Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Overlevings tocht, Kyosu,Cosette,Lune,Terra

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Overlevings tocht, Kyosu,Cosette,Lune,Terra Empty Overlevings tocht, Kyosu,Cosette,Lune,Terra on Sat Oct 17, 2009 7:34 pm

Terra

Terra
Niveau 2
Zo hebben we die ook.

Regels- iets zinnigs is wel leuk
Personen- Kyosu,Cosette,Lune,Terra.
-----------------------------------------------

Terra keek voor de zoveelste keer naar de groep, waarom....waarom zat hij nu net hier....hoewel die Kyosu lief leek zat hij ook met Lune en Cosette...en daarmee had hij niet echt heel veel goeds.

Cosette

Cosette
Niveau 2
Met het chagerijnigste gezicht ooit kwam Cosette aanlopen. Het kon gewoon niet érger. Oke, Kyosu. Die kende ze niet echt. Maar Lune en Terra? Moest ze dood ofzo?

Kyosu

Kyosu
Niveau 2
Kyosu kwam met zijn blik richting de grond gericht aanlopen. Lune? Hoe moest hij zich hier nu in godsnaam uit gaan vechten? Lune was hartstikke hard vreem gegaan met Mimiko, dus Kyosu had hier weinig zin in. Hij had totaal geen behoefte om hem nu aan te moeten kijken. Toen hij eenmaal bij de groep was stak hij zijn hand moeizaam op naar de twee. 'Hebben jullie er ook al zo'n zin in?' vroeg hij met een zucht.

Cosette

Cosette
Niveau 2
Cosette draaide zich om. Dat was zeker Kyosu. 'Totaal niet,' mompelde ze.

Terra

Terra
Niveau 2
Terra keek Kyosu hardstikke rustig aan "Natuurlijk wel" hij wist het zelfs voor elkaar te krijgen om een glimlach te forceren en keek weer naar de lucht "Dus we zitten ook echt aan elkaar vast? letterlijk..." hij had iets gehoord over enkel boeien ofzo...dat zou interesant worden...

Kyosu

Kyosu
Niveau 2
Kyosu trok een wenkbrauw op. 'aan elkaar vast?' vroeg hij. Als hij maar niet écht aan iemand vast werd gemaakt, hij zou zich helemaal claustrofobisch raken waarschijnlijk. Kyosu keek vluchtig om zich heen. Nog geen Lune te bekennen. Misschien kwam hij niet? Dat zou een enorme opluchting zijn, maarja, de avond was natuurlijk nog jong. Kyosu keek terra aan. 'Wat nu?'

Terra

Terra
Niveau 2
Terra keek Kyosu rustig aan "Geen idee...ik heb de moraal van deze opdracht niet helemaal meegekregen...niet dat overleven in de wildernis moeilijk is.." Hij keek even op zijn horloge, 7uur...zou dat ventje nog komen?

Lune

Lune
Niveau 2
Lune liep met een gezicht als onweer, nee misschien nog erger, naar de mensen.
'Jo,' sprak hij,
hij wist natuurlijk al dat hij veel te laat was aangekomen.
En had er totaal geen zin in.

Cosette

Cosette
Niveau 2
Cosette wierp Lune, zodra ze zijn stem hoorde, een dodelijke blik toe.

Kyosu

Kyosu
Niveau 2
Het zweet brak bij Kyosu uit toen hij Lune zag. Hij was er van overtuigd dat Lune een ongelovelijke lul was, maar toch had het Kyosu enorm veel pijn gedaan toen hij erachter kwam. Kyosu rilde even en keek naar de grond. Hij deed niet eens meer de moeite om hoi tegen hem te gaan zeggen.

Terra

Terra
Niveau 2
Terra leunde al een tijdje tegen een steen maar kwam nu tot een staan positie "Ok heel simpel ik wil geen gelul over relaties and shit like that ik wil gewoon zo snel mogenlijk van deze opdracht af, aangezien het bijna donker is moeten we een slaapplaats maken en vuur om beesten weg te houden..." hij keek de groep vastberaden aan.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum