Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De Bibliotheek.

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Go down  Message [Page 3 of 14]

51De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:03 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko keek even naar het meisje, die wat ongemakkelijk keek. Even grinnikte in zichzelf, en glimlachte. Ze probeerde een gesprek te beginnen, maar als Alecia zo kortaf reageerde, lukte dat niet. 'Ehm, ben je niet hier op Magic High School?'

52De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:13 pm

Gast


Guest
'jawel, ik ben wel van hier' rare vraag, natuurlijk ben ik van magic high school

53De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:14 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
Miyoko werd rood, en keek haar aan. Ze begon te grinniken. 'Ik versprak me,' zei ze lachend. 'Ik bedoelde of je nieuw hier op MHS was.' ze keek even naar boven, waar een grote lelijke, vond zij, kroonluchter hing. Even trok ze een vies gezicht, en keek weer naar het meisje.

54De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:20 pm

Mido

Mido
Niveau 2
Zero kwam door de gangen geslenterd en liep in een rustige houding, Hij had ze schooltas op beiden schouders gesetteldt en kwam bij de balie. Hij bekeek de afdeling en op welke Niveau hij moest zijn..Er stond met een grote duidelijke teken. '' Magische Wezens'' Perfect dacht Zero. Hij keek bij welke Niveau hij moest zijn. Niveau 3 . Hij volgde de borden en kwam toen uiteindelijk bij Niveau 3 aan.

http://mido-iraq.hyves.nl/

55De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:21 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
Scorpio kon geen interessant genoeg boek vinden om te lezen op dit moment in de sectie ''Magie'', iets wat hem echter verbaasde. Met een gebogen hoofd liep hij naar de sectie ''Fiction'' en begon daar verder te zoeken naar een boek. Misschien zou een verhaal zijn aandacht wel vangen, zodat zijn gedachten niet terug zouden wandelen naar dat ene meisje.

56De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:24 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Nadat er een jongen van een jaar of achttien naast haar was komen zitten en haar had gevraagd of Beertje nog wel leefde, om daarna met een luid gelach weg te lopen, besloot Rusine dat dit boek inderdaad niet zou werken. Snel klapte ze het boek dicht, om het daarna op tafel te laten liggen en een nieuw boek te zoeken. Ze kwam de afdeling in lopen, maar zag Scorpio niet, aangezien hij met zijn rug naar haar toe stond en zij niet op hem lette. Langzaam liet ze haar vingers over de oude en nieuwere ruggen glijden.

57De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:26 pm

Mido

Mido
Niveau 2
Toen Zero aangekomen was bij de Afdeling keek hij in het rond en zag hij 2 mensen praten. ((Miyoko voel je aangesproken xD) Hij ging zonder na te denken direct opzoek naar de woordenlijst met de afdeling ''I'' . Hij ging met zijn vingers erlangs om het echt mooi te volgen en kwam toen op een stoffige, oude, kapote, slenterende Boek waarop stond. ''De I afdeling..'' Hij hield het met zorg vast in ze rechter hand en liep door tot de tafel en ging zitten naast de 2 meisjes.

http://mido-iraq.hyves.nl/

58De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:32 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(Grrr D: fnjacns i know what you're doing Yvet!)

Scorpio liet zijn vingers over de ruggen van de bovenste rek glijden en liep langzaam naar achteren. Normaal zaten er altijd wel leuke boeken bij ''Fiction'', maar zelfs hier kon hij geen boek vinden. Hij verlangde nu stevig naar hun bibliotheek in Ayao. Zuchtend bleef hij doorgaan, en liep nog een stuk achteruit tot hij tegen iets aanbotste. Een mens.

59De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:39 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Kijk uit joh!' siste Rusine chagrijnig toen er iemand tegen haar aanbotste. Ze draaide zich niet om en liet haar vingers nog maar eens over de ruggen glijden. Het oude leer van een aantal boeken die erg op elkaar leken, en dus waarschijnlijk een serie vormden, voelde warm en vertrouwd en gezellig aan, terwijl een geplastificeerd boek een afstandelijke koelte uitstraalde.

((and even when you know, you play along.))

60De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:49 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
( .. r_r)

Scorpio zat boeken namen in zijn hoofd af te scrollen, en realiseerde zich niet eens dat hij tegen iemand aanbotste. Pleasant Private, Chance, Ringbinder, Soultaker, Cruel Capture .. Waarom hebben ze deze boeken hier niet? Fronsend liep Scorpio weer terug waar hij net was begonnen, alleen liet zijn vingers nu over de ruggen van de boeken op de tweede rek glijden.

61De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:53 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'Geen probleem dat je tege..' Rusine draaide zich om, terwijl ze pissig een geenprobleem zichzelf mompelde. Voor ze haar zin echter af had, zag ze wie het was. Scorpio. Waarom kwam ze hem ineens overal tegen? Waarom waarom waarom waarom? Met haar mond nog steeds in de vorm om '..n me aan duwde hoor' te zeggen, keek ze besluitloos naar zijn witharige achterhoofd. Ergens ver weg binnenin haar bonkte er iets. Hard.Last edited by Ruşine on Wed Sep 09, 2009 7:02 pm; edited 1 time in total

62De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 6:57 pm

Mido

Mido
Niveau 2
Toen Zero gefacineerd klaar was met ze boek gelezen te hebben kwam er een glimlach op ze lippen en hij liep weg en hij legde de boek weer terug, en hij ging naar de sportvelden om te trainen..

http://mido-iraq.hyves.nl/

63De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 7:07 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
(Much much much better, good girl! n_n)

Scorpio, die nu weer terug was uit zijn gedachten, zuchtte even wat geërgerd, hij hoorde wel een stem, maar niet gedetailleerd. Niet zo gedetailleerd dat hij het zou herkennen in ieder geval. ''Wat? Kan ik er wa-'' Scorpio stopte gelijk met praten toen hij opkeek en merkte dat het Rusine was. Fuck. Daar stond ze dan. Het bruinharige meisje, met de goud-achtige kleur ogen.

64De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 7:10 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
Langzaam sloot Rusine haar mond, om de jongen voor haar een paar seconden aan te staren. Daarna sloeg ze haar ogen neer en schudde ze snel haar hoofd. 'Je botste tegen me aan,' mompelde ze alleen maar, waarna ze zich weer omdraaide en probeerde haar hartslag onder controle te krijgen.

65De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 7:18 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''I know,'' antwoordde Scorpio fronsend en bleef het meisje aanstaren. Hij wist dat het gewoon een achterlijke bevestigende opmerking van haar was, maar toch reageerde hij erop. ''Not on purpose though,'' voegde hij er aan toe en keek weer even naar de rek boeken. Op dat precieze moment vond hij een boek die zijn aandacht ving, ''Noughts and Crosses'' Opgelucht pakte hij het uit de tweede rek, een boek die hij weleens eerder had gelezen maar toch weer wou lezen.

66De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 7:23 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'It better not be..' mompelde Rusine, terwijl ze haar vingers nog maar eens over de ruggen liet glijden. Niet omdat ze wat zocht, maar omdat ze onbewust niet uit deze ruimte weg wilde. Nog niet. Achter haar hoorde ze Scorpio een boek uit een rek halen, maar ze wilde er niet op reageren. Hopelijk is het niet wat hij zoekt... Snel schudde ze die gedacte uit haar hoofd. Je wilt toch juist dat hij weg gaat? Of niet soms?

67De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 7:33 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Oh, and what if it was?'' vroeg Scorpio haar uitdagend, en liet zijn vingers weer over de ruggen van de boeken gaan. Hij had nu een boek die hij wou lezen. Waarom ging hij niet gewoon weg? You just want more books to read so you don't have to come here again tomorrow. Scorpio wist dat dat een leugen was, maar verweet het zichzelf.

68De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 7:33 pm

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Oh, and what if it was?'' vroeg Scorpio haar uitdagend, en liet zijn vingers weer over de ruggen van de boeken gaan. Hij had nu een boek die hij wou lezen. Waarom ging hij niet gewoon weg? You just want more books to read so you don't have to come here again tomorrow. Scorpio wist dat dat een leugen was, maar verweet het zichzelf.

69De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 7:39 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
What if it was.. Ja, wat dan? Rusine hield haar mond, aangezien ze geen antwoord wist. Even haalde ze haar schouders op, al begreep ze ook wel dat Scorpio dat niet zou zien. Haar vinger kwam uit bij een zooitje romantische boeken. Met een wrang gevoel in haar maag haalde ze haar hand weg en liet hem langs haar lichaam hangen, terwijl haar ogen op een bepaalde titel geplakt bleven. "Unforgiven and Unforgotten" Ze fronste. Waarom moet alles wat ik doe en tegenkom me eraan herinneren? 'So... You found what you were looking for?' merkte ze daarna droog op, neit echt wetend wat anders te zeggne, maar wel wat willen zeggen.Last edited by Ruşine on Wed Sep 09, 2009 10:26 pm; edited 1 time in total

70De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 8:22 pm

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
((stomme loelie D: zomaar offline gaan... nou verveel ik me...))

((owja))


((DE EERSTE, TWEEDE EN DERDE PERSONEN DIE MORGEN -newnewnew- ZEGGEN, GAAN DOOD. De rest zal gemarteld worden))

71De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 8:23 pm

Scarlett

Scarlett
Niveau 2
((Het is 78 (daar 7) uur geweest, dan gaat ze altijd hoor.... XDD))

72De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Wed Sep 09, 2009 8:24 pm

Miyoko

Miyoko
Niveau 2
(( 78 uur? wtf? ))

73De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Thu Sep 10, 2009 7:32 am

Gast


Guest
Alecia prutste aan het hoekje van haar boek, ondertussen was haar hele familie stamboom verschenen op de haarfijne bladzijden. 'nee, ik ben hier al een tijdje'

74De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Thu Sep 10, 2009 8:46 am

Scorpio

Scorpio
Niveau 2
''Well, I wasn't really looking for anything, just a book to read .. but yeah,'' antwoordde Scorpio zuchtend op haar vraag. ''What about you?'' Scorpio haalde weer een boek uit de kast; ''The unforgiven''. Hij keek even op naar Rusine, maar liet zijn ogen toen geforceerd weer terug naar het boek gaan. Voorzichtig draaide hij het boek om en begon de achterkant te lezen.

75De Bibliotheek. - Page 3 Empty Re: De Bibliotheek. on Thu Sep 10, 2009 8:55 am

Ruşine

Ruşine
Niveau 3
'I was looking for something to get my mind off...' Rusine slikte even met een pijnlijk gezicht. '...things.' Snel liet ze haar ogen weer over de kast glijden, niet echt iets lezend ofzo, maar gewoon vluchtig bekijken. 'But I can't find it.' Toen ze haar ogen sloot was hij daar nogsteeds. Zijn ogen keken haar aan. Boos, woedend, onvergefelijk, gekweld.

Sponsored content


Back to top  Message [Page 3 of 14]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum