. Misschien word jij mijn avondmaal maar," grijnsde ze daarna. Ze had werkelijk geen flauw idee waar ze zin in had. Ze had wel honger, maar ze wist echt niet wat ze wilde eten.

18De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:19 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu hinkte met zijn magische kruk naar de eettafel. Hij plofte neer op een stoel en legde het rubber handvat naast zijn bord. Pijnzend staarde hij een tijdje naar het mes en de vork die naast zijn bord lagen. Hij had nog niet geoefend om met één hand te eten, laat staan met zijn rechterhand. Een beetje twijfelachtig pakte hij een kom sla en begon hij onhandig met zijn ene hand op te scheppen. Toen hij klaar was staarde hij een tijdje naar het groen op zijn bord.
Hij had totaal geen honger.


_________________
De eettafels. 2zpmhdu

19De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:30 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
Scarlett schoot lichtelijk in de lach om het onhandige geklungel van Yuu een beetje verderop. Waar was hij in godsnaam mee bezig? Het zag eruit alsof hij een kind van een paar maanden was dat voor het eerste leerde eten. Nee. Het was zelfs erger. 'Eten opscheppen is zo moeilijk.." mompelde ze, haar ogen gericht op Toushirou, haar opmerking gericht op Yuu.

20De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:32 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu wierp even een dodelijke blik op Scarlett. Nog één foute opmerking en hij ging met eten gooien. Daar had hij echt geen twee armen voor nodig.
Kwaad pakte hij zijn vork en prikte hij in de sla die hij zojuist had opgeschept. Met trillende hand begon hij te eten. het ging hem nog aardig af. Normaal was hij gewend met rechts te snijden, maar met rechts eten ging opzich nog wel. Het vervelende was wel dat hij niet mes en vork tegelijk kon gebruiken.


_________________
De eettafels. 2zpmhdu

21De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:34 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou boog zijn hoofd over de tafel en keek richting Yuu. Hij kon niet zien waarom hij zo moeilijk deed, en haalde zijn schouders op. 'Zal wel een beetje slecht geslapen hebben ofzo' mompelde hij met opgetrokken wenkbrauwen. 'Wanneer gaan we eigenlijk?' vroeg hij toen hij zijn blik weer op Scarlett richtte.

http://bussjah.hyves.nl

22De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:36 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
Door de opmerking van Toushirou schoot Scarlett alweer in de lach. 'Als ik slecht slaap eet ik niet.. zo. Zo at mijn neefje niet eens.. En die is 2." Alhoewel ze Yuu niet aankeek was ze er vrijwel zeker van dat hij haar kon horen. En dat was ook de bedoeling. 'Zometeen?" stelde ze daarna gelijk voor, als antwoord op Toushirous vraag.

23De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:37 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Toen Yuu al zijn sla naar binnen had gemikt merkte hij dat er een crouton vast zat in zijn slokdarm. Hij slikte een paar keer, maar het lukte niet helemaal. Vertwijfeld keek hij naar de fles water die naast Scarlett stond.
'Ehm...' begon hij, zijn stem klonk een beetje schor van de crouton in zijn keel.
'Kan je alsjeblieft de waterfles even doorgeven?' vroeg hij tussen zijn tanden door. De woorden die hij gebruikte waren misschien wel beleefd, maar de toon van zijn stem absoluut niet. In zijn hoofd verzon hij plannen om smerig eten in haar nek te gooien zodra hij die crouton uit zijn keel had.


_________________
De eettafels. 2zpmhdu

24De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:40 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
Met een nogal arrogante blik keek Scarlett naar Yuu. Dacht hij nou serieus dat zij hem het water aan hem zou geven op die toon? Dacht hij überhaupt dat ze hem die fles water aan ging geven. "Pak hem zelf maar," siste ze gelijk, waarna ze haar ogen weer op Toushirou richtte. Zo moeilijk was het niet om even op te staan en zelf de fles te pakken.

25De eettafels. Empty Re: De eettafels. on Thu Sep 03, 2009 8:41 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou knikte. 'Het begint al te schemeren, dus dan is het straks wel donker. Dan moet jij waarschijnlijk een beetje voor me uit lopen ofzo want ik zie hier geen hol. Nouja, eigenlijk helemaal nergens als het donker is, en in een bos is dat nogal kut, naar mijn ervaringen' vervolgde hij. Hij besloot maar niet met Scarlett mee te gaan en pakte de fles, waarna hij die uitstrekte naar Yuu. 'No problemo' zei hij droogjes.

http://bussjah.hyves.nl

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 3]

Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum