Magic Highschool

Magic Higschool RPG.


You are not connected. Please login or register

De ruïne

Go down  Message [Page 1 of 1]

1De ruïne Empty De ruïne on Sun Oct 18, 2009 5:28 pm

Ben

Ben
Niveau 3
Ergens diep in het bos staat een ruïne van een oud huisje. Dit huisje behoorde ooit aan de tuinman toe, maar na een tijdje ging de tuinman gewoon in de school wonen, omdat hij het ongezellig vond. Dus sinds die tijd heeft het huisje leeg gestaan en is het helemaal uit elkaar gevallen. Je kunt er nog altijd wat oude spullen vinden van de tuinman.

http://somnium.forum2go.nl

2De ruïne Empty Re: De ruïne on Sun Oct 18, 2009 6:15 pm

Iris

Iris
Niveau 2
Iris liep maar een beetje doelloos in het rond, toen kwam ze een huisje tegen. Ze keek er met een frons naar, ze vond dat het er best wel griezelig uit zag. Maar ze was té nieuwsgierig om er níet in te kijken. Dus ze liep naar het huisje en deed de deur voorzichtig open, het leek erg onbewoond. De deur kraakte vreselijk waardoor het het er nog griezeliger op werd. Toen ze eenmaal binnen was zag ze allemaal spinnenwebben en vieze stoelen en een tafel. Ze liep naar binnen en trok een paar kastjes open. Ze kreeg kippenvel en voelde een rilling over haar rug gaan.

http://xxx--iris.hyves.nl/

3De ruïne Empty Re: De ruïne on Mon Oct 19, 2009 11:36 am

Ben

Ben
Niveau 3
Ben had het huisje nog nooit gezien. Het had iets griezeligs over zich. Iets waarvan je wist dat het niet veel zou opleveren. Maar toch had het ook iets wat Ben fascineerde.

http://somnium.forum2go.nl

4De ruïne Empty Re: De ruïne on Wed Oct 28, 2009 10:02 am

Mido

Mido
Niveau 2
Zero die door alles heen rende en terug door de bos en sprong direct van uit een boomstak keihard op de grond. Je zag letterlijk een zwarte gloed over hem. Zijn ogen maakten het al compleet af. Rood en wit tegelijk, die je aankeken alsof hij een demon was. (woah wat een entree XD!)

http://mido-iraq.hyves.nl/

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum