Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Yumiko's wraak

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Yumiko's wraak Empty Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 9:21 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Lees dit eerst: Yumiko en Aysa waren gaan winkelen in Magic Town. Ze wisten dat ze gevaar liepen, aangezien het Leger des Duister, waarvan Yumiko's vader luitenant is, achter Aysa aanzat wegens verraad. Hetgeen waar ze voor gewaarschuwd waren gebeurde. Ze werden opgepakt door het Leger des Duister en afgevoerd naar de gevangenis. Een gevangenis op het hoofdkwartier van het LDD, de verschrikking onder de gevangenissen. Slechts een koude, vieze ruimte is hetgeen waar ze in verbleven, zo'n vier weken lang. Maar dat was nog niet het ergste. Yumiko's vader kwam namelijk ook langs bij Yumiko en Aysa. Hij keek zijn dochter aan en spuugde naar haar. 'Laat hen honger lijden, sla hen, schop hen, martel hen, doe alles wat je wilt, maar laat ze nog even leven. Ik zal de laatste klap uitdelen,' dat waren zijn woorden. Yumiko's verdriet sloeg al snel om naar haat, woede en afgunst. Vlak voordat de twee geliquideerd zouden worden, wisten ze te ontsnappen. En nu, nu Yumiko weer volledig op de been is, is ze uit op wraak op haar vader.


In het begin MAG ER WORDEN GEREAGEERD DOOR ANDEREN, tot op het moment dat Yumiko de school verlaat, al blijft het verhaal wel in dit topic.Last edited by Yumiko on Wed Nov 25, 2009 9:45 pm; edited 1 time in total

2Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 9:43 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumiko stond voor de spiegel in haar kamer op Magic Highschool. De rode lippenstift was de finishing touch. Ze was er klaar voor. Een grijs als nooit tevoren sierde haar gezicht. De grijns straalde geen vrolijkheid uit, geen liefde, geen haat, geen woede. Maar pure kwaadaardigheid. Menig persoon wat haar nu tegen zou komen zou met een boog om haar heen lopen, want Yumiko was nu niet de Yumiko die ze hoorde te zijn. De opvliegende, ietwat agressieve, maar toch lieve Yumiko had plaats gemaakt voor een vernietigend wezen. Een wezen met een duidelijk doel, en dat doel ging ze vandaag koste wat kost halen.

3Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 9:53 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine deed een dansje.

4Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 9:59 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumiko liep haar kamer uit met kleine, sierlijke passen. Haar hakken klakten gevaarlijk op de grond. In haar gedachten speelde zich de ideale moord af, keer op keer. Het zal niet makkelijk worden, maar dan zou het ook niet leuk zijn. Op de gang zag ze ineens Rusine die een dansje deed. Ze liep recht op haar af, gaf haar een enorme duw en liep daarna gewoon weer rustig verder. Zelfs haar aartsvijand verpestte nu haar "humeur" niet.

5Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 10:03 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine werd in haar ritueel gestoord, wat haar pissig maakte. Ze zag een bos paarse haren die ze had gedacht, gehoopt, nooit meer te zien. Daar werd ze echter nog pissiger van en met een chagrijnig gezicht teleporteerde ze zich voor de neus van het afzichtelijkste wezen dat ze ooit had gezien. 'Ik vond je leuker toen je nog getraumatiseerd was,' merkte ze luchtig op.

6Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 10:05 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumiko's grijns was er nog steeds, en hij verdween niet om woorden vuil te maken aan Rusine. En wat Rusine kon, kon zij ook. Ze teleporteerde zichzelf een paar meter verder en wandelde rustig door, richting de poort van de school.

7Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 10:08 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine had niets te doen die middag, en dus was Yumiko irriteren een welkom vermaak. Het kon haast niet anders of ze was ondertussen sterker dan het walgelijke kind. En dus versnelde ze haar pas om naast de paarse verfpot te gaan lopen. 'Avoiding me?'

8Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 10:23 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumiko keek om en grijnsde nog steeds als daarvoor. Nee, ook Rusine weerhield haar er niet van dit te doen. Ze knikte grijnzend naar Rusine en teleporteerde zich daarna naar Ayao.

De vertrouwde duisternis omarmde haar. Het voelde geweldig. In de verte stond haar ouderlijk huis. Er brandde geen licht, wat betekende dat haar vader alleen was. Haar moeder was op zakenreis, en haar zusje sliep, zoals altijd als haar moeder er niet was, bij haar grootouders. Perfect dus. Het laatste stukje had ze besloten te lopen. Overdonderen was haar doel, dat was de enige manier. Ze stond even voor de deur en streek met haar hand langs de deurpost. Maar de deur gebruiken deed ze niet. Slechts een seconde later stond ze achter haar nietsvermoedende vader. 'Have you missed me, daddy?' zei ze met uitgestoken arm terwijl haar vader langzaam ineen zakte door het opzuigen van zijn energie.

9Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 10:31 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
De blik van haar vader was duivels, maar toch smekend. Nu zijn energie grotendeels was opgezogen was het voor Yumiko een stuk gemakkelijker hem te verslaan, vooral omdat Yumiko zijn energie kon hergebruiken. 'Doe het niet Yumiko.' zei hij op een bijna smekende manier. Een schaterende lach ontsnapte uit haar mond. Ze deed een paar stappen achteruit en schoot een energiestraal op haar vader af. Hij wist een schild te maken, maar het was zwak. Te zwak. Hij vloog enkele meters achteruit en kreunde even. Langzaam, heel langzaam stond hij wankelend op. Hij viel aan, maar Yumiko lachte alleen maar harder. Haar lach ging door merg en been. Papa's kleine meid lachte haar eens zo grote voorbeeld uit. 'Je zou jezelf eens moeten zien, zielige oude man.'

10Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 10:55 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Yumiko, hier krijg je spijt van,' zei hij. 'Ik heb inderdaad spijt, spijt dat ik het niet eerder heb gedaan.' Yumiko stak haar arm opnieuw uit. Haar vader kromp ineen. 'S-s-stop,' zei hij kermend. Ze stopte na enkele minuten. Al wat restte was een hoopje ellende wat slechts nog ademde, maar niet of nauwelijks meer bewoog. Nog een energiestraal ging op hem af. En nog een. En nog een. Daarna bleef het stil. Yumiko grijnsde nogsteeds, en keek naar hetgeen wat door had moeten gaan voor haar eens zo machtige vader. Geen beweging. Geen adem. Niks meer. Yumiko grijnsde weer, en liep naar de hoek van de kamer, waar het zwaard van haar vader stond. Ze pakte het uit de standaard en streek er met haar wijsvinger overheen. Langzaam, met kleine stappen, liep ze terug naar haar vader. Ze hief het zwaard, en zonder een kik te geven boorde ze het in het hart van haar vader. De bloedplas spreidde zich al snel uit. Al snel liep het tussen de nerven van de houten vloer. Yumiko voelde zich voldaan. Maar nog een ding was er wat ze moest doen. Ze doopte haar vinger in het bloed van haar vader en liep naar de muur. Even later draaide ze zich om en keek ze naar het dode lichaam. Ze trok het zwaard eruit en tilde haar vader op, wat lukte door de adrenaline die door haar aderen gierde. Ze tilde het lijk tegen de muur op en boorde daarna het zwaard erdoorheen, zodat het lichaam vastzat aan de muur. Daddy's little girl stond erboven geschreven in bloedletters.

11Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Wed Nov 25, 2009 10:58 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Tevreden bekeek ze het lijk nog eens, om zich vervolgens om te draaien. Haar handen zaten onder het bloed, evenals haar jurk. Maar dat maakte niet uit. Ze had haar vader gedood. En nog altijd was ze van mening dat wraak de beste manier was om iets recht te zetten. Het geluk wat Yumiko op dit moment voelde kon niet overschaduwd worden door liefde, vriendschap of enige andere manier van affectie.Ze teleporteerde zichzelf terug naar school.

12Yumiko's wraak Empty Re: Yumiko's wraak on Fri Nov 27, 2009 5:41 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumiko snoof toen ze de deur opendeed van de school. Ze werd door enkele leerlingen aangestaard wegens de bloedvlekken op haar handen en kleding. Het voelde meer als haar publiek bij een optreden. Alsof ze met hun ogen een enorm applaus gaven.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum