Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Het dakterras

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Go down  Message [Page 2 of 17]

26Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 8:24 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou's gezichtsuitdrukking verkrampte even toen Yumiko antwoord gaf. Ze wist het ook weer heerlijk te brengen. Hij keek naar een tros druiven die vlak voor hem hing. 'Ik denk dat ik nooit de moed zal hebben om iemand te vermoorden' mompelde hij in zichzelf.

http://bussjah.hyves.nl

27Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 8:34 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Ik wel. Alleen was mijn zwaard me voor, net als vorige keer. Nou ja, misschien niet helemaal.' Het laatste zei ze met een brede, gemene grijns op haar gezicht terwijl ze nog een druifje naar binnen wierp.

28Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 8:36 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou bleef naar de druiven staren. Bij het horen van Yumiko's woorden merkte hij dat hij zijn controle ineens verloor; de druiven bevroren langzaam. Hij probeerde er maar spottend over te doen. 'Dan koop ik gewoon nooit een killer zwaard' zei hij met een aarzelend glimlachje.

http://bussjah.hyves.nl

29Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 8:47 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Dit zwaard is nooit gekocht, Toushirou. Het zwaard is ouder dan de Heerseres en Cecilio bij elkaar. Het bloed wat in heel het bestaan van het zwaard op het heeft gezeten zou inmiddels een zwembad kunnen vullen. Het zwaard was een mysterie. Niemand wist precies hoe of door wie het gemaakt was, het was er gewoon ineens. Alleen mensen die het zwaard krijgen van de eigenaar, kunnen het gebruiken. Bij anderen zal het zwaard zijn eigen wil meteen inschakelen, en doet het er alles aan terug te komen bij de eigenaar, vaak door zijn "aanvaller" te vermoorden, of minstens zwaar te verwonden. Het is een duister zwaard, bedoeld voor duistere mensen, Toushirou. De vorige die mijn zwaard probeerde te stelen kwam er iets minder gemakkelijk vanaf dan deze man. Deze man was binnen een seconde uit zijn lijden verlost. De vorige moest boeten voor zijn daad en langzaam en pijnlijk sterven, zo vond het zwaard. En ik was het roerend met het zwaard eens.' Yumiko leek plots geobsedeerd te zijn door haar zwaard, en het duister. Ze leek een ander mens, kwaadaardiger, niet de vriendelijke maar soms een beetje gemene Yumiko van normaal. Dat "de vorige" haar eigen ex vriend was, vertelde ze Toushirou niet.

30Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 8:50 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou keek een beetje angstig naar de druiven; hij wilde Yumiko nu al helemaal niet meer aankijken. Hij probeerde zo erg om geen emotie te tonen dat alles binnen een meter om hem heen langzaam bedekt werd met een laagje ijs. Hij vloekte zacht. 'Kunnen we nu van onderwerp veranderen?' vroeg hij aarzelend.

http://bussjah.hyves.nl

31Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:07 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Wat is er Toushirou? Ben je bang voor een beetje bloed? En een mens meer of minder zal niemand missen, is het niet?' met een valse blik in haar ogen plukte ze nog een druif, die ze meteen op at.

32Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:10 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou irriteerde zich mateloos aan het feit dat hij al drie meter druivenstruik had bevroren en schudde zijn hoofd om zich te kalmeren. 'Sorry' zei hij kort. Hij slikte en wreef even in zijn ogen. 'Ik ben ook gewoon een watje'

http://bussjah.hyves.nl

33Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:18 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Ontdooi ze.' zei ze als een soort van bevel. Ze vond het lelijk dat een stuk druivenstruik bevroren was, het verpestte heel het dak.

34Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:23 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou keek voor het eerst sinds tijden richting Yumiko. 'Ontdooien? Wat?' vroeg hij verbaasd. 'Sorry, ik heb IJs&Kou' zei hij verontwaardigd. 'Als jij me niet zo opgefokt had..' mompelde hij lichtelijk onverstaanbaar achter zijn opmerking aan.

http://bussjah.hyves.nl

35Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:24 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
Yumiko wrote:'Ontdooi ze.' zei ze als een soort van bevel. Ze vond het lelijk dat een stuk druivenstruik bevroren was, het verpestte heel het dak.

((Yumiko is ook niet de slimste he XDDDDDDDDDDDDDDDDD)))

36Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:28 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
(( nee klopt ahhahah ))

Yumiko gromde even na Toushirou's antwoord en keek geïrriteerd naar de bevroren druiventrossen en daarna weer naar Toushirou. 'Maar Tou, heb jij dan nog nooit iemand opzettelijk pijn gedaan?' vroeg ze terwijl ze een bevroren druif plukte en die fijn kneep in haar hand.

37Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:30 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou staarde naar de grond. Hij dacht na. 'Scarlett' zei hij alleen met een klein trekkend spiertje bij zijn mondhoek. Hij schudde zijn hoofd. 'Maar verder niemand. Ik heb geen vijanden'

http://bussjah.hyves.nl

38Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:34 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Al zou je op Ayao wonen had je er alleen in je eigen wijk al 10.' zei ze gemeen grijnzend. Ze dacht aan haar buurjongen. Hoe vaak ze hem al niet had willen vermoorden, was niet te tellen. Maar helaas waren hun ouders goed bevriend, dus heeft ze haar plannen nooit uit kunnen voeren.

39Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:42 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
'Maar ik kom uit Japan, en daar heb ik er geen. Niet dat ik nou zo veel vrienden heb, maar dat boeit me eigenlijk niet' zei hij droogjes. De bevroren tros druiven voor hem viel triest op de grond. Kennelijk was hij tot de kern bevroren, want hij spatte uit elkaar.

http://bussjah.hyves.nl

40Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:48 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumiko stond woedend op toen de druiven op de grond vielen. 'Kijk wat je hebt gedaan.' siste ze met felle ogen. De normale Yumiko zou nooit zo fel reageren als een vriend van haar zo iets deed, maar nu ineens wel. Ze was zichzelf niet na wat er gebeurde die middag.

41Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 9:53 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou keek verbaasd op, en stond toen ook al snel op zijn voeten. 'Het zijn maar druiven hoor. Een druif meer of minder mist al helemaal niemand' beet hij van zich af. Hij moest moeite doen om zijn knieën niet te laten trillen bij het idee van Yumiko die hem met zijn zwaard af zou slachten.

http://bussjah.hyves.nl

42Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:01 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumi's ogen lichtten even fel roze op, terwijl haar woedde opliep. 'Een druif, Toushirou..' zei ze kalm, maar nijdig terwijl ze een plukte. 'is eetbaar. Ik vind druiven lekker. Je vermoord mijn eten.' De druif was bevroren en spatte uiteen in haar hand toen ze erin kneep. De ijs scherven liet ze op de grond vallen terwijl ze nog steeds fel naar Toushirou keek.

43Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:04 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou trok zijn wenkbrauwen op, maar die gingen even ver weer naar beneden toen Yumiko uitgesproken was en er verscheen een frons op zijn gezicht. 'Oké, Yumiko, ik heb hier echt geen zin in' zei hij met een kleine terugkerende kalmheid in zijn stem.

http://bussjah.hyves.nl

44Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:07 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Je.. vermoord.. mijn.. eten.' herhaalde ze. Het leek een totaal andere stem dan die van Yumiko. Hij was zwaarder, mannelijker, en vooral klonk hij zoals Yumiko zich het laatste uur had gedragen, freaky.

45Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:09 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou keek Yumiko in een mengeling van angst en kwaadheid aan en pakte een druif op. Hij gooide hem met een boogje, onderhands in haar richting. 'Dan ontdooi je het maar' zei hij kwaad, waarna hij zich omdraaide. Hij liep naar de ingang van school, kennelijk had Yumiko wat tijd nodig om even tot zichzelf te komen.

http://bussjah.hyves.nl

46Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:13 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumiko plaatste een glaswand voor zijn neus, zodat hij niet weg kon. 'Hier blijven.' zei ze weer met haar oude, vertrouwde stem. 'Weet je wat ik doe met mensen die mijn eten vernielen?' zei ze met een gemene grijns.

47Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:16 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou Sloeg boos met zijn vuist tegen de glaswand en greep toen naar zijn hand. Zijn knokkels deden ontzettend veel pijn. 'Godverdomme' vloekte hij hardop. Hij zwaaide even met zijn hand, alsof hij de pijn eraf wilde schudden. Hij keek Yumiko aan. 'Je laat ze gaan' zei hij kwaad.

http://bussjah.hyves.nl

48Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:21 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Fout geantwoord.' zei ze met een valse grijns. Ze deed haar handen bij elkaar, waar een roze/paars achtige bol ontstond. Het begin van een energiestraal. Maar ineens.. ineens werd ze "wakker". 'What am I doing?' zei ze verschrikt terwijl ze van haar handen naar Toushirou en weer terug keek. Haar stem was weer helemaal normaal, en haar ogen waren gestopt met gloeien. Ze knipperde een paar keer en liet de beginnende energiestraal tussen haar handen verdwijnen. 'Het spijt me Toushirou, ik.. ik had geen idee waar ik mee bezig was.' Ze keek even naar het zwaard, en daarna naar het bloed wat erop zat. Het was zwart geworden. 'Tou, ik denk dat het daaraan lag.' zei ze terwijl ze wees naar het zwarte bloed. Het bloed van een.. een.. nee dat kon niet. Dat kon niet waar zijn. Ze had het bloed aangeraakt, hetgeen wat de verschijnselen had opgewekt. Gelukkig waren ze nu over, tenminste, voor nu.

49Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:25 pm

Toushirou

Toushirou
Niveau 3
Toushirou keek haar met een schuin hoofd aan. 'Yumiko? Wat is er?' vroeg hij verbaasd. Hij keek naar het zwaard, maar snapte nauwelijks wat ze bedoelde.

http://bussjah.hyves.nl

50Het dakterras - Page 2 Empty Re: Het dakterras on Fri Sep 04, 2009 10:31 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Het bloed, Toushirou, het bloed.' zei ze terwijl ze met grote ogen even naar het bloed keek. 'Het is zwart geworden, en ik heb het aangeraakt. Daardoor deed ik zo vreemd, ik was mezelf niet. Ik ben in aanraking gekomen met het bloed van een... van een demon . Ik heb een demon vermoord met mijn zwaard, Tou. En ik weet precies welke demon.' Yumiko keek met grote, verschrikte ogen nog steeds naar het bloed op haar zwaard. Ik heb hem vermoord...

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 17]

Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum