Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De pooltafel

Go down  Message [Page 1 of 1]

1De pooltafel Empty De pooltafel on Sun Nov 01, 2009 8:27 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Ergens in een kamertje vlakbij de Eetzaal staat een pooltafel. Het is in het kamertje toegestaan om te roken, vandaar dat er altijd een soort blauwige mist hangt. Er kunnen maximaal 4 mensen in het kamertje.

Aantal mensen: 4 dus, maar de kamer is nu even gereserveerd voor Scorpio en Yuu!
Aantal regels: dsn't mttr.

----------

Yuu, met een sierlijk verband om zijn hoofd waar zijn haar nog warriger van werd dan het altijd al was, stond met een pool stok in zijn ene hand en een pakje Pocky in zijn andere. Hij haalde er een staafje uit met z'n tanden en knabbelde er afwezig op, terwijl hij het pakje terug in de borstzak van zijn lichtgele overhemd stak dat eigenlijk onderdeel was van zijn schooluniform van zijn oude school. Hij liep wat rond de tafel, wierp wat turende blikken en nam uiteindelijk de juiste houding om een witte bal tegen wat andere ballen aan te kaatsen met zijn pool stok, die vervolgens een paar keer tegen de wanden van de tafel kaatsten. Twee van de drie ballen die hij raakte vielen in de gaten. Een triomfantelijk grijnsje verscheen op zijn gezicht.
Blijkbaar was hij ook goed in deze balsport.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

2De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Mon Nov 02, 2009 4:37 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Op zoek naar wat afleiding, en met een fles drank in zijn hand liep Scorpio wat levenloos rond en nam een slok van het drank wat hij bij zich had. Hij had werkelijk geen idee wat het was, maar dat maakte niet veel uit, het had tenminste positief effect. Hij gaf het toe, hij zag er verstrooid uit. Zijn bijna witte haren hingen wat dood om zijn gezicht en zijn pony was vastbesloten voor zijn ogen gaan vallen. En wat betreft zijn kleren viel er niet veel te zeggen. Zijn witte overhemd zat nog hoe het eerder zat, met de 2 bovenste knoopjes los en zijn bebloede stropdas hing er hopeloos bij, ook nog veel te los. Zijn ijsblauwe ogen rolden heen en weer, en vielen uiteindelijk op een deur die wijd openstond. Sloffend liep hij naar de deur en piekte naar binnen.
Een pooltafel! Mission one completed. Afleiding gevonden.
Trots, met een wat aangeschoten hoofd grijnsde hij naar de pooltafel. Toen pas viel de jongen hem op. Hij herkende hem niet meteen, niet dat hij veel moeite deed hem te bestuderen. Perfect! Een potje poolen kon geen kwaad. ''Mind if I join ya?'' wist hij er uiteindelijk uit te stoten, terwijl hij wat dood naar de (pool!!!!)ballen staarde en nog een slok van zijn drinken nam.
Poolen was daadwerkelijk een perfecte afleiding, aangezien Scorpio er ontzettend goed in was. Een van de weinigen - of misschien wel enige - sporten waar Scorpio wel goed in was, en geen dodelijke hekel aan had.

3De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Mon Nov 02, 2009 12:40 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu keek licht geïrriteerd op toen een jongen hem stoorde vlak voordat hij de bekende zwarte bal in een van de gaten wilde kaatsen. '1 moment,' bromde hij zonder echt naar de jongen gekeken te hebben. Hij kneep zijn ogen geconcentreerd samen en gaf een tikje tegen de witte bal. Op een slakkengangetje rolde de bal over de tafel. Zachtjes kaatste de bal tegen de zwarte bal, die op zijn eigen slakkengangetje op een gat af rolde, waar hij uiteindelijk netjes in viel. Yuu glimlachte te vreden. Dit was niet zo moeilijk als het leek. Het leek eigenlijk wel een beetje op knikkeren, een spelletje waar hij als klein kind dol op was.
Zijn blik viel weer op de jongen, die er als een verstrooide alcoholist die zojuist een moord gepleegd had bij stond. Een vrolijke grijns verscheen op Yuu's gezicht. 'Sure!' zei hij terwijl hij zijn blik nieuwsgierig over de gestalte van de jongen liet gaan.
Volgens mij kende hij hem ergens van.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

4De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Mon Nov 02, 2009 6:33 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Blijkbaar verloor Scorpio door het drank niet alleen zijn heldere denkkracht, maar ook zijn geduld. Met ongeduldige ogen volgde hij de witte bal, en wachtte toen geforceerd tot de jongen klaar was met spelen. Toen de zwarte bal uiteindelijk netjes in een gat rolde legde hij zijn geliefde fles op de grond en pakte de driehoekvorm uit de zijkant van de pooltafel. Voordat hij de ballen klaar legde draaide hij zich om naar de jongen, waar hij 2 gloei rode ogen trof, hij herkende ze nog ergens vaag van .. maar schonk daar nu even geen aandacht aan. Hij moest namelijk weten wat ze gingen spelen.
''8-ball, 9-ball of straightpool?'' vroeg hij toen, hij nam zich natuurlijk voor dat deze jongen alle drie de spellen en de spelregels kende aangezien zijn schot van net niet een amateurs' schot was. Terwijl hij op antwoord wachtte griste hij een poolstok uit de zijkant van de pooltafel.

5De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Mon Nov 02, 2009 7:08 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
'Dunno, ik heb totaal geen verstand van pool dus ik snap het verschil waarschijnlijk toch niet,' merkte Yuu droogjes op. Naar zijn idee moest je altijd gewoon alle ballen erin tikken en als laatste de zwarte. Meer wist hij niet. Achteloos begon hij de ballen in de driehoek te gooien, niet wetend of er misschien een bepaalde volgorde was of iets dergelijks. 'Ik ben Yuu btw, en jij?' vroeg hij met nieuwsgierig twinkelende oogjes.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

6De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Mon Nov 02, 2009 8:28 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Aarzelend keek Scorpio even naar de jongen die blijkbaar Yuu heette.
Wacht eens, Yuu .. Yuu .. Yuu.
Yuu! Yuu van Yuu en Seth. Natuurlijk! De jongen in de eetzaal met zijn .. dreig. Het was overduidelijk een mislukte poging geweest om Scorpio bang te maken. Hoe dan ook, snel begon Scorpio de ballen opnieuw klaar te leggen en legde onder tussen het spel uit aan Yuu. ''Oh. Okay dan eh ..'' .. ''We spelen wel straightpool, regels zijn niet zo ingewikkeld. Het doel is, zoveel mogelijk ballen te potten. Elke correct gepotte bal is 1 punt waard,''
Scorpio legde ondertussen de gele 1 en de oranje 5 in de driehoekvorm en de rest willekeurig in de driehoek. Toen hij klaar was legde hij de witte bal achter de lijn en keek Yuu weer aan. ''De beginnende speler speelt de witte bal vanachter de lijn. Het is een correcte break als de witte bal en ten minste 2 andere ballen een band hebben geraakt. Als dat niet gebeurt, krijgt de speler -2 punten,'' continueerde hij en haalde de driehoekvorm weg en legde hem terug waar hij hoorde.
''Begin jij maar, oh en eh Scorpio,''

7De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Mon Nov 02, 2009 9:25 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
'Scorpio, hm? Ben jij niet de tweelingbroer van Scarlett?' vroeg Yuu. Hij had totaal niks begrepen van wat Scorpio allemaal aan hem uitgelegd had dus hij besloot maar gewoon de witte bal een harde tik te geven met zijn pool stok. De bal suisde op de overige ballen af en al snel lagen ze allemaal verspreid over de hele tafel, terwijl verscheidene ballen de wand geraakt hadden. 'Zo goed?' vroeg hij terwijl hij naar de witte bal keek die langzaam doorrolde en tegen één van de banden bleef liggen.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

8De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Mon Nov 02, 2009 9:47 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Ja, dat klopt,'' antwoordde Scorpio wat afwezig op Yuu's vraag en keek grijnzend naar de ballen. ''Je hebt echt nog nooit eerder gepoolt mhh?'' vervolgde hij en liep vervolgens naar de linkerkant van de pooltafel. Doordat Yuu de ballen nu bijna over de hele pooltafel had verspreid maakte hij het makkelijker voor Scorpio om ze in de pocket te krijgen. ''Ik moet nu een bal potten, willekeurig welke, echter dien ik wel van tevoren aan te geven welke bal ik in welke pocket ga spelen. Als dat is gelukt, krijg ik 1 punt per bal die is gepot. Als dit niet is gelukt wordt de bal teruggelegd op de stip en is de beurt aan jou, en als mijn witte bal de wand aanraakt gaat de beurt ook naar jou*,'' Scorpio nam de juiste houding en kneep vervolgens één oog dicht.
''Rode bal in de linkerhoek pocket,'' zei hij waarna hij vervolgens de witte bal een flinke tik gaf en die even later tegen de rode aanknalde, en ervoor zorgde dat die in de linkerhoek pocket verdween. Scorpio deed hetzelfde voor 4 andere ballen tot zijn witte bal de wand aanraakte. De makkelijke ballen aan de zijkanten had hij tenminste gedaan.

(* hier klopt die regel miss niet, ik kan ze namelijk niet allemaal herinneren SORREH!)

9De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Mon Nov 02, 2009 11:39 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu keek grijnzend toe hoe Scorpio prima werk deed. 'Nope, nog nooit gepoold,' zei hij op een nonchalant toontje. Hij liep om de tafel heen, schatte zijn kansen in en besloot zich te richten op een bal die eigenlijk totaal niet gunstig lag. Maar ergens had hij het idee dat hij met een expert te maken had en daarom wilde hij indruk maken. Bovendien, het was een balsport dus wat kon er nou fout gaan? Hij was altijd al goed geweest in balsporten. 'Groene bal in de...' Yuu keek even naar de tafel. 'Rechterhoek,' zei hij uiteindelijk. Hij grijnsde even en wees op de rechterhoek die achter de groene bal lag. 'Deze,' vervolgde hij.
Yuu gaf een tik tegen de witte bal, die recht op de groene bal afrolde. Zodra hij de bal raakte verminderde zijn vaart abrupt en nog geen drie centimeter verder kwam de witte bal tot stilstand.
De groene bal kaatste ondertussen tegen de wand vlak voor hem, de wand er schuin naast en rolde uiteindelijk recht op de rechterhoek af die Yuu had aangewezen, maar vlak voor het gat kwam hij tot stilstand.
'Shit,' gromde Yuu. Het was hem verdomme bijna gelukt.
'Volgende keer beter...' mompelde hij. Hij grijnsde even naar Scorpio. 'Aan jou om hem af te maken.'
Yuu had totaal de drang niet om te winnen. Hij wilde het spelletje eerst een beetje doorkrijgen en waarschijnlijk had hij toch geen schijn van kans tegen Scorpio, die zich als een echte pro gedroeg.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

10De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Tue Nov 03, 2009 9:11 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Nu Yuu aan zet was had Scorpio even de tijd de jongen vlotjes te bestuderen. Hij had zilverkleurig haar wat warrig stond, en hij was waarschijnlijk goed in sport - of hij hield gewoon van fitness -. Als Scorpio zou moeten gokken zou hij zijn geld op balsporten zetten, ''En jij .. Yuu van Yuu, en Seth of zit ik verkeerd?'' vroeg hij vervolgens en liet zijn ogen terug wandelen naar de pooltafel. Als je je ogen voor het eerst op Yuu zou laten rusten, zou je niet denken dat hij homo was. Waarschijnlijk was hij dan ook niet de vrouwelijke persoon in een relatie, maar dat boeide hem allemaal niet. Hij wou er niet eens aan denken, dus zolang Yuu zich normaal gedroeg tegen Scorpio was het allemaal okay. Hoe dan ook, hij was niet slecht voor een beginner. Impressive.
''Wie het eerste 20 ballen erin pot,'' zei hij gedecideerd waarna hij vervolgens weer in de juiste houding ging staan en zonder moeite de groene bal erin potte, maar kondigde het eerst natuurlijk wel eerst aan. Als hij met zijn vader speelde gingen ze natuurlijk tot een veel hoger nummer, maar dat zou een beetje oneerlijk zijn voor Yuu. Scorpio had ook besloten rustig te spelen, want hij kon met gemak 13 ballen erin potten nu Yuu ze zo makkelijk over de pooltafel had verspreid. Hij potte er nog 3 in, en stootte bij de laatste bal de bal iets te hard zodat het expres tegen een van de wanden aanrolde.
''Je bent niet slecht voor een beginner,'' zei hij grijnzend, terwijl hij zijn fles van de grond afraapte en een slok nam.

11De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Tue Nov 03, 2009 9:52 am

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu was zeer trots dat zijn naam genoemd werd samen met die van Seth. Zijn oogjes begonnen meteen geamuseerd te twinkelen terwijl hij zich weer over de tafel boog. 'Jep, van Yuu en Seth,' zei hij met een glimlach op zijn gezicht. Hij besloot deze keer niet zo moeilijk te doen en slaagde er zowaar in om twee ballen achter elkaar te potten. De derde bal kaatste tegen twee andere ballen, zodat die alle drie nu op een rijtje tegen de linkerband van de tafel lagen. 'Your turn,' zei Yuu, terwijl hij tegen de muur leunde en scorpio even bestudeerde. Hij herinnerde zich vaag dat hij zijn naam ook een andere keer had gehoord in een andere context dan die van Scarlett.
Hij kon er zo gauw niet op komen.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

12De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Tue Nov 03, 2009 6:04 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Afwezig staarde Scorpio even naar zijn fles drank, en keek op toen het alweer zijn beurt was. Hij legde het aan de zijkant van de pooltafel en keek even naar de ballen. Er lagen er niet veel meer verspreid wat het ietsje moeilijker maakte. Hij ging weer in de juiste houding staan, en stootte er weer een bal in.
''Heb je zin om naar de kroeg te gaan nadat ik je verslagen heb?'' vroeg hij ineens, uit het niets. Hij wist dat hij vanavond geen slaap kon krijgen, waardoor hij zijn gedachten niet zou kunnen controleren en weer aan haar zou gaan denken. Vervloek dat. Hij had daar absoluut geen zin in dus kon hij beter kroegen. Hij stootte er nog 2 ballen in, zodat er nog maar 6 ballen op de pooltafel lagen en liet de witte bal weer tegen de wand aanrollen.
''Jij,''

13De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Tue Nov 03, 2009 6:13 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
'Sure,' zei Yuu, die altijd wel in was voor gezelschap. Hij besloot dat hij er maar beter weer wat ballen in kon stoten voordat hij straks grandioos verloor en zelfs hij kon daar niet tegen.
'Mag je er ook meer dan één tegelijk in schieten?' vroeg Yuu, die zijn blik strak op de drie ballen langs de wand had gericht.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

14De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Tue Nov 03, 2009 6:40 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio dronk veel te snel de rest van het overige drank op in zijn fles op en keek toen Yuu weer aan. ''Ja dat mag,'' antwoordde hij vervolgens op zijn vraag en viste zijn sigaretten uit zijn zakken, en stak er vervolgens eentje op terwijl hij weer naar de pooltafel keek, wetend wat Yuu van plan was te doen. Het was ook niet zo moeilijk om te raden.

15De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Tue Nov 03, 2009 7:25 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu keek even aarzelend van de drie ballen naar de witte bal. Ze lagen eigenlijk in een onmogelijke positie. Als hij het voor elkaar kreeg om die dingen er nu in te kegelen dan was hij tevreden voor de rest van de dag. Hij beet op zijn wang en boog zich over de tafel heen. Razendsnel coördineerde hij zich op de bal en gaf hij hem een harde tik. De witte bal schoot recht op de drie ballen af en kaatste precies op de plek tussen twee van de drie ballen in terug. In het midden van de tafel kwam hij weer tot stilstand.
Twee van de drie ballen rolden naar rechts en één naar links, precies zoals hij voorspeld had. Braaf rolden ze alle drie in de pockets.
Yuu grijnsde triomfantelijk. Misschien was deze schot als beginnersgeluk te benoemen, maar hij voelde zich in iedergeval voor het moment even een natuurtalent.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

16De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Tue Nov 03, 2009 7:40 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio nam een diepe hijs van zijn sigaret en blies het vervolgens uit op een grappige manier waardoor het rookrondjes creëerde. ''Niet slecht,'' zei Scorpio grijnzend en keek Yuu afwachtend aan. ''Je mag blijven spelen tot je een foul maakt,'' zei hij uiteindelijk, iets te ongeduldig en liet zijn ogen weer terug naar de pooltafel wandelen. Als Yuu een foul zou maken, zou Scorpio het spel even snel afmaken zodat ze naar de kroeg konden gaan. Hij had drank nodig, en wel snel.

17De pooltafel Empty Re: De pooltafel on Wed Nov 04, 2009 6:04 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Uiteindelijk slaagde Yuu er wonder boven wonder in om de drie laatste ballen ook te potten. Hij grijnsde triomfantelijk terwijl hij zijn stok op de tafel legde. 'Yay, wie heeft er nu gewonnen?' vroeg hij aan Scorpio. Hij had de stand zelf helemaal niet bijghehouden. 'Laten we maar de stad in gaan, want volgens mij is je drank op,' zei hij daarna toen hij een blik op Scorpio wierp en daarna op de fles drank. Zou hij soms alcoholist zijn? Hm, maybe.


_________________
De pooltafel 2zpmhdu

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum