Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Kamer 6666 - Darcy en Rusine

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Go down  Message [Page 4 of 16]

76Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 23, 2009 7:57 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Het is gewoon... De hele school weet het toch al dus vandaar dat ik dacht dat je het ook wist...' begon Rusine moeizaam, nog steeds de roos niet door hebbend. 'Er was een hele hoop drama en het valt me gewoon zwaar om te weten dat Scorpio nu al met jou uit gaat en.. Wacht, dat weet je dan ook niet he?' ... 'Het uit tussen mij en Scorpio.' Terwijl ze sprak, viel de roos weer uit elkaar op de grond.

77Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 23, 2009 11:17 pm

Aysa

Aysa
Niveau 4
Aysa glimlachte moeizaam. 'Ik ga niet met Scorpio. Het is een gecompliceerd verhaal. Maar het komt erop neer dat we een deal hadden gesloten. Hij was nieuwsgierig naar de reden van mijn verblijf, en ik zou het vertellen als hij betaalde voor een etentje. Best raar eigenlijk.'

78Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Sat Oct 24, 2009 11:23 am

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Veel plezier,' wenste Rusine haar toe, verder nergens op reagerend. Het kon haar niets schelen waarom ze uit eten gingen. En heel haar verhaal was twijfelachtig, aangezien Scorpio nogal trots was op zijn Ayaoaanse bloed en als zij hem zou vertellen hoe en wat dan.. nouja, dat was raar. Gewoon raar.

79Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 4:02 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Twijfel stroomde door Scorpio's gedachten en loop passen. Dit was een slecht idee, en hij wist het dondersgoed, maar hij kon niet anders dan toegeven; hij miste Rusine's warmte. Hij had als een zielige stumper zelfs naast de verwarming gestaan, maar die hitte irriteerde hem, en daarbij voelde hitte altijd ongemakkelijk aan bij Scorpio. Behalve Rusine's warmte. Toen hij na wat leek eeuwen eindelijk voor Rusine's deur stond klopte hij twijfelend op haar deur, en wachtte vervolgens geduldig op Rusine.

80Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 4:06 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine stond alweer voor het raam, zoals ze zo vaak stond de laatste tijd. Het raam stond helemaal open en een koele wind waaide haar haar uit haar gezicht en speelde met de gordijnen. Ze reageerde amper toen ze geklop op de deur hoorde. Puur uit automatisme opende haar materiele beheersing de deur. 'Ha-..' begon ze.

81Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 4:20 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Vijf meter. Toen de deur open ging liep Scorpio met versnelde passen automatische naar het meisje met de bruine haren en de warmste ogen die hij ooit had gezien aan de andere kant van de kamer. Nog voordat het meisje hem kon begroeten, of wat ze ook wou doen, had hij zijn armen om haar heen gewikkeld en haar zachtjes tegen zich aangedrukt.
Oh, wat had hij haar gemist.
Verdwaald in haar warme ogen wisten zijn lippen de weg naar de hare te vinden. Teder liet hij zijn koude tong over haar warme dansen terwijl hij haar steviger tegen zich aandrukte. Ja, hij had haar meer gemist dan hij zich eerst realiseerde, en nu stond hij hier .. verslagen .. bij het meisje dat hij had gezworen nooit te vergeven, en zelfs aan te raken.

82Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 4:32 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Het duurde even voordat Rusine doorhad dat ze hem terugzoende en haar armen om zijn nek heen had gedaan. Warme steken schoten door haar lichaam heen terwijl zijn koelte haar vanaf de buitenkant omhelsde. Maar toen ze het goed en wel beseft had, liet ze hem los en haalde ze haar mond zachtjes van de zijne af. 'Weet je dit zeker?' fluisterde ze bijna onhoorbaar.

83Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 4:44 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Met zijn ogen gevuld met twijfel staarde hij in de ogen van het meisje waar hij ooit zoveel om had gegeven. En stiekem, nog steeds deed.
Weet hij het zeker? Natuurlijk deed hij dat niet. Was dat niet vanzelf sprekend?
Hij stond zo dicht tegen haar aan dat hij haar warme adem tegen zijn wang voelde, wat kriebelende tintelingen achterliet. Hij wist niet zeker of dit wijs was. Nee, hij wist zeker dat dit niet wijs was, maar wat hij wel wist was dat hij dit wou. Ontzettend graag. En hij wist dat zijn verlangen naar haar warmte hem dit zou laten doen. Niks anders. Toch? Langzaam kroop zijn hand naar haar ritsopening, terwijl hij langzaam knikte en zijn lippen gierig weer tegen die van haar drukte.

84Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 4:48 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine keek afwachtend in zijn lichte ogen, maar toen hij geen antwoord gaf, wende ze haar blik af. Het verbaasde haar dat hij daarna ineens weer begon met zoenen, maar verlangend beantwoorde ze hem weer. Met gesloten ogen drukte ze zichzelf tegen hem aan. Het was alsof er op dat moment niet s anders was dan hij.

85Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 5:09 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Dit moment was al het spijt waard dat hij later zou voelen, dat wist hij wel zeker. Al haar warme aanrakingen lieten tintelingen achter, en terwijl hij haar verder zoende trok hij met een makkelijk handbeweging haar rits naar beneden. Practise makes perfect, mh? Met een binnenpretje dacht hij even terug aan de eerste keer dat hij haar rits naar beneden trok, en hoeveel moeite dat had gekost.

(ze draagt vast wel een jurkje weer he?)

86Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 5:57 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine liet het heerlijke gevoel dat in haar ontstond, zijn gang gaan en door heel haar lichaam verspreidden. Toen ze haar rits open voelde gaan, maakte ze tegen haar hele wil in wat ruimte tussen hen, zodat ze haar handen ertussen kon wurmen en langzaam zijn overhemd los kon knopen. Zijn adem kriebelde prettig op haar wang terwijl ze hem door bleef zoenen.

87Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 6:06 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Met een heerlijk gevoel dat langzaam door zijn lichaam van zijn buik naar beneden en boven begon te kruipen wachtte Scorpio zoenend tot Rusine het laatste knoopje van zijn overhemd had ontknoopt, om haar vervolgens weer hebberig tegen zich aan te drukken. Hij liet zijn handen ondertussen over haar lichaam heen glijden, om ze tenslotte over haar armen te laten glijden zodat het jurkje met zijn handen van haar armen afgleed en daarna een cirkeltje bij haar voeten creëerde.

88Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 6:18 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine duwde zijn armen even omlaag, zodat het overhemd van hem af op de grond viel. Haar ene hand gleed naar zijn nek en de andere duwde het raam achter haar dicht. Tegelijkertijd viel de deur aan de andere kant van de kamer met een klap dicht. Ze had niet bepaald zin om aan iedere toevallige voorbijganger te laten zien hoe ze erbij stond. Daarna nestelde haar hand zich in zijn haar en haar andere hand streelde zijn wang.

89Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 6:32 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio schrok even toen de deur achter zich plots dicht sloeg, maar negeerde het verder. Hij was alles om zich heen allang vergeten. Zijn volle aandacht zat bij Rusine, zijn twijfels probeerden zijn aandacht soms te stelen, maar meer dan een paar seconden kregen ze niet. Zachtjes streelde hij Rusine's warme lichaam terwijl zijn lippen vastgeplakt zaten op de hare.

90Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 6:43 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Terwijl ze de gedachte hoe ze ooit dit op het spel had kunnen zetten voor zoiets doms als haar familie, uit haar hoofd zette, drukte Rusine zich nog dichter tegen Scorpio aan. Haar handen gleden over zijn rug naar de rand van zijn broek, om deze daarna naar zijn buik te volgen en zijn riem los te halen. Verlangend bleef ze hem zoenen terwijl ze zachtjes en half onbewust op zijn onderlip beet.

91Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 6:55 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Terwijl zijn lippen nog steeds tegen die van de hare zaten duwde hij Rusine voorzichtig richting het bed, en toen ze uiteindelijk bij het bedrand waren duwde hij haar voorzichtig op het bed om vervolgens op haar te gaan liggen steunend op zijn ellebogen zodat hij het arme meisje niet zou verpletteren. Hij was in de afgelopen maanden 5 hele centimeters gegroeid en was nu 1,80, en was daardoor ook wat zwaarder. Hij drukte vervolgens weer teder kusjes in haar nek.

92Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 7:02 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Ze kon het niet laten even een glimlachje te vormen op haar mond toen ze op haar bed terecht kwamen. Haar ene hand gleed over zijn kin, die ze weer omhoog duwde om hem op zijn mond te zoenen. Snel opende ze ook zijn knoop en gulp, waarna ze zijn broek naar beneden trok. Met haar voet streek ze over zijn kuit, maar ze kreeg zijn broek niet helemaal uit. Met een frons maakte ze zich los van zijn mond. 'Je.. schoenen..' begon ze, waarna ze haar mond weer op de zijne drukte.

93Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 7:11 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Grinnikend kwam Scorpio overeind om vervolgens zijn schoenen uit te trappen en vervolgens zijn sokken uit te trekken. Zijn broek viel automatische helemaal naar beneden, en lag nu een beetje dood op de grond bij het bed. Algauw draaide Scorpio zich om naar Rusine, om weer op het bed te gaan liggen en dit keer Rusine op zich te trekken. Gretig drukte hij weer zijn lippen tegen de hare, en liet zijn handen met vrijheid over haar lichaam glijden.

94Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 7:29 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine grijnsde even naar hem en slaakte een verbaasd gilletje toen hij haar ineens bovenop zich trok, iets dat ze niet echt had verwacht. Ze lag nu met haar knieen aan de buitenkant van zijn benen en met haar onderarmen op zijn borst steunend zodat ze met haar handen in zijn haar en op zijn wang kon zitten. Met gesloten ogen bleef ze hem doorzoenen.

95Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 7:38 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Terwijl er onder het zoenen door een geamuseerd grijns op zijn gezicht ontstond na Rusine's verbaasde gilletje, liet hij een hand naar haar bh sluiting wandelen en opende hem met een makkelijke beweging. Zijn andere hand rustte nu even bij haar heup, en drukte haar onderlichaam steviger tegen de zijne aan.

96Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 7:49 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Zijn koude vingers die over haar rug kropen gaven haar aangenamen rillingen en Rusine voelde hoe het kippenvel zich over haar rug naar haar onderrug verspreidde. Ze streek met haar hand over zijn voorhoofd, zijn haren bij zijn ogen vandaan. Haar andere hand zweefde ergens aan de onderkant van zijn nek en de bovenkant van zijn schouder rond.

97Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 8:01 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Met een simpele beweging wist hij Rusine's bh uit de weg te frummelen en vervolgens ergens neer te pleuren, terwijl hij weer positie rollen omdraaide zodat hij weer bovenop lag, ondertussen steunde hij met een arm zijn gewicht en streelde met de andere nog steeds Rusine's lichaam. Van haar kaaklijn langzaam naar beneden.

98Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 8:13 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine begon te lachen toen ze alweer van positie wisselden. Hoe jammer ze het ook vond dat ze daardoor Scorpio niet langer kon zoenen, ze moest zich van zijn mond losmaken, waarna haar heldere gelach haar kamer vulde. Ze stopte echter al snel weer, aangezien haar verlangen naar hem groter was dan de drang om te lachen. En dus drukte ze haar mond weer op de zijne om haar tong naarbinnen te werken en eventjes later haar handen over zijn schouders te laten glijden.

99Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 8:23 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Toen Scorpio Rusine's heldere lach hoorde krulden zijn mondhoeken automatische op, ''I'm - hmm, glad I ammmuse ymouu,'' fluisterde hij geamuseerd onder het zoenen door wat nogal moeilijk ging .. dus besloot hij zijn mond maar weer te houden. Zijn lippen verplaatsten zich weer naar haar nek, en daarna naar haar sleutelbenen. Algauw, verlangend naar haar lippen, liet hij ze weer terug naar haar lippen gaan.

100Kamer 6666 - Darcy en Rusine - Page 4 Empty Re: Kamer 6666 - Darcy en Rusine on Fri Oct 30, 2009 8:30 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine opende haar ogen toen hij even haar lippen verliet en staarde gelukzalig naar het plafond boven haar. Toen hun lippen elkaar weer raakten, sloot ze ze weer en liet ze haar ene hand naar het randje van zijn boxer glijden.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 4 of 16]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum