Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

HOUSE WARMING PARTY

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down  Message [Page 2 of 6]

26HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:09 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Dood op met geen enkel idee wat ze hier nog deed liep ze binnen. Geen enkel besef waarom ze haar voet over de drempel zetten, waarom ze zogenaamde 'gezelligheid' tegemoet ging. Misschien had ze het nodig. Maar niet meer dan Lune.
Met kleine passen keek ze rond. Een paar bekende gezichten en enkele totaal onbekende gezichten deden haar ogen zoeken naar de juiste persoon om op af te stappen. Met lichtvoetige pasjes liep ze afwezig naar Ben en ging naast hem staan. Haar kleine gedaante werd bijna overschaduwt maar om toch te laten weten dat ze er was besloot ze hem te begroeten. 'Hi', mompelde ze haast onverstaan baar.

27HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:12 pm

Terra

Terra
Niveau 2
Terra glimlachte "Ik geloof alles wel..." hij zag hoe Mimiko neer plofte op de bank naast Ben en zijn dag werd steeds beter, eindelijk weer een vriendelijk gezicht te zien "Helleuws.." hij zwaaide een beetje droogjes.

28HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:14 pm

Ben

Ben
Niveau 3
'Hey, Mimiko,' zei Ben vrolijk. 'Als je het over de duivel hebt,' grijnsde hij.

http://somnium.forum2go.nl

29HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:17 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko keek even verbaast op naar Terra die haar nog niet op gevallen was. Een opgeluchte zucht kon ze niet onderdrukken en ze keek hem lachend aan. 'Olla', riep ze vrolijk terug. Wie weet was het wel even goed om onder de mensen te zijn, haar vrienden weer op te zoeken. Van wie daar dan nog over van was.
Ze keek even verbaast naar ben. 'H- hadden jullie het over mij?', mompelde ze wat schamper. Ze staarde even naar de mensen om haar heen. Twee totaal onbekende gezichten, al snel merkte ze dat ze staarde en ze keek weer weg.

30HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:18 pm

Ben

Ben
Niveau 3
'HOe is het?' vroeg Ben aan Mimiko. Vooral omdat hij er serieus benieuwd naar was.

http://somnium.forum2go.nl

31HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:20 pm

Terra

Terra
Niveau 2
Terra ging op een stoeltje zitten en luisterde rustig naar het gesprek, niet dat hij echt aan het opletten was want eigenlijk zat hij met zijn gedachten heel ergens anders.
De beelden van Alan in dat strakke superman pak waren nog altijd niet vervaagd en dit moest mimiko gewoon ook even weten...niet waar die Ben bij zat...dan joeg hij hem hoogst waarschijnlijk de stuipen op het lijf.

32HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:26 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko keek op en knikte. 'Ja prima..', zei ze oprecht. Alles ging verder goed. Behalve dat ze geen contact meer met Lune had maar daar was weinig over te zeggen. Alles was weer goed met Kyosu en ze had eigenlijk niet eens problemen meer.
'Ja alles gaat goed', bevestigte ze vrolijk en ze keek de twee aan.
Ze had Terra ook al in geen tijden meer gesproken en vroeg zich af hoe het met dat zwaart ging, maar wist zelf ook wel dat ze daar nu en hier niet over kon beginnen.

33HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:28 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
(( HOI BELANGERIJK, STOP EVEN MET POSTEN HIER WANT IK MOET OOK GAAN ENZO EN ZODAT WE MORGEN TENMINSTE VERDER KUNNEN GAAN ZODAT ER MEERDERE MENSEN KOMEN OKE WANT ANNE EN YVET ZOUDEN OOK NOG KOMEN : D ))

34HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sat Nov 14, 2009 11:33 pm

Terra

Terra
Niveau 2
((Dat is duidelijk O.o maar wat moet ik nu gaan doen dan?))

35HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 7:38 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu klopte op de deur van Courtneys kamer. Hij was al tijden niet meer naar een feestje geweest zonder dat het halverwege verpest werd door idioten dus eigenlijk had hij er wel zin in. Veel moeite om er goed uit te zien had hij echter niet gedaan, maar dat deed hij ook nooit. Hij had gewoon een donkere spijkerbroek aan met daarboven zijn LAYS t-shirt en een versleten grijs vest. Zijn had was bijna precies dezelfde kleur en stak alle kanten op, simpelweg omdat hij het niet had gekamd toen hij deze ochtend uit bed was gestapt. Met licht slaperige oogjes omdat hij aan een slaaptekort leed staarde hij naar de deur, wachtend tot hij open zou gaan.


_________________
HOUSE WARMING PARTY - Page 2 2zpmhdu

36HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 7:40 pm

Ben

Ben
Niveau 3
Ben knikte naar Mimiko. 'Mooi zo. Hoe komt het dat ik je zo lang niet meer heb gezien? Was je van de aardbodem verdwenen?' grapte hij.

http://somnium.forum2go.nl

37HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 8:24 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko haalde haar schouders op. Ze had zich veel begeven in haar kamer. In de bossen. In ieder geval, over al waar ze was was ze alleen. En dat beviel haar wel. Voor een tijdje. Maar het terug zijn ging haar tot nu toe ook erg goed af.
'Gewoon.. overal en nergens', zei ze uit eindelijk wat kort af.
Ze keek naar Terra, waarnaar ze nog steeds benieuwd was. Misschien kon hij het straks al vertellen. Moest ze hem ergens mee naar toe nemen waar ze samen waren. Maar op de een of andere manier durfde ze niet. Of ze had juist het gevoel dat het allemaal nog wel zou komen. Toch nam haar nieuwschierigheid aan.

38HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 8:26 pm

Ben

Ben
Niveau 3
Ben knikte ten teken dat hij het begreep. Hij wist van Mimiko's problemen en kon begrijpen dat ze even wat tijd voor zichzelf nodig had gehad.

http://somnium.forum2go.nl

39HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 8:32 pm

Flint

Flint
Niveau 1
Flint klom een beetje onhandig in een enorme stoel en krulde daar helemaal in op, het was fijn om in een hoekje van zo`n grote stoel te gaan zitten met een lekker warm drankje, hij hoefde nu niet op te vallen hij vond het leuk genoeg om mensen te bekijken niet opvallend...want dan zouden ze hem irritant vinden ofzo.

40HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 9:07 pm

Iris

Iris
Niveau 2
Iris kwam aarzelend de kamer binnen stappen, ze had géén idee wat ze hier te zoeken had maar ze had dan ook niks anders te doen. Toen ze eenmaal binnen stond keek ze of ze een aantal bekende mensen zag; Flint, Ben en Mimiko.

http://xxx--iris.hyves.nl/

41HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 9:09 pm

Gast


Guest
Taiga was al lang niet meer naar een feestje geweest dus ze had er wel zin in, ze liep de kamer in en zag meteen al bekenden staan. de muziek viel haar echter meteen op en ze glimlachten.

42HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 9:50 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
Courtney trok de deur open toen er op geklopt werd. Stralend zag ze dat het Yuu was."Yuu!" zei ze glimlachend. Ze hield de deur verder open, terwijl ze zelf verder liep."Wil je wat drinken? Waar is dat jongetje dat bij je was?" vroeg ze.

43HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 10:00 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nicholas liep de kamer in, langs Yuu heen. Hij had gehoord dat de rode schoonheid hier een feest gaf. Hij zag haar staan en glimlachte naar haar. Toen liep hij naar de dranktafel waar hij iets voor zichzelf in schonk. Allemaal onbekende mensen. Rusine was er niet eens.

44HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 10:01 pm

Ben

Ben
Niveau 3
((De rode schoonheid, ook een manier om je eigen personages op te hemelen xD))

Ben stond een beetje bij Mimiko en Terra, die niet veel te zeggen hadden. Hij keek in het rond of hij nog andere bekenden zag. Hij zag Iris bijvoorbeeld.

http://somnium.forum2go.nl

45HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 10:02 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
(( alien ))

46HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 10:06 pm

Terra

Terra
Niveau 2
Terra ging achterover zitten en liet zijn hoofd hangen, er was al een tijdje niet echt iets bijzonders gebeurd...niet sinds het halloween feestje...wie kwam er ook alweer ladderzat binnen toen hij met Alan in het toilet was?
Het gezicht van de persoon was alweer verdwenen.

47HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 10:07 pm

Flint

Flint
Niveau 1
Flint bekeek rustig de mensen en nam af en toe een slokje van zijn warme drankje, wat het was wist hij niet maar het was lekker en warm dus dan was het al gauw goed.

48HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 10:07 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Uiteindelijk had Yuu haar toch overgehaald om Courtneys party te komen crashen en dus stond Rusine met een heel verveeld gezicht voor de dichte deur van Courtneys kamer. Waar begin ik ookalweer aan? Ze klopte kort op de deur en wachtte af.

((ja ik heb even wat dingen besloten maar dat vind ik even belangrijk))

49HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 10:10 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
Courtney keek verstoord op toen er op de deur geklopt werd. Ze keek Nicholas recht aan."Nick, wil jij even open doen? Dankje." Ze draaide zich weer naar Yuu, en glimlachte weer.

50HOUSE WARMING PARTY - Page 2 Empty Re: HOUSE WARMING PARTY on Sun Nov 15, 2009 10:13 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick keek Courtney lange tijd aan. Toen draaide hij zich om en liep naar de deur toe. Toen hij hem opentrok stond Rusine voor hem. Een lach brak door op zijn gezicht en hij pakte haar pols vast. Enthousiast trok hij haar naar binnen."Eindelijk!" zei hij opgelucht."Iemand waar ik mee kan praten," fluisterde hij. Hij liet haar pols los.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 6]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum