Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Dé vakantie van Lune en Mimi

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

26Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Tue Oct 06, 2009 8:20 pm

Lune

Lune
Niveau 2
((Baby I can see youre haloooooo.))

Lune huiverde even, en voelden zich heel warm worden. 'Nee het is niet koud meer..' hij ging met zijn handen door haar natte haren, 'integendeel..'

27Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Tue Oct 06, 2009 8:32 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko keek hem even grijnzend aan terwijl haar hand nog steeds in zijn zwembroek zat. Haar andere hand lach op zijn rug en ze duuwde hem wat meer naar haar toe. Liefdevol legde ze nog maals haar lippen tegen die van hem en liet haar tong naar binnen glijden.

28Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 3:08 pm

Lune

Lune
Niveau 2
Het voelde zo verkeerd, het voelde zo goed. Geweldig. Vreselijk. Hij speelde met haar tong, ze bleken elkaar steeds op te zoeken, zou Mimi dan toch de ware zijn? nee, dat kon niet. Ze had er teveel, hij had er teveel. Hij gleed met zijn handen over haar borsten. Zo, heerlijk. Ongemakkelijk. Perfect. De woorden galmde door zijn hoofd, maar hij kon de juiste niet vinden op dit moment.

29Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 3:19 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Dit was meer dan even 'proberen'. Mimiko voelde zoveel meer dan bij die avond. Haar hand gleed naar zijn onderrug en ze wilde hem niet meer los laten. De kou die ze voelde was weg en in de plaats was er een enorme warmte door haar lichaam ging. Vol liefde en vurigheid. Passie en onbedwang. Dat allemaal voor Lune. De gevoelens die ze had voor hem waren niet weg en ze waren nooit weg geweest. Ze waren altijd onderdrukt geweest. Maar nu kwamen ze eindelijk vrij.

30Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 3:26 pm

Lune

Lune
Niveau 2
De kou was opgelost, Lune was meegenomen in Mimi's warme blik. Hij was bang dat hij er voor eeuwig in zou blijven hangen, als hij niet weg keek. Maar dat wou hij niet. Hij wou niet weg kijken zoals hij altijd met Kyosu deed. Hij wou het gevoel in onderdrukken, dat gevoel in zijn onderbuik. Hij smeekte Mimi, smeekte haar dat hij de ware was. Dat de rest van de wereld mocht oplossen. Daar stonden ze dan, in de branding van de zee. Samen sterk, al zou een hele vloedgolf komen hij zou haar niet los laten. Waarom was het allemaal niet makkelijk? Waarom was meer dan van 1 persoon houden, echt houden, verboden? Hij wist het niet, het maakte hem niet uit. Niet op dit moment. Hij drukte zijn lippen tegen die van haar aan. de tijd bleek stil te staan voor hem. Geweldig, hij smeekte haar nogmaals, laat hem de enige zijn. De enige zijn die zo veel van haar hield. Hij smeekte haar zonder woorden. Alleen maar deze kus.

31Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 3:35 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Dit was maar een kus. Maar het woord 'maar' klopte niet. Dit was zoveel meer dan 'maar' een kus. Al de opgekropte gevoelens voor Lune zaten in deze kus. Al haar liefde. Meer liefde dan dat ze voor wie dan ook ooit zou kunnen hebben. Het zat in deze kus en het was met Lune. De wereld en alle mensen en dieren om hen heen leken de verdwijnen. Het voelde alsof ze alleen op de wereld waren. Dat alleen hun twee telden. Geen Cosette geen Kyosu geen Yoko geen Terra. Niemand telde meer alleen hun tweeën. Haar hand die in zijn zwembroek zat liet ze inmiddels rusten op zijn hart en langzaam maar zeker ging ze van Lune af en opende haar ogen. Ze wilde dat Lune de ware was voor haar. Dat ze voor altijd zo van hem kon houden zonder dat er ook maar enkele opstakels in de weg zouden komen. Het was alles wat ze op dit moment wilde.

32Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 3:44 pm

Lune

Lune
Niveau 2
((Hoe zou ik nu nog moeten beschrijven met woorden hoe Lune zich voelt? *Ontroerd.*))

Lune wist niet wat hij moest voelen, nee dat was niet waar. Hij wist niet hoe hij zijn gevoelens zou moeten verwoorden. Hij wou alles, maar ook niks. Hij wou niks. Nooit niet. Hij wou alles, hij wou alles van Mimi. Hij kon met haar de hele wereld aan. Zo voelde hij zich.
De hele wereld voor Lune en Mimiko. Geen gezeik. Alles om hem bleek te draaien, te verschuiven alsof hij de laatste paar minuten, toen de wereld bleek stil te staan, maar Mimi bleef stil. Mimi was niet een van de wereld om hem heen. Mimi was een engel. Zijn engel, geen gezeik. Hij voelde haar hand op zijn borst, het voelde zo geweldig. Zijn wangen hadden een warme blosh gekregen, en zijn zwarte haren wiegde heen en weer met de zomerbriesjes. De goud gele ochtend zon stond pas boven het water, maar Lune wist nu al. Dat dit een geweldige dag ging worden.

33Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 3:55 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko ogen waren gericht op het zee water dat nu langzaam kleine golfjes maakte. Haar ogen gleden over Lune heen tot ze bij zijn ogen waren en ze keek hem aan.
Ze was niet meer de wereld. Ze was samen met Lune ergens ver weg waar niemand bij hen kon. Waar niemand hen meer uit elkaar kon halen. Met Lune hoefde ze niet meer bang te zijn voor al het gedoe in het leven.
De liefde, de warmte die ze voelde was onbeschrijfbaar. Niets wat hier speelde wat beschrijfbaar. Het was alles door elkaar. Niet was meer zoals het hoorde te zijn. En het voelde goed. Niets had ooit zo goed gevoelt als het onbeschrijfbare.
Het leek een grote droom dat in opeens echt leek te zijn. Alles wat nu gebeurde het voelde zo geweldig. Mimiko voelde zich zo perfect, volmaakt. Alles. Haar lippen hadden die van Lune geraakt. Het leek net alsof dat nooit gebeurt was op deze manier. Ze had niet in de gate hoe ze hem nog steeds aanstaarde en kwam langzaam terug.

34Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 8:17 pm

Lune

Lune
Niveau 2
Lune voelde het koude water weer, haar zachte aanrakingen. Hij staarde haar als verdoofd aan. Rust. Hij zweeg, maar zijn ogen spraken genoeg woorden. Dit zat verder, verder dan de horizon, verder dan alle kussen, verder dan elke vrij partij dan ook. Dit? Dit was liefde.

35Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 8:55 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko lachte even en liet haar hand over zijn wang strijken. 'Ik hou van je', zei ze zonder ook nog maar na te denken bij wat ze net zei. Het woord houden van, ging diep. Maar op de een of andere manier voelde ze hoe zij en Lune tot elkaar verbonden waren.

36Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 9:09 pm

Lune

Lune
Niveau 2
Lune glimlachten charmant, 'ik ook van jou Mimiko..' het leken alsof boeien zijn handen vast grepen, en zich aan de naam 'Mimi' vast klemden. Hij trok. Hij trok nogmaals maar hij kwam niet meer los, zou het ook zo zijn met Mimi? Zou ze nu ook aan hem vast zitten? Maar het voelde fijn. Vast zitten.

37Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 9:16 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko miste Lune, dus was ze van plan om hem te bellen. Dat hij samen met Mimiko ergens in Japan was, wist ze. Het nummer van Lune kende ze uit haar hoofd, dus typte ze het razendsnel in op haar mobiel. Ze hoorde eerst gezeik hoeveel het wel niet zou gaan kosten, blablabla. Eindelijk! Hij ging over!

38Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 9:17 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
De enorme golven van blijdschap liefde warmte en te veek gevoelens door elkaar heen gingen door haar lichaam. De woorden kwamen ook uit zijn mond. Het drong even niet tot haar door maar hij zei het. Ze gaf hem een klein kusje op zijn mond en grijnste.

39Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 9:21 pm

Lune

Lune
Niveau 2
Lune werd opgeschrikt door de toradore ringtone, zijn mobiel lag ergens in het water vlak onder hem en hij wist niet waar?! Hij was ook niet echt van plan om hem te zoeken, hij gniffelde alleen maar, 'en we hebben een winnaar..' mompelden hij zachtjes.

40Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 9:24 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko lachtte toch was ze lichtelijk geïrriteerd aangezien Lune haast nooit gebeld werd. 'Moet je niet kijken', zei ze terwijl ze naar zijn zwembroek keek die onderwater zat.

41Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Wed Oct 07, 2009 9:26 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko werd een beetje ongeduldig, omdat Lune nog steeds niet opnam. Na enkele seconde hoorde ze de computerstem van Lune's voicemail. Echt zin om wat in te spreken had ze niet, maar toch deed ze het. 'Hi lieve Lune, met Yoko! Hoe gaat het met je? En met mimi-Chan? Ik mis jullie wel hoor.. Daarom eh.. Misschien willen jullie een dachje bij mij en Iris komen? Ik kan wel vervoer, of een vliegtuig, voor jullie regelen. Bel me zo snel mogelijk lieverd. Ik hou van jullie!' Toen ze ophing, had ze een traan in haar oog. Ze hield van Lune, maar als een vriend. Diep van binnen wist ze wel dat hij iets met Mimiko had, en never ever met haar. Mimiko stond boven haar, Miyoko, zijn beste vriendin. Dacht ze..

42Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Thu Oct 08, 2009 5:49 pm

Lune

Lune
Niveau 2
Lune bukte zich even, om zijn mobieltje uit de zee te vissen, het ding was niet kapot, maar zag er niet meer zo uit hoe hij er ooit uit had gezien. 'Urhm..Yoko..' mompelden hij bedenkelijk.

43Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Thu Oct 08, 2009 5:53 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko zuchtte. Ze mocht Miyoko wel maar ze kwam altijd op de verkeerde momenten binnen. 'Hmm, wat moest ze', vroeg Mimi terwijl ze naar zijn beeldscherm probeerde te kijken. Maar aangezien Lune te lang was kon ze niets zien.

44Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Fri Oct 09, 2009 4:07 pm

Lune

Lune
Niveau 2
'Een laat bericht van Miyoko, ze vraagt of we naar haar en Iris toe gaan, maar aangezien de vakantie al bijna is afgelopen..,' Lune slikte, en liep toen het strand weer op, 'tijd om terug te gaan..vakantie gaat snel..,'

((Vooral als je niks post ;D))

45Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Fri Oct 09, 2009 6:40 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko liep zuchtend achter hem aan het water uit. Waarom was het nu al voorbij? Ze wilde het liefst hier voor altijd blijven. Bij de warmte en liefde van Lune.

46Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Fri Oct 09, 2009 6:51 pm

Lune

Lune
Niveau 2
-Een dag later-

Lune had al zijn spullen, dat waren er niet veel, bij elkaar geraapt. 2 nachten op dit strand geslapen, verder hadden ze bijna niks gedaan. Maar deze nacht was heerlijk geweest, hij keek naar Mimiko die ook haar spullen had gepakt, en stond toen op. 'Kom we gaan, we moeten nog terug zien te komen,' hij pakte haar hand, dit was de raarste, kortste, maar mooiste vakantie van zijn leven geweest,

47Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Fri Oct 09, 2009 6:54 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
De gemengde gevoelens stroomden door haar lichaam. Blijdschap liefde en het geweldige volmaakte gevoel met Lune aan haar zij. Maar ok verdriet verward en het kleine schuld gevoel voor Kyosu. Al haar spullen zaten in haar tas en ze knikte naar Lune die niet veel later haar hand pakte om te vertrekken. Ze kneep er even in om zeker te weten dat deze geweldige maar korte twee dagen geen droom waren geweest en liep achter hem aan. Bang om weer terug te komen in de realiteit om maar ook gelukkig om dat ze samen met Lune was.

48Dé vakantie van Lune en Mimi - Page 2 Empty Re: Dé vakantie van Lune en Mimi on Fri Oct 09, 2009 7:02 pm

Lune

Lune
Niveau 2
THE END.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum