Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

Kamer nogwat; Scorpio&Anju!

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down  Message [Page 4 of 7]

76Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:46 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
"Ja, natuurlijk denk ik dan meteen aan dat hij je vergeeft en je weer met hem het bed in duikt," viel nick uit. Hij had direct spijt, en draaide zich ewer terug. Hij legde zijn hand op de deur klink en trok die open.

77Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:57 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Hey! Ik snap best dat je boos bent .. of whatever. Maar als je dit wilt oplossen, doe het wat volwassener,'' siste hij en bleef staan waar hij stond. Snapte hij niet dat hij Rusine zo alleen maar zou kwetsen? Dat was iets waar Scorpio absoluut niet tegen kon.

78Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:57 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
"Nee het is goed. Ze kiest voor jou, is oke." Nick keek zijn kennis aan. Toen wende hij zijn blik a.

79Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 9:59 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine schudde in stilte haar hoofd. Mijn fout. Mijn enorm grote fout. Even keek ze over haar schouder naar Scorpio en onderdrukte ze de neiging om hem weer te gaan zoenen. 'Jongens, alsjeblieft. Things happened en daar kunnen we niet onderuit. Maar we zijn geen kleuters meer...' begon ze heel heldhaftig, maar haar stem werd steeds dunner en zachter.

80Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Sun Sep 27, 2009 10:02 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick rolde met zijn ogen. Hij rilde."Rusine, laat het. Het is niet erg dat je me kwetst."(HAHA) hij grijnsde zijn oude grijns."Ik kan er tegen, geloof me. Ik heb altijd Yumiko waar ik op terug kan vallen," zei hij, als grapje.

81Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 8:05 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio beet op zijn lip en zweeg. Hij keek af en toe even naar Rusine, verder viel er niet echt iets te doen of te zeggen voor hem. Geduld, Scorpio .. geduld.

82Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 9:02 am

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusines gezicht vertrok, waarna ze haar ogen sloot en weer opende, langzaam. 'Oke. Dag Nicholas,' vertelde ze hem op een emotieloze toon, waarna ze zich omdraaide naar Scorpio en naar hem toe liep. Haar gezicht werd weer een glimlachje, waarna ze haar handen in zijn nek legde en haar mond op zijn mond drukte, Nicholas uit haar hoofd zettend.

83Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 3:14 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
"Dag, Rusine," sprak Nick op de zelfde toon. Hij stapte de deur uit en trok die met een harde klap achter zich dicht.slet zei zijn ene gedachte.Ze is het beste wat je overkomen is! Ga achter haar aan! Laat haar niet vallen! Hij schudde zijn hoofd. Het eerste stemmetje kwam weer.Wegwezen. Zij dacht niet meer aan je toen je weg moest omdat je ouders gingen scheiden. Ze is gewoon een slet. Uit het oog uit het hart, jochie. Nick leunde tegen de muur aan.

84Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 7:23 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio zoende haar eerst even terug en trok toen zijn hoofd terug om naar Rusine te kijken, ''Rus .. weet je zeker dat je niet met hem moet praten ofzo?'' vroeg hij en keek onzeker naar de deur waar Nicholas net uit was gelopen. Het was niet dat hij het Nicholas gunde, maar hij wou niet dat Rusine niet met hem ging praten en er later spijt van zou krijgen, en dan zou het niet goed komen tussen haar en Nick en dan zou zij gekwetst zijn.

85Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 7:31 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'We praten later wel...' mompelde Rusine afwezig. Ze had nu echt geen zin in dat gezeik. En als ze Nicholas nu achterna zou gaan, zou dat overkomen alsof ze hem terug wilde en dat hoefde ze niet. Vrienden was goed, maar zolang het met Scorpio ging zoals het ging, hoefde ze niemand anders. En Nicholas al helemaal niet. Daarna liet ze Scorpio los en deed een stapje naar achter om hem fronsend aan te kijken. 'Of wil je dat ik weg ga?'

86Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 7:36 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Nee, nee! Natuurlijk niet ..'' antwoordde Scorpio gelijk en nam weer een stap naar haar toe en sloeg zijn armen om haar heen. ''Nooit,'' fluisterde hij en drukte weer zijn lippen op de hare. Voor heel even. ''Ik vind toch dat je met hem moet gaan praten, voor het te laat is,'' zei hij en keek haar weer onzeker aan. Hij vond de mogelijke gevolgen gewoon niet leuk; Rusine gekwetst worden.

87Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 7:42 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'I will, I promise. Maar niet nu,' stemde Rusine met een moeilijk gezicht in, nu best chagrijnig. Ze liet haar armen losjes om zijn nek hangen en keek hem afwachtend aan. Haar lippen hield ze op elkaar geklemd en met haar ogen keek ze in de zijne.

88Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 7:50 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio keek haar even twijfelend aan maar knikte toen met een zucht, ''Okay, fine .. that's a promise,'' zei hij, verslagen. I tried .. ''Eigenwijs ..'' fluisterde hij nog vlak voordat hij zijn lippen weer op de hare drukte.

89Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Mon Sep 28, 2009 7:58 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Met een triomfantelijk glimlachje liet Rusine zich weer zoenen, waarna ze dat ruimschoots beantwoorde en haar wijsviger over de onderkant van Scorpio's kaaklijn liet glijden, waarna ze toen ze bij zijn oor uitkwam haar weg langs zijn nek naar beneden vervolgde. 'Wat waren we ookalweer aan het doen voor we gestoord werden?' vroeg ze hem heel onschuldig toen ze zich eventjes los maakte.

90Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Tue Sep 29, 2009 5:55 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Hold on to that thought for just a minute ..'' zei Scorpio fronsend en liep naar de deur. Hij pakte de sleutel van het haakje en deed de deur op slot, en liep vervolgens terug naar Rusine. ''Just in case ..'' verklaarde hij en wikkelde zijn armen weer om haar heen. ''Dus .. waar waren we ook alweer mee bezig?'' Grijnzend drukte hij zijn lippen weer tegen de hare.

(whoah, i'm really struggling talking in dutch D: engels klinkt veel fijner)

91Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Tue Sep 29, 2009 5:56 pm

Nicholas

Nicholas
Niveau 2
Nick's handen balden zich tot vuisten, en hij had moeite om niet keihard tegen de muur te rammen. Binnen was het meisje dat lief was, echt om hem gegeven had aan het rotzooien met het meeste vreselijkste onderkruipsel aller tijden.

92Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Tue Sep 29, 2009 6:13 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine glimlachte en duwde zichzelf zachtjes tegen hem aan. 'Ik weet niet, er was iets met je knoopjes geloof ik..' begon ze, terwijl ze haar vingers naar de knoopjes van zijn overhemd liet gaan en langzaam de eerste los maakte. Ze wende haar hoofd naar de knoopjes, alsof ze zich met moeite probeerde te herinneren wat er ookalweer mee was.

93Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Tue Sep 29, 2009 9:29 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(Thanks!)

Scorpio keek haar even geamuseerd aan en drukte toen weer een kus in haar nek, hij kon gewoon niet van haar afblijven. ''You mean a lot to me Rusine Basescu, did you know that?'' fluisterde hij en drukte weer een kus in haar nek. Zijn handen gleden automatische naar haar rits, hij hoopte met al zijn vingers gekruist dat er niemand dit moment weer kwam verpesten.

94Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Tue Sep 29, 2009 9:32 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine ging heel vrolijk verder met op het zelfde langzame tempo de knoopjes te openen. 'Jij betekend minstens evenveel voor mij,' fluisterde ze terug. De stilte die in de kamer heerste was aanstekelijk en dwong haar zowat te fluisteren. Het enige geluid kwam van haar bonkende hart, haar ademhaling en Scorpio's ademhaling.

95Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Tue Sep 29, 2009 9:38 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Normaal gaf warmte Scorpio een ongemakkelijk haat gevoel, maar deze warmte was anders. Fijn. Toen hij de rits eindelijk beet had zipte hij met een makkelijk gebaar in een keer naar beneden, en hij liet zijn handen weer over haar armen glijden, zodat het jurkje op de grond viel, en een cirkeltje om haar voeten creëerde. Verlangend drukte hij weer zijn lippen tegen de hare. ''Rusine .. I ..'' fluisterde hij. Hij kreeg het er niet uit, het wilde er niet uit. Slikkend zuchtte hij, en drukte toen zijn lippen maar weer op de hare. Hij kon het niet.

96Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Tue Sep 29, 2009 9:41 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Gefrustreerd merkte Rusine dat ze achter liep, en in een vloeiende beweging trok ze Scorpio zijn overhemd uit, waarna ze, terwijl ze ondertussen vrolijk door ging met heb zoenen, zijn riem en broek los haalde. 'Hm?' vroeg ze hem, toen ze door had dat hij wartaal aan het praten was.

97Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 8:28 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Langzaam en voorzichtig trok hij Rusine weer richting het bed. In plaats van dit keer op haar te gaan liggen trok hij haar langzaam op hem, terwijl hij haar nog steeds tender door zoende. Hij besloot niks meer te zeggen, wat viel er te zeggen?

98Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 4:04 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Blij dat Scorpio besloot zijn mond te houden, aangezien dat een stuk makkelijker zoende dan wanneer hij wat probeerde te zeggen, liet Rusine zich weer eens op bed trekken. Andere houding, ander.. einde? Haar rechter elleboog leunde op het bed terwijl ze met haar vingers door het haar op zijn slaap ging. Haar linkerhand lag op zijn schouder/borst/jeweetwelwaarjesleutelbeen zit. Met haar ogen gesloten en een heel gelukkig gevoel zoende ze verder.

99Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 5:25 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Nu Rusine bovenop lag was het veel makkelijker om met zijn vingers naar haar bh sluiting te kruipen. Met een soepele beweging, en echter één hand wist hij het los te krijgen, terwijl hij haar door zoende, iets minder zacht en rustig, met meer enthousiasme. Hij voelde zijn hart weer hard in zijn hoofd bonken. Als ze dit keer weer onderbroken werden, zou het wéér een koude douche voor Scorpio worden.

100Kamer nogwat; Scorpio&Anju! - Page 4 Empty Re: Kamer nogwat; Scorpio&Anju! on Wed Sep 30, 2009 6:03 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Rusine voelde haar bh los gaan en deze zat nu losjes met de bandjes nog over haar schouders. Ook voelde ze Scorpio's hard kloppen, onder haar. Het ging snel, maar het was moeilijk te bepalen wiens hart sneller klopte. Langzaam liet ze haar hand van zijn schouder over zijn borst en ribben naar de rand van zijn lichtblauwe ((HA)) boxer glijden, waar ze haar vingers een centimeter ongeveer onder liet verdwijnen. En terwijl dat alles aan de gang was merkte ze ook nog dat Scorpio haar ruwer ging zoenen, iets waar ze in mee ging.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 4 of 7]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum