Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Aysa en Yumiko's terugkomst

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

26Aysa en Yumiko's terugkomst - Page 2 Empty Re: Aysa en Yumiko's terugkomst on Sat Nov 14, 2009 10:02 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
Courtney keek haar ongelovig aan. Toen bedacht ze zich en klauwde ze haar handen in het lelijke haar van Rusine. Ze trok haar aan haar haren naar beneden, tegen de grond aan."Hoe durf je!" siste ze. Haar wang brandde en schrijnde, en het deed verschrikkelijk pijn. Maar ze liet zich niet zomaar slaan.

27Aysa en Yumiko's terugkomst - Page 2 Empty Re: Aysa en Yumiko's terugkomst on Sat Nov 14, 2009 10:04 pm

Aysa

Aysa
Niveau 4
De Heerseres en Aysa waren inmiddels uitgeknuffeld. Aysa was naar binnen vertrokken en de Heerseres kwam tussen de ruziënde meisjes. 'Meisjes, meisjes, hou daar onmiddellijk mee op.'

28Aysa en Yumiko's terugkomst - Page 2 Empty Re: Aysa en Yumiko's terugkomst on Sat Nov 14, 2009 10:06 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine's magie zette zichzelf automatisch in standje verdediging. Stroomschokken schoten door haar lichaam heen over in Courtney. Met een trots gevoel werkte Rusine zich weer overeind uit haar grip. Op de grond liggen bitchfighten was ver beneden haar niveau.

29Aysa en Yumiko's terugkomst - Page 2 Empty Re: Aysa en Yumiko's terugkomst on Sat Nov 14, 2009 10:07 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
"EH, HEERSERES, U KUNT BETER HIER EVEN HELPEN WANT YUMIKO FLIPT HEM!" riep Nick naar de heerseres toe. De heerseres draaide zich vliegensvlug om. Ze snelde er naar toe, en sloot haar handen om Yumiko's boven armen. Ze begon wat te fluisteren, en Nick liep er snel bij weg.

30Aysa en Yumiko's terugkomst - Page 2 Empty Re: Aysa en Yumiko's terugkomst on Sat Nov 14, 2009 10:09 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
"Au! Kut wijf!" siste ze kwaad, terwijl ook Courtney weer overeind krabbelde. Ze voelde hoe vuurbollen zich in haar handen vormde, en in plaats van het vuur op Rusine af te schieten zette ze de boom naast Rusine in de fik. Ook het droge gras om Rusine heen moest er aan geloven. Daarna probeerde ze Rusine zelf pas te raken. Ze hoopte dat de brandende boom op Rusine zou vallen.

31Aysa en Yumiko's terugkomst - Page 2 Empty Re: Aysa en Yumiko's terugkomst on Sat Nov 14, 2009 10:12 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
Yumiko barstte in huilen uit en zakte door haar benen op de grond. Haar jurk was aan stukken gescheurd en haar haren waren een enorme warboel. Haar make-up zat overal en nergens en al met al leek ze op een monster. Er was niets meer over van haar vroegere karakter.


De Heerseres haalde de twee uit elkaar. 'Meekomen naar mijn kantoor, jullie twee.' zei ze, waarna ze samen met de twee teleporteerde naar het kantoor.

32Aysa en Yumiko's terugkomst - Page 2 Empty Re: Aysa en Yumiko's terugkomst on Sat Nov 14, 2009 10:12 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine was echter al achter Courtney geteleporteerd en zette haar handen tegen haar schouders aan. Dit nieuwste trucje heette volgens het boek leechlife. Rusine vond het heerlijk om te doen, aangezien ze alle energie uit Courtney zoog en het in zichzelf opnam. 'Les één, vecht niet tegen iemand die drie keer zo sterk is,' fluisterde ze in het oor van het meisje.

33Aysa en Yumiko's terugkomst - Page 2 Empty Re: Aysa en Yumiko's terugkomst on Sat Nov 14, 2009 10:14 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
Courtney voelde hoe ze levenloos werd, en ze viel als een zielig hoopje op de grond. Ze waren ondertussen in het kantoor van de heerseres, want die had hen geteleporteerd.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum