Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De Overlevingstocht van Alecia, Alex, Fabian en Andrew

Go down  Message [Page 1 of 1]

Gast


Guest
Net zoals de andere speelt het zich af in de bossen van de rocky mountains.
Alleen Alecia, Alex, Fabian en Andrew mogen hier reageren.

Gast


Guest
Alecia had eigenlijk geen idee met wie ze in de groep zat. Maar om de 1 of andere reden had ze een naar gevoel dat haar groepleden allemaal jongens gingen zijn. Als dat het geval was zou ze zich absoluut niet op haar gemak voelen.

Alex

Alex
Niveau 1
Alex zag Alecia al in de verte staan. Hij wist dat ze bij hem in de groep ging zitten dus was hij niet verast om haar te zien. Met zijn handen in zijn zakken kwam hij op z'n gemak aangelopen.

Gast


Guest
Toen ze Alex zag aankomen lopen zakte de hoop om niet bij hem in de groep te zitten in haar schoenen. Ze ontweek zijn blik en vervloekte hem in gedachten. Had de wereld echt zo'n een hekel aan haar om haar dit aan te doen?

Alex

Alex
Niveau 1
Aan haar gezicht stond af te lezen dat ze niet blij was hem te zien. Maar het was dan ook te begrijpen na wat hij haar had aangedaan. Als ze geen vampier was geweest zouden er zeker weten lidtekens zijn nagebleven. Bloed geeft een vampier de mogelijkheid eeuwig te leven, eeuwig jong te blijven en wanneer ze maar wilden genezen van hun wonden. Dat was wat zijn vader had gezegt teminste. Alleen weigerde Alecia bloed te drinken waardoor het meer dan een week had gedeurd voordat ze helemaal was genezen. Hij had nog niet uitgedokterd waarom ze weigert maar 1 deze dagen zou hij er wel achter komen.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum