Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De tennisbanen.

Go to page : 1, 2  Next

Go down  Message [Page 1 of 2]

1De tennisbanen. Empty De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 10:26 pm

Noah

Noah
Niveau 1
Bij de sportvelden in de buurt zijn er ook een paar hard court tennisbanen met daarnaast ook een tennismuur. Je kan rackets en banen huren, maar er wordt ook vaak getraind door het tennisteam en af en toe is er een tournooi. Kom gerust langs!
Aantal personen: maakt niet uit
aantal regels: geen spam!

-------

Noah liep met zijn tennistas op zijn rug en zijn pet op zijn hoofd richting de tennisbanen. Hij was pas net aangekomen op de school maar vond het erg belangrijk om te kijken of er wel een beetje te tennissen viel. Zo niet, dan was hij zo weer weg. Met zijn ene hand om de band van zijn tas en zijn andere hand in zijn zak liep hij op zijn gemak naar de banen toe. Hij keek wat om zich heen en merkte dat er behoorlijk veel mensen buiten waren, ook al was het niet echt een warme dag. Great, dan konden ze allemaal naar zijn geweldige tennisspel kijken en zien hoe stoer hij wel niet was.
Aangekomen bij de tennisbanen liep hij door naar het muurtje, aangezien er niemand was om mee te tennissen. Hij pakte zijn racket samen met drie ballen uit zijn tas en dribbelde er wat mee op de grond. Na dat een tijdje te hebben gedaan zette hij zijn pet recht. Een strijdlustig vuur schoot door zijn ogen terwijl hij uitdagend naar het muurtje keek. Behendig en soepel gooide hij een tennisbal in de lucht en met een immense knal kwam de bal een paar tellen later tegen het muurtje terecht, vlak boven de lijn die het net voor moest stellen. Even hard kwam het ding weer terug en zo bleef Noah er tegenaanslaan, heen en weer rennen, kracht zetten, zweet van zijn voorhoofd vegen en vooral ook af en toe even om zich heen kijken of er misschien al iemand kwam kijken.
Hij was gewend om bewonderd te worden om zijn tenniskunsten. Het was eigenlijk het enige gebied waar hij bewondering voor kreeg. Verder werd hij altijd alleen maar uitgelachen om alles wat hij deed.
Terwijl hij hier aan dacht wekte hij nieuwe agressie op, die hij afreageerde op de bal. Meteen versnelde het spel en moest hij zich nog meer inspannen, iets wat heerlijk werkte op het loslaten van al zijn eeuwige frustraties om alles wat je maar kon bedenken.Last edited by Noah on Sat Nov 14, 2009 2:43 pm; edited 1 time in total

2De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 10:38 pm

Emily

Emily
Niveau 2
Hoewel Emily normaal gesproken al amper sliep, sliep ze nu al helemaal niet meer.
Carter was weg. Opeens. Hij had dan wel afscheid genomen maar dan nog.. Whatever, we waren toch gewoon vrienden.. Hmm.. Waarom klonk dat dan zo vreemd? En dan alsnog, je mocht vrienden toch ook wel missen als ze je opeens verlieten.
Ja. Dat hoorde zelfs zo. Vrienden hoorde je te missen.
Met die gedachte in haar achterhoofd liep Emily richting de tennisbaan en ging ze op een van de bankjes zitten, terwijl haar ogen een jongen volgden die druk bezig was met tennissen. Misschien dat daarnaar kijken voor wat afleiding zorgde. Het was in ieder geval beter dan de hele tijd op haar kamer blijven zitten. Oh? Mhh, right, misschien was het dat ook wel niet. Maar ze moest toch echt een keer meer van de school gaan bezichtigen, want dat had ze nog maar amper gedaan.
Hoewel ze er totaal niet bij was met haar gedachten had ze wel nog opgemerkt dat de jongen ontzettend goed was in tennis. Helaas vormde die gedachte zich gelijk om naar een beeld van een tennissende Carter (ahaha de humor), zich bedenkend hoe goed híj geweest was.

3De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 10:48 pm

Noah

Noah
Niveau 1
Noah merkte vanuit zijn ooghoeken dat er een meisje naar hem was komen kijken en automatisch begon hij nog een beetje beter te spelen. Hij stopte niet maar speelde gewoon door, alhoewel het muurtje hem nu wel begon te vervelen. Hij hield het nog een paar minuten voor, voor hij stopte. Hij veegde het zweet van zijn voorhoofd en zette zijn pet af om wat af te koelen. Hij keek even naar het meisje. 'Hé!' riep hij. 'Kan jij tennissen?!'
Misschien kon zij wel tegen hem spelen. Dat was vast beter dan dat verdomde muurtje dat steeds maar dezelfde ballen terugspeelde en geen competitie voor hem was.

4De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 10:54 pm

Emily

Emily
Niveau 2
Hoewel Emily's ogen de tennisbal van de jongen waren volgen lette ze maar amper op hóe hij speelde. De enige reden waarom ze doorhad dat hij tegen haar aan het praten was was dan ook omdat hij stopte met spelen en haar blik dus een tijdje op de stilliggende bal bleef hangen voor ze opkeek.
Net toen ze wilde vragen wat hij nou eigenlijk gevraagd had was het tot haar doorgedrongen. Of ze kon tennissen. Haha. Dat was best.. grappig. Natuurlijk kon ze niet tennissen. Nog nooit gedaan ook. Snel schudde ze haar hoofd. "Nee!" riep ze nog ietwat verward terug. Alles liep in haar hoofd ook door elkaar opeens, as usual.
"Ik hou het wel bij kijken," voegde ze er nog aan toe.

5De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 11:07 pm

Noah

Noah
Niveau 1
Noah zuchtte teleurgesteld. Jammer, hij had gehoopt op wat competitie. Hij stuiterde wat verveeldm et de tennisbal en besloot uiteindelijk dat hij net zo goed kon stoppen. Tegen het muurtje tennissen was toch niets aan. Met zijn racket in zijn hand liep hij naar het meisje toe. 'Hey,' zei hij als wijze van begroeting, terwijl hij op het hek ging zitten en even naar haar keek. Ze was nogal bleek en mager, alsof ze eigenlijk al dood was. 'Ik ben Noah, en jij?' vroeg hij uiteindelijk maar, aangezien ze nu net zo goed vrienden konden worden of iets dergelijks. Hij was sowieso liever vrienden met meisjes, aangezien jongens bijna altijd groter, sterker en stoerder waren dan hij, waardoor hij maar een kleine opdonder leek. Bovendien werden jongens sneller jaloers op hem als hij veel meisjes als vrienden had. Niet dat hij begreep waarom. Wat moest je nou met meisjes? Ze hielden alleen maar van roze en romantiek en vlinders en al dat soort dingen. Blegh, totaal niet iets om trots op te zijn....
vond hij dan.

6De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 11:13 pm

Emily

Emily
Niveau 2
Emily volgde precies de bewegingen van de jongen totdat hij uiteindelijk hij uiteindelijk op het hek ging zitten. Toen liet ze haar ogen even afdwalen naar het racket in zijn handen en daarna richtte ze zich weer op de jongen zelf.
Noah dus. Hmm.. Ja, hij was eigenlijk ook wel een Noah. En een stuk kleiner dan Car..- Ho. Daar moest ze echt mee stoppen, al de vergelijk. "Emily," stelde ze zichzel toen met een glimlach voor. "Maar ga gerust door met tennis, ik vind het wel leuk om te zien," vervolgde ze. Want op dit moment voelde het nogal alsof hij niet met publiek kon tennissen of wat dan ook, en dat voelde nogal.. stom.

7De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 11:19 pm

Flint

Flint
Niveau 1
Flint had van zijn leven nog nooit van een tennis baan gehoord en had zich er al van alles bij voor gesteld, hij was slecht in sport maar vond het toch wel erg dat hij de sport 'tennis' niet eens kende....het klonk als een merk voor hondenvoer....of die buurman van vroeger...of heten die nu dennis?
Hij liep een beetje in gedachte verzonken door het hek heen en in zijn hand bungelde het roze konijn.

8De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 11:22 pm

Noah

Noah
Niveau 1
'Nah,' zei Noah. Hij zwiepte wat heen en weer met zijn benen en keek naar de zon. 'Tegen zo'n muurtje is er niet veel aan. Weet jij toevallig iemand waarmee ik zou kunnen tennissen?' vroeg hij terwijl hij naar de zon bleef kijken. De frisse wind woelde door zijn haren en een kleine glimlach verscheen op Noah's gezicht. Hij hield van wind.

9De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 11:25 pm

Emily

Emily
Niveau 2
"Mhh.." bracht Emily uit die haar blik over het gebied om zich heen liet gaan, waar haar haar blik opeens op een iets té schattige jongen bleef hangen. "You could ask him..' stelde ze toen wat afwezig voor. Niet dat ze verwachte dat je jongen kon tennissen, maar hij was er waarschijnlijk beter in dan zij was.
.. Of niet natuurlijk. Veel verschil tussen haar en de jongen was er eigenlijk niet, alleen dat hij nog een stuk kleiner was maar ach, dat hoefde zoveel niet uit te maken.

10De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 11:31 pm

Noah

Noah
Niveau 1
Noah volgde Emily's blik naar de jongen die langs de tennisbanen liep. Het was zowaar een jongen die nog kleiner was dan hij, en die verdorie nog een ROZE konijn in zijn handen had ook. Als hij naast hem zou lopen, zou iedereen hem uitlachen. Maar toch, misschien kon het wel tennissen en dat ging op het moment even voor. 'Hé!' riep Noah over de velden naar de jongen toe. 'Kan jij tennissen?!'

11De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 11:34 pm

Flint

Flint
Niveau 1
Flint schrok zich een ongeluk en struikelde achterover om vervolgens op zijn rug liggend naar boven te staren "Eh....o" hij krabbelde een beetje moeilijk overeind en keek waar de stem vandaan was gekomen, zijn hoofd was zoals altijd weer even rood en hij keek naar Noah "Euhm...wat?" hij had nog nooit van tennis gehoord laat staan gespeeld.

12De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Fri Nov 13, 2009 11:36 pm

Noah

Noah
Niveau 1
Noah keek even met opgetrokken wenkbrauw naar de kleine jongen. Langzaam gleed zijn blik naar Emily. 'Meent hij dat nou serieus?' vroeg hij lichtelijk verbijsterd. 'Dat vallen, bedoel ik dan,' voegde hij eraan toe. Hij keek weer naar Flint. 'Of je kan tennissen!' riep hij nog een keer, want blijkbaar had de jongen hem niet verstaan.

13De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 12:01 am

Emily

Emily
Niveau 2
Het ging Emily allemaal iets te snel om nog te kunnen volgen wat er gebeurde, maar wat ze wel meekreeg was de jongen die op de grond gevallen was.. op een wel heel rare manier. Zij mocht dan misschien onhandig zijn, dit sloeg toch echt álles.
".. Ik denk het," bracht Emily uit die nog steeds vol verbazing naar de jongen keek die ondertussen alweer opgestaan was.
Dat was echt iets dat haar niet eens kon overkomen.

14De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 12:03 am

Flint

Flint
Niveau 1
Flint keek de jongen een beetje verbaasd aan en merkte toen pas op dat er ook nog een meisje zat....een meisje...zijn hoofd werd als het mogelijk was nog roder en hij voelde zich nu helemaal niet zeker meer "Ik weet het niet..." hij staarde naar de grond en durfden de twee niet aan te kijken, meisjes waren echt dood eng!

15De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 12:15 am

Noah

Noah
Niveau 1
'Je weet het niet...' herhaalde Noah de jongen. 'Heb je wel eens getennist?' vroeg hij terwijl hij de jongen een beetje vervreemd aankeek, aangezien hij zich nogal vreemd gedroeg. Was het eigenlijk wel een jongen?

16De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 9:36 am

Courtney

Courtney
Niveau 1
Courtney liep de tennisbaan op. Dat vond ze wel chique staan. Ze zag drie mensen. Het jongentje van het dakterras, een meisje met zwart haar en een jongen met zwart haar. Ze glimlachte. Ze waren ingesprek, en ze vroeg zich af of ze hun mocht onderbreken. Ze leunde tegen het hek aan de zijkant van het veld en keek het even aan. Ze haalde een racket uit een bak (ik heb het beeld van onze tennisvereniging voor me en daar heb je bakken met spul) en liep toen richting de mensen."Dubbelen?" stelde ze voor, zonder introductie.

17De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 12:50 pm

Flint

Flint
Niveau 1
Flint schudden zijn hoofd "N-Nee!" dat hij het nog nooit had gedaan betekende daarom nog niet dat hij het niet kon, zijn ogen gleden even opzij en opnieuw kwam er een meisje aanlopen, waarom moesten ze nu net komen als hij in de buurt was! ze moesten hem niet zo'n angst aan jagen.

18De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 2:10 pm

Noah

Noah
Niveau 1
Noah sprong enthousiast op zodra hij iemand een tennisterm hoorde roepen. Hij keek even naar het meisje dat aan was komen lopen. 'Don't mind them, they can't play,' zei Noah met zijn diepste stem om zo stoer mogelijk over te komen. Hij liep met zijn racket op haar af en grijnsde zijn tanden bloot. 'Ik ben Noah, heb je zin om met mij te tennissen?' vroeg hij terwijl hij zichzelf zo groot mogelijk maakte. Ondanks het feit dat hij niet zo'n ladykiller was moest hij toch zeggen dat het meisje er absoluut niet slecht uit zag en dus wilde hij indruk op haar maken. Als hij indruk op haar maakte, vond iedereen hem vast heel stoer... vast wel.

19De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 2:13 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
Courtney's ogen glinsterden direct. Wat een schatje!"Hoi! Ik ben Courtney," stelde ze zichzelf voor. Ze knikte. Ze wou graag met hem tennissen. Een jochie die stoer over wou komen, wat lief. Ze liep naar het veld er naast en ging aan de ene kant staan. Ze bond haar haren in een elastiek achter in haar nek, en boog voorover, wachtend op Noah die de eerste bal zou slaan.

(ja ik ben slecht in tennis dus ik weet lang niet alle namen erh!)

20De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 2:35 pm

Noah

Noah
Niveau 1
Noah was helemaal blij dat hij eindelijk iemand gevonden had om mee te tennissen. Hij nam enthousiast zijn plaats, stuiterde wat met de bal op de grond en gooide hem soepel in de lucht. Vervolgens gaf hij er een enorme ram tegen met zijn racket. De bal suisde snoeihard vlak over het net en kwam precies in de hoek van het servicevak naast Courtney terecht. Noah vroeg zich af of ze een beetje kon tennissen en zijn bal nog terug kon slaan.

21De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 2:40 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
Courtney dook naar de bal en hoorde hoe de graffit (?) langs haar schoenen schuurde. Haar racket kwam onder de bal, en ze stuurde hem sierlijk terug naar Noah, richting de hoek. Ze hield de bal in te gaten terwijl ze grijnsde.

22De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 3:14 pm

Noah

Noah
Niveau 1
Noah was blij dat Courtney de bal in iedergeval terug kon slaan. Niet dat ze hem nou zo geweldig strak teruggeslagen had, maar het was beter dan het muurtje. Hij snelde naar de bal toe, sloeg er opnieuw snoeihard tegenaan en keek tevreden toe hoe het ding rakelings over het net zeilde.

23De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 3:19 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
Opnieuw deed Courtney een poging de bal te raken. Ze wou niet afgaan voor Noah. Helaas mislukte dat. Haar racket kwam net niet bij de bal, die er net over vloog. Ze grinnikte terwijl ze weer op haar plaats ging staan."Sorry," schreeuwde ze naar Noah.

24De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 5:04 pm

Noah

Noah
Niveau 1
'Maakt niet uit,' riep Noah terug, ook al maakte het wel uit. Zou hij ooit iemand vinden die wel normaal terug kon tennissen? Vast niet. Snel sloeg hij een nieuwe bal op, deze keer iets makkelijker zodat Courtney hem hopelijk wel zou hebben.

25De tennisbanen. Empty Re: De tennisbanen. on Sat Nov 14, 2009 5:12 pm

Courtney

Courtney
Niveau 1
Courtney beet op haar lip. Ze speelde de bal terug, deze keer strakker dan de vorige keer. Natuurlijk was ze niet beter dan hem. Ze stelde hem vast teleur met haar slechte tennis kennis. Haar gezicht betrok. Ze wachtte op de bal die terug zou komen.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum