Magic Highschool
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De gangen van de school.

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down  Message [Page 2 of 7]

26De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 6:03 pm

Night Nakahara

Night Nakahara
Congiërge
'Het zijn er waarschijnlijk nog meer. Het pad splitste zich net ook op in twee. Als ik die idioten te pakken krijg dan...' Night balde zijn vuist. Wie vond het in godsnaam zo grappig om hem al dat onnodige werk te geven?!

27De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 6:23 pm

Yumiko

Yumiko
Niveau 3
'Hmm hmm.' mompelde ze afwezig terwijl haar ogen nog steeds het spoor volgden. Het leek niet op te houden. Het ging nu zelfs de trap op. 'Dit gaat nog héél lang duren.' stelde ze vast.

28De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 9:18 pm

Seth

Seth
Niveau 3
"Waarom zou ieh.. iehi.. H.. HA.. HATSJOEEE!!" Seth dook krampachtig in elkaar en nieste wild in het rond. Toen hij overeind kwam kroop er een misselijkmakende bibber over zijn lichaam, en hij keek blozend en een beetje klappertandend om zich heen.
Eigenlijk had hij zin om te gaan slapen.
Maar toch, zijn nieuwsgierigheid was gewekt. Was de Heerseres iets van plan? Waarom zou ze rozenblaadjes door de school strooien? Dat was wel een heel eigenaardige gedachte.
Fronsend keek hij weer naar de jongen voor zich.
"W-waarom z-zou d-d-de Heerseres r-rozenblaadjes d-door de school willen s-strooien?" bibberde hij nog steeds klappertandend, terwijl hij de jongen een sceptische blik gunde.

29De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 10:31 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu zuchtte. Hij steunde met zijn elleboog op zijn knie en met zijn wang op zijn hand. Verslagen keek hij naar de rode roos in zijn andere hand. Blijkbaar had de verkoper toch gelijk gehad. De roos verwelkte niet.
Moeizaam kwam Yuu overeind. Hij keek even naar de drie grote stapels rozenblaadjes die zich naast hem hadden opgehoopt. Hij schopte wat in het rond tot de blaadjes zich gelijkmatig door de gang hadden verspreid en liep toen tevreden verder, richting de kamer waar hij Seth de vorige avond had afgezet.


_________________
De gangen van de school. - Page 2 2zpmhdu

30De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 10:40 pm

Night Nakahara

Night Nakahara
Congiërge
Night zuchtte. Hij keek om zich heen.
'Ik heb een beter plan, laten we gewoon naar De Heerseres gaan en vragen of we gaar pc even mogen lenen,' stelde hij voor. Hij stak zijn handen in zijn zakken en trapte tegen wat blaadjes die daardoor in het rond dwarrelden.

31De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 10:46 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu sloeg de hoek om en bleef een paar tellen abrupt staan. Daar was Seth. Hij was nog net zo ziek als gisteren, misschien zelfs wel erger. Wat deed die idioot op de gang?! Yuu voelde de bezorgdheid in zich opborrelen, maar zelfs hij was slim genoeg om te kunnen bedenken dat het niet zou helpen als hij zijn zorgzaamheid nu weer aan Seth op zou dringen. In plaats daarvan had hij een ander plan. Zijn blik gleed even naar de Eeuwige Roos in zijn hand en toen weer naar Seth. Een glimlach verscheen op zijn gezicht en zijn oogjes begonnen te twinkelen.
Met zijn ene hand in zijn zak en in zijn andere hand de roos liep hij de gang door.
'Yo Seth!' riep hij. Hij onderdrukte de stroom aan gevoelens die door hem heen bonkte bij het dichterbij komen en slaagde erin te grijnzen. Hij liep naar Seth toe en drukte de roos in zijn handen.
'Deze is voor jou,' zei hij met een stel twinkelende ogen en zijn charmanste glimlach. Hij wierp even een blik op de andere jongen die erbij stond, stak zijn nu vrije hand ook in zijn zak en draaide zich weer om.
'Hij verwelkt niet, het is echt waar! Ik heb hem getest!' riep hij zonder nog om te kijken. Met een big smile op zijn gezicht wandelde hij tussen de vele rozenblaadjes door weer verder.
Dit voelde goed, hij was weer helemaal in zijn element.


_________________
De gangen van de school. - Page 2 2zpmhdu

32De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 10:56 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Seth keek stomverbaasd van de roos naar Yuu's rug, en vervolgens naar de enorme hoeveelheid rozenblaadjes om hem heen.
Had Yuu dat allemaal gedaan?
Had Yuu die troep veroorzaakt?
Had Yuu de hele school ondergegooid met troep, om hem daarna de reden van de troep te geven?
Hij beet op zijn lip terwijl er een veel te warm gevoel in hem opwelde, en hij verstomd naar het bloempje bleef staren.
Waarom was Yuu altijd zo.. zo.. Waarom kon hij dit? Waarom lukte het Yuu telkens weer om hem zo te overrompelen met warme gevoelens die veel te fijn waren om weg te gooien en tegelijkertijd zo veel pijn deden dat hij eigenlijk gillend wilde wegrennen?!
Boos rukte hij zijn mond open en uitte hij zijn frustraties op het bloempje in zijn handen.
"IK WIL HELEMAAL GEEN ROOS," schreeuwde hij boos naar Yuu's rug, en hij smeet het ding tussen de rozenblaadjes op de grond. "WAAROM GEEF JE DAT DING NIET GEWOON AAN CARTER," schreeuwde hij er nu niet alleen boos, maar vooral ook verdrietig achteraan. Zijn stem brak halverwege zijn zin en hij beet op zijn lip terwijl hij haastig zijn blik op de grond wierp.

33De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 11:00 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
Yuu stopte en draaide zich langzaam naar Seth om terwijl hij zijn geschreeuw aanhoorde. Hij liep in vijf grote passen terug naar de plek waar Seth de roos had neergesmeten en pakte hem weer op. Hij keek er een tijdje naar en toen weer naar Seth.
'Carter? Carter ligt in coma,' deelde hij zo droog mogelijk mee, maar zijn stem trilde een beetje van woede toen hij weer aan de eikel dacht die hij nog altijd deels de schuld gaf van het hele probleem.
'Carter verdient deze roos helemaal niet. Die verdient niets anders dan de schedelbreuk die ik hem geslagen heb. Hier, neem aan. Hij is voor jou,' zei Yuu en hij duwde de roos koppig tegen Seth's borst.


_________________
De gangen van de school. - Page 2 2zpmhdu

34De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 11:09 pm

Seth

Seth
Niveau 3
"H.. heb je.. WAT HEB JE GEDAAN?" riep Seth verbaasd uit. "Lieg niet, idioot! Je bent ook zo.. zo..ha.. ha HA TJISEEEE!!"
Boos stampte hij op de grond en kwam hij na nog twee keer hard te hebben geniesd weer overeind.
"Ik geloof er helemaal niets van!" schreeuwde Seth recht in Yuu's gezicht, al zijn frustraties van de laatste paar dagen eruitgooiend.

35De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 11:12 pm

Yuu

Yuu
Niveau 3
'Zeg hou je bacillen bij je, ik heb geen zin om ook ziek te worden,' merkte Yuu even op. Hij zuchtte even, keek in Seth's ogen en was meteen weer verkocht. Wat was het toch een vreselijk joch. Zo onweerstaanbaar, zo kwetsbaar... het schuldgevoel in zijn hart stak meteen weer op. Hoe kon hij dit ooit in de steek hebben gelaten?
'Kom maar mee als je me niet gelooft, dan laat ik het zelf zien,' zei Yuu. Hij greep Seth bij zijn pols en trok hem met zich mee, de andere jongen die er nog altijd bij stond totaal negerend. Hij baande zich een weg door de vele rozenblaadjes, richting de ziekenzaal.


_________________
De gangen van de school. - Page 2 2zpmhdu

36De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Mon Oct 12, 2009 11:17 pm

Seth

Seth
Niveau 3
Seth probeerde zich hopeloos uit Yuu's greep los te wrikken, faalde, en sukkelde dus maar boos achter Yuu aan.
"Laamelos!" jammerde hij, terwijl hij zijn hart boos weer op zijn plaats duwde toen die vrolijk opveerde bij Yuu's aanraking.

37De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 5:39 pm

Lily

Lily
Niveau 1
-NEW-

Lily liep met haar neus in een dik boek door de gangen. Ze had even totaal geen aandacht voor alles om zich heen. Af en toe sloeg ze een bladzijde om, en het geritsel van de pagina's was dan het enige wat in de stille gang te horen was, afgezien van haar voetstappen natuurlijk.

http://www.magicschoolrpg.yourbb.nl

38De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 5:41 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko die met veel de harde muziek in haar oren opweg was naar haar kamer knalde zonder het door te hebben tegen een half bekend meisje op. 'Oh eh sorry', zei ze terwijl ze eigenlijk weer door wilde lopen.

39De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 6:51 pm

Lily

Lily
Niveau 1
Lily keek een beetje verdwaasd naar het meisje waar ze tegen op was gelopen. 'Ja... Sorry,'Zei ze, niet helemaal doorhebbend dat ze het meisje herhaalde. Ze keek eventjes met een schuin hoofd naar het meisje. Ze had haar natuurlijk wel eens zien lopen, maar nog nooit met haar gepraat.

http://www.magicschoolrpg.yourbb.nl

40De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 7:25 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko zag hoe zij het zelfde dacht. Ze kende elkaar vaag maar niet helemaal. 'Jij bent ehh L.. iets met een L?', zei Mimiko lachend.

41De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 8:48 pm

Lily

Lily
Niveau 1
Lily glimlachte. 'Ik heet Lily,' Zei ze vrolijk. 'Die "L" had je goed!' Ze denkt even na. 'En jou naam was...'Zegt ze na een korte onderbreking.'M... Iets met veel M'en.' Met een schuin hoofd kijkt ze het meisje aan.

http://www.magicschoolrpg.yourbb.nl

42De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 9:16 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
'Mimiko ja', zei ze droogjes. 'Hmn, waar had ik jou nou gezien?', vroeg ze terwijl ze zich tot Lily keerde.

43De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 9:25 pm

Lily

Lily
Niveau 1
Lily haalde haar schouders op. 'Ik heb je wel eens zien rond lopen...'Zei ze langzaam, maar dat was ook het enige wat ze te zeggen had, en al snel keek ze naar haar voeten.

http://www.magicschoolrpg.yourbb.nl

44De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 9:34 pm

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko lachtte en knikte. 'Dan zou zeker kunnen ja'. Ze bedacht zich opeens iets. 'Jij deelt je kamer toch met Cosette?', vroeg ze twijfelend. Haar naam ging nog steeds pijnlijk dfoor haar lichaam en se keek naar de grond.

45De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Thu Oct 15, 2009 9:52 pm

Lily

Lily
Niveau 1
'Ja...'Zei Lily aarzelend. Ze zag aan Mimiko's gezicht dat daar iets niet helemaal oke mee was. 'Is dat erg?' Zelf begreep ze het niet helemaal, alleen deed Cosette soms wat anders.

http://www.magicschoolrpg.yourbb.nl

46De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Fri Oct 16, 2009 9:40 am

Mimiko

Mimiko
Niveau 3
Mimiko keek haar geschrokken aan. 'N.. nee helemaal niet..', loog ze. 'Hoe is het met haar?', vroeg ze snel zodat het bijna on hoorbaar was.

47De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Fri Oct 16, 2009 4:38 pm

Ben

Ben
Niveau 3
- Nieuw -

Ben liep door de gangen een beetje te fluiten. Hij was er niet met zijn gedachten bij.

http://somnium.forum2go.nl

48De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Fri Oct 16, 2009 4:42 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine liep nogal gehaast met een papiertje in haar handen door de gangen. Ze had haar aandacht alleen maar op het papiertje gericht. Op het papiertje stond met een slordig handschrift een datum geschreven, maar ondanks dat het wel degelijk Rusine's handschrift was, had ze geen flauw idee wat er op die datum zou gaan gebeuren. En omdat ze daar zo over aan het nadenken was, merkte ze pas toen ze tegen de jongen opknalde dat hij daar stond.

49De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Fri Oct 16, 2009 4:43 pm

Ben

Ben
Niveau 3
Ben keek verbaasd naar het meisje dat tegen hem op knalde. Hij was niet het type om haar verrot te gaan schelden omdat hij tegen haar op liep, of zij misschien wel tegen hem. Omdat hij niet wist wie er nou tegen wie was aangelopen zei hij zelf maar : 'Sorry,' en hij grijnsde erbij.

http://somnium.forum2go.nl

50De gangen van de school. - Page 2 Empty Re: De gangen van de school. on Fri Oct 16, 2009 4:47 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Uit reflex greep Rusine zijn arm vast zodat ze niet zou vallen. Met een geschrokken gezicht keek ze op. 'Oh, sorry,' bracht ze met een zwak glimlachje uit. Daarna liet ze hem weer los en ging ze gewoon staan. 'Ik keek niet helemaal waar ik liep...' excuseerde ze zichzelf automatisch.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 7]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum