Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De Bibliotheek.

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Go down  Message [Page 2 of 14]

26De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:19 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou keek verbaasd op, met zijn ogen geopend, terwijl de bladzijde van zijn boek aan zijn wang bleef plakken. Hij maakte hem eerst voorzichtig los en praatte toen verder, zijn blunder negerend. 'De MSA? Weet je dat niet? Het is, zeg maar, de geheime dienst van de wereld van specialisten' zei hij verbaasd.

http://bussjah.hyves.nl

27De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:21 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko lachte hard, en wees naar zn wang. Snel draaide ze zich om en mompelde 'SOrry..' Miyoko keek hem weer aan. 'oooh, yeahh.. Ik ben niet zo slim XD Ik skip te veel lessen om te weten wat dat betekend.' ze werd een beetje rood.

28De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:23 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou glimlachte. 'Nouja, in de lessen word er niet veel over verteld. Sommige familieleden van me zitten bij de MSA' zei hij met een glimlachje. Hij grijnsde toen hij zag dat ze rood werd. 'Jij spijbelaar!' zei hij verwijtend, terwijl hij naar haar wees.

http://bussjah.hyves.nl

29De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:27 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Snel deed ze haar hand voor haar mond, en begon te lachen. 'Ja, ik vind het te saai.' even slikte ze. 'Is-Is dat niet eng dan? Mijn vader heeft een kruidenwinkel, en daar werkt hij met mijn moeder. Lekker basic.' Ze stak haar tong uit.

30De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:33 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou grijnsde. 'Nouja, het is wel goed. En mijn ouders hebben kantoorfuncties' zei hij droogjes. 'Ik snap kruiden niet. Ze geven me nooit het resultaat dat ik wil. Misschien moet jij me er maar iets bijbrengen' zei hij lachend, al bleef hij wel zachtjes, ze zaten nog altijd in de bibliotheek.

http://bussjah.hyves.nl

31De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:36 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko grinnikte, en haalde een geheimzinnig geel goedje uit haar tas. 'Dít mijnheer, dit is een kruiden tegen het kwaad. Je moet je met water mengen, en wat kedeng, en dan steek je het in de fik. Dan blijft het kwaad weg.' Volgens haar ratelde ze maar dood, maar hé, wat moest ze anders? Het kleine zakje met het gele goedje erin legde ze op het boek van Toush, en glimlachte.

32De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:41 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou keek met een schuin hoofd waar een frons op stond naar het zakje gele.. tja, wat was het? Gele stront? 'Ik geloof er geen hout van' zei hij grijnzend.

http://bussjah.hyves.nl

33De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:43 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko keek quasi-beledigd. 'Tss, dit is een van de meest verkochte kruiden van mijn vader ja!' zei ze iets te hard. Ze giechelde. 'Het werkt echt. Als je er maar in geloofd.'

34De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:46 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou lachte. 'Oké dan' zei hij hoofdschuddend, waarna hij het in zijn zak liet glijden. Hij sloeg zijn boek dicht. 'Oké, ik lees niet meer. Je bent een te grote afleiding' zei hij droogjes. Later kon hij het nog wel een keer opzoeken.

http://bussjah.hyves.nl

35De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 9:48 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko stak haar tong uit. 'Oh, oh sorry! Ja, ik kan er niks aan doen!' ze zette een big smile op, en bewoog haar vuisten rond haar hoofd. Dat deden Yumi en zij altijd wanneer ze vrolijk waren. Waarom wist ze niet, dat was gewoon iets van de familie Nakamura. Haar vader deed het niet, maar haar tantes en oma wel.

36De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 10:02 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou staarde met een schuin hoofd naar Miyoko's maffe beweging. Hij schoot in de lach en wees naar haar. 'Wat was dat voor beweging?' vroeg hij, nog na lachend.

http://bussjah.hyves.nl

37De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 10:04 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko schoot ook in de lach, door Toush. 'Oh, dit?' ze deed nog eens haar vuisten rond haar hoofd. 'Dát is een teken dat ik blij ben! Thaha, dat is een Nakamura eigenschap.' Met haar rechterhand streek ze haar haar glad, wat niet echt lukte. Met het puntje van haar tong uit haar mond, boende ze haar haar glad. Het was nu statisch, wat ze net door had. Het stond recht over eind.

38De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Mon Sep 07, 2009 10:15 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou lachte nog harder om Miyoko's haar en legde zijn hoofd weer op tafel. 'Maffe familietrekjes, wat bestaan er toch veel' zuchtte hij droog.

http://bussjah.hyves.nl

39De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Tue Sep 08, 2009 5:22 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine schudde even haar hoofd en zette het boek terug. Daarna besloot ze om wat verder de bieb in te lopen, verder het doolhof in.

40De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Tue Sep 08, 2009 5:32 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Met een verveeld hoofd liep Scorpio de bibliotheek binnen en liep gelijk naar de sectie ''Magie'', waarna hij vervolgens het boek ''Basic information: Ice&Cold'' uit een van de rekken haalde en naar zijn gewoonlijke plek liep; een tafel in het hoekje van de bibliotheek. Hij plofte op een stoel en sloeg het boek open.

41De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Tue Sep 08, 2009 5:37 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Eigenlijk irriteerde de 'Centrale Hal, die kant op! ->' bordjes Rusine dood. Eigenlijk wilde ze het liefst gewoon even verdwalen. Maar door die bordjes die overal in achtentwinig verschillende talen hingen, ging dat niet lukken. Daarom pakte ze een willekeurig boek uit de kast en liep er mee terug naar de hal, waar ze aan een willekeurige tafel ging zitten die LEEG was. Ze sloeg het boek willekeurig open en begon willekeurig te lezen. "Toen Beertje die morgen wakker werd, scheen de zon al vollop in het Grote Bos. Buiten het huisje zongen de vogels vrolijk en Beertje beantwoorde het gekwetter met een vrolijke begroeting. 'Hallo Wereld!' riep hij blij." Geërgerd sloeg Rusine het boek weer dicht om op de kaft te kijken. "De Avonturen uit het Grote Bos." en eronder stond in kleine letters "Wellicht niet geschikt voor kinderen jonger dan 3." Maar aangezien ze geen zin had om weer op te staan, deed het bruinharige meisje net alsof het erg interessant was.

42De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Tue Sep 08, 2009 6:06 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio kon voor het eerst zijn aandacht niet bij zijn boek houden, zuchtend sloeg hij het boek dicht en liep hij terug naar de sectie ''Magie'', waar hij verder ging zoeken naar een interessanter boek waar hij wel zijn aandacht bij zou houden.

43De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Tue Sep 08, 2009 6:11 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Er klonk wat gestommel achter haar, maar Rusine keek niet op. Haar ogen bleven op het regeltje voor haar gefixeerd. "'HELP!' riep de Boomkikker terwijl de grote sneeuwbal bijna over haar heen rolde. Beertje rende naar zijn vriendinnetje toe, maar toen kwam er weer een sneeuwbal op hen af. 'HELP!' riepen de Boomkikker en Beertje nu in koor."

44De Bibliotheek. - Page 2 Empty -NewNewNew- on Wed Sep 09, 2009 5:24 pm

Gast


Guest
Alecia wandelde de bieb in en keek om zich heen. Deze bibliotheek viel best mee. Het was groot, en ze durfde te wedden dat er hier massa's zeldzame boeken lagen. Ze liep door een paar afdelingen heen en observeerde alles wat er aan wezig was. Er waren niet veel mensen aanwezig en als ze er tegen kwam ontweek ze hun onmiddelijk.

45De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 5:29 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko kwam met een hoofd als een boei binnen. Ze was ontiegelijk kwaad. Waarom en waarop wist ze niet, ze was gewoon kwaad. Met grote stappen liep ze naar de afdeling Liefde & Vriendschap, en pakte een willekeurig boek. Dat ging blijkbaar over vriendschap. Aan een lege tafel ging Yoko zitten. Miyoko begon te lezen, tot ze op het woordje "magie" landde. Snel las ze door. Ze las dat je vriendschappen ook kan laten ontstaan door een bepaalde spreuk. Ach spreuken, dat is voor heksen. ze grinnikte.

46De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 5:42 pm

Gast


Guest
Alecia vond een boek over familie stambomen. Ze bladerde er door maar vond geen enkele bladzijde waar er op was geschreven. Dit vond ze inorm interessant en ging aan een tafel zitten waar er een meisje zat maar had er niet echt op gelet. Ze staarde even naar de eerste lege bladzijde. Uiteindelijk liet ze een pen van duisternis in haar hand verschijnen en schreef haar achternaam neer.

47De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 5:44 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko hoorde dat iemand aan haar tafel ging zitten. Ze keek op, en glimlachte naar haar. 'Hi!' zei ze zachtjes, en sloeg haar bladzijde om. 'Miyoko Nakamura, ik ken jou nog niet geloof ik?' even knipperde ze haar ogen, en streek haar haar glad.

48De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 5:49 pm

Gast


Guest
Alecia keek verast op. Ze keek achter zich om te controleren of Miyoko het wel echt tegen haar had. 'um, nee, idderdaad.. mijn naam is Alecia Del Coure..'
Ze glimlachte moeilijk want ze was het nog altijd niet gewoon om met wild vreemde mensen een gesprek te beginnen.

49De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 5:53 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko lachte, omdat het meisje zich omdraaide. Ze dacht zeker dat ze het tegen iemand handers had. Miyoko las nog een stukje van haar boek, en legde toen haar handen op de bladzijde. 'Hoe gaat het?' vroeg ze met een aardige glimlach.

((lluy 28irkkkkkkkkkkkkkkkwwwwwwwwwwwlkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkfdqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqonnnnnnnbHJJJJJJJJJJJJJJJJJP000000---------ppppppppppp0///////20;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;iuuuuuu
HAHAHA DAT TYPTE MIJN KITTEN TEJO ))

50De Bibliotheek. - Page 2 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:00 pm

Gast


Guest
'het gaat best..' Ze keek wat ongemakkelijk weg.

((kawaii xD))

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 14]

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum